|
| Odbacivanje | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Odbacivanje 25.06.10 15:25 | |
| Kako uopste znati dal nas neka osoba odbacuje od sebe? Ponekad ljudi imaju osjecaj da negde ne pripadaju i da ih te osobe u stvari ne zele... Jeste li se kada tako osecali i sta ste u takvoj situaciji ucinili? Al sta je opet u suprotnoj situaciji? Kada je vama stalo do nekoga, a on vas hladno odbaci? Kako se ponasati? |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Odbacivanje 07.11.10 18:43 | |
| Nemam osjećaj da me itko odbacuje. Mislim da bi se oni koji se tako osjećaju trebali pronaći razlog za to u sebi, a ne u drugima. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Odbacivanje 07.11.10 18:47 | |
| Imam osecaj da se nigde ne uklapam, ali ne zato sto me odbacuju, vec zato sto ja ne umem da se prilagodim drugima. :/ | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Odbacivanje 07.11.10 18:52 | |
| kako se ponašati,,,treba tražim razgog ili poraditi na sebi upitat se dije problem.niko nikoga ne odbacuje bez razloga |
| | | Bobby Totalno relaxiran
Broj postova : 2068 Godine : 68 Datum registracije : 06.11.2010
| Naslov: Re: Odbacivanje 07.11.10 21:41 | |
| Mene pojedinci znaju odbacit zato što sam drukčija od njih, ali nemjenjam se zbog nikog tako da... | |
| | | Procyon Totalno relaxiran
Broj postova : 1261 Godine : 34 Datum registracije : 26.07.2010
| Naslov: Re: Odbacivanje 08.11.10 11:39 | |
| - Citat :
- Jeste li se kada tako osecali i sta ste u takvoj situaciji ucinili?
Al sta je opet u suprotnoj situaciji? Kada je vama stalo do nekoga, a on vas hladno odbaci? Kako se ponasati? Više puta sam osjećao da negdje ne pripadam, tj. da to neko društvo nije moj tip društva. U tom slučaju se povodim za sobom i svojim željama, u interakciji sam s društvom tek toliko da dobim ono što želim, a u dublje strukture ne ulazim, držim se na površini i sa strane. Dok nam je stalo do nekoga, to ne znači da se nužno moramo družiti s tom osobom, iako je takvo stanje teže održivo. Nema recepta kako se ponašati, jer je to dvosjekli mač. Može nam biti stalo do nekoga, a taj netko nas samo nastoji iskoristiti i ne dijeli ništa slično prema nama. Iako neki kažu da je to test prave ljubavi, jesmo li spremni činiti za druge nešto ne očekujući ništa zauzvrat, meni je to običan bullshit. Za mene u svemu postoje granice do kojih sam spreman ići, i do kojih uopće želim ići, a ne želim biti u situaciji u kojoj je meni stalo do nekoga, a taj netko me stalno odbacuje i gura od sebe, ili da me iskorištava. To sam dakako ja, Isus se vjerojatno ne bi složio samnom | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Odbacivanje | |
| |
| | | | Odbacivanje | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 161 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 161 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|