|
| Indira Radic | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Indira Radic 06.04.10 17:04 | |
| Heroji
Rekli su ti drugovi nju zaboravi, ne kaci se s njom rekli su ti jos i to da je plovidba sa mnom brodolom
A ja sam bila spremna kao nikad pre da zbog tebe umrem mirne duse i da ubijem
Ref. Na mome jastuku heroji bebe postaju na mojim grudima heroji zemlju izdaju a ti heroj nikad nisi bio, oprastam ti to jer izdajice vole sebe jedino
Rekli su ti drugovi svaku prevaru ona kaznjava rekli su ti jos i to kad se zaljubi, nije normalna
Ref.
Na mome jastuku heroji bebe postaju na mojim grudima heroji zemlju izdaju a ti heroj nikad neces biti, oprastam ti to jer izdajice vole sebe jedino |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Indira Radic 06.04.10 17:05 | |
| Grom
Kao rukom odnesena nestala je ljubav jedna ostala je prevarena jedna zena srece zedna (2x)
Ref. 2x Iznenada sve je puklo kao grom iz vedra neba kad si reko da je volis da ti ona samo treba
Sve je doslo iznenada pa mi zato teze pada sto odlazis drugoj zeni i ostavljas tugu meni (2x)
Ref. 2x
Samo usne saptale su zasto sreco i zbog cega otiso si drugoj zeni ostavio tugu meni |
| | | Gost Gost
| Ne dolazis u obzir
A ja luda k'o i pre ne mogu mi nista godine ne mogu mi nista porazi ne mogu mi takvi kao ti
Ja i kad sam tuzna veselim se sa istoka na zapad selim se i kako mislis da izvedes to da ostanemo dugo zajedno
Ref. Ne dolazis u obzir ne moze po tvom nisam ja za miran zivot vec za lom reci cu ti ljudski ti razumi me oluje kao ja ne prolaze
Ne dolazis u obzir ne moze po tvom nisam ja za miran zivot vec za lom tvoje muske suze mi nista ne znace jer za mnom onaj pravi ne place
A ja ista k'o i pre brige se na meni ne vide lazu mene lazem druge ja da sam bolja ne bi valjala
Ja i kad sam tuzna veselim se sa istoka na zapad selim se i kako mislis da izvedes to da ostanemo dugo zajedno |
| | | Gost Gost
| Tuzna vrbo
Tuzna vrbo nisi sama tuzna sam i ja tuga mi je posle svega samo ostala
Ref. Otisao je jedan covek ostavio me tuzna vrbo pomozi mi da prebolim sve
Tuzna vrbo kise stizu sakloni me ti dok mi zivot malo srece opet pokloni |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Indira Radic 06.04.10 17:06 | |
| Zmaj
Sto se mora, znam, mora se sto je lako tebi lako je sto je tesko meni teze je sto je tako tako je
Lepo se obuci i odlazi nek svi vide ko im dolazi ne misli na nas i na kraj budi uvek kao zmaj
Ref. Budi lep, budi jak za sve druge mrak nemoj da me brukas i da umrem ti ja ni to nije znak da treba da kukas
Samo napravi krug za minut si tu do naseg starog kraja tu te cekaju jos dve karte za nas do izgubljenog raja
Da je vreme, znam, vreme je sto je bilo uvek bilo je sto ce biti tebi pripada meni vise nikada
Lepo se obuci i odlazi nek ti sve za rukom polazi ne misli na nas i na kraj budi uvek kao zmaj |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Indira Radic 06.04.10 17:06 | |
| Zivim da zivim
Ne znam sto sam plakala zbog tebe do ivice ponora sam dosla kad me je uz drugove i vino tuga za jedno vece prosla
Ref. Zivim da zivim ako prezivim da te zaboravim do jutra na mome licu sijace sunce i kada je nevreme unutra
Ne znam sto sam bila tako luda da zbog tebe padnem u samocu da mi budes jedini na svetu kada mogu imati kog hocu
Ref. 2x
Ne znam sto sam bila tako slepa da ne vidim da me nisi vredan da pozelim zbog tebe da umrem a zivot je ipak samo jedan
Ref. 2x
I meni krenuce na bolje svaka ce ruza da mi cveta za ljubav opet imam volje sa drugim cu stici na kraj sveta |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Indira Radic 06.04.10 17:07 | |
| Upaljac
Na nebu iznad nas dva meseca sijaju jedan vide svi, drugi samo ja i ti nocas oko nas dve muzike sviraju jednu cuju svi, drugu samo ja i ti
Ref. Ko ce koga prvi da se seti, znas li mozda to niko nikog, al' je bilo lepo dok je trajalo podseti me, makar svoj upaljac da ti ostavim da se setis kada cigaretu upalis sa njim
Na stolu ispred nas stoje vina dva jedno piju svi, drugo samo ja i ti i more oko nas ima nocas mirisa dva jedan opija sve, drugi tebe i mene
Ref.
Nocas sami smo ti i ja i na nebu meseca dva |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Indira Radic 06.04.10 17:07 | |
| Nisam sumnjala
Nesto mi je promaklo, prevare staklo ja sam zgazila mislila sam da znam te i osecam te i nisam pazila
Njeno ime za pticu, sjaj na tvom licu bez pravog razloga mislila sam da gresim, da sve je u redu da nemas nikoga, nisam sumnjala
Ref. Da si me varao sve ti pise tu mesto dan i sat i kako ljubis nju vidi se, vidi sve hajde, voli je, voli kao lud da je barem ne mrzim uzalud voli je, voli je ko mene pre
Nesto mi je promaklo u tvome glasu u tvojim ocima nesto zbog cega pijes, zbog cega si tuzan i lutas nocima
Ref.
Ponekad zelim da sam samo lutka koju si voleo dok nije pukla kad slomis je ne place |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Indira Radic 06.04.10 17:08 | |
| Nocni program
Ko te uci, ako te ona pita kazi da sve to kupis preko satelita u sobi televizor, udoban stari krevet za oci dobar prizor, kanal sezdeset devet
Ref. Ja necu da te odam, ja necu da te prodam da sam ja ustvari tvoj nocni program sutra u isto vreme dodji na cas kod mene ja necu da te odam da sam tvoj nocni
Ko te uci, ako te pita ona kazi da sve to kupis preko telefona kanal sezdeset devet, perverzije u ponoc pa okrenes telefon cisto za prvu pomoc |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Indira Radic 06.04.10 17:08 | |
| Lepo se provedi
Lepo se provedi, iz druge sobe vices ti koliko te znam, u minus fazi opet si zivim zivot svoj, inace te ne slusam al' nije ti los predlog, mozda te i poslusam
Lepo se provedi, pazi sta si rekao da li ti znas sta sve ulazi u to ludilo, pice, seks na pomolu i nemoj da se bunis, dao si mi dozvolu
Ref. Jer pazi sta si rekao ribama osu se grad nebo zvezdicama ko ne bi hteo da mu devojka izgleda kao ja
Na meni fina, crna, tanka haljina koliko li sam njih na nju odvojila u desnoj ruci casa, vec vidi joj se dno cega ne secas se, nisi ni uradio |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Indira Radic 06.04.10 17:09 | |
| Kafana
Dve su noci moje suze grad potopile puce veza, sto mi uze tolike godine
Stajala sam uplakana i cula muziku prazan sto k'o porucen za mene cekao me je u dnu (2x)
Ref. 2x Sta ce zena sama u kafani pitaju se svi sta vas briga isti smo pred Bogom svi ranjeni u ljubavi
U kafani k'o u paklu svuda bol i dim zar je ovo Boze nacin da ga zaboravim
Pratili me sve do stola muski pogledi u zemlju sam propala od stida sta mi covek uradi (2x) |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Indira Radic 06.04.10 17:10 | |
| Bio si mi drag
Kol'ko puta moram da ti kazem kojim tonom i koliko glasno da si svoju propustio sansu da na nasem satu pise kasno
Ne padaj na kolena nemoj da se trudis i ne kupuj poklone znam ja sta ti nudis
Jeftine, skupe sitnice i pocepane razglednice kisne kapi sa ulice polovne, olovne snove i brodove sto nikuda ne plove
Ref. 2x Bio si mi sve, glavni lik iz serije ja devojcica koja u sve veruje bio si mi drag sad od tebe ne vidim ni trag
Bio si mi sve, glavni lik iz serije ja devojcica koja u sve veruje idi bilo kom ja cu od sad terati po svom
Kol'ko puta moram da ti kazem ni iz besa niti iz inata da ti ovde vise nije mesto i da takvih imam kao blata
Ne padaj na kolena nemoj da se trudis i ne kupuj poklone znam ja sta ti nudis
Jeftine, skupe sitnice i pocepane razglednice kisne kapi sa ulice polovne, olovne snove i brodove sto nikuda ne plove |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Indira Radic | |
| |
| | | | Indira Radic | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 219 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 219 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|