| Što vas veseli u ovo Božićno vrijeme :) | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Lajka Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 719 Datum registracije : 02.11.2008
| Naslov: Što vas veseli u ovo Božićno vrijeme :) 09.12.08 20:50 | |
| Evo mene baš uhvatilo ovo Božićno vrijeme,baš sam nekako sretna što se bliži Božić,možda zato što ću biti sa svojom obitelji i prijateljima jer ih nisam dugo vidjela Veselite li se vi Božiću,što vas posebno može razveseliti...ja sam baš nabrijana na Božić | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što vas veseli u ovo Božićno vrijeme :) 09.12.08 20:53 | |
| Mene sve vezano za Božić svake godine oduševljava,pa tako i ove. Božić mi je najdraži blagdan... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što vas veseli u ovo Božićno vrijeme :) 09.12.08 20:54 | |
| Ove godine se bolje osjećam nego prošle, jer prošle uopće nisam imao dojam da je Božić bez obzira na sve. Tako da mogu reći da se veselim, osim toga i sesra će mi doći kući iz SAD-a. |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što vas veseli u ovo Božićno vrijeme :) 09.12.08 20:56 | |
| Obožavam kuću prigodno okititi,na badnjak bor...pa staviti poklone za najdraže pod njega... joj ma sve to vezano uz Božić me oduševljava... |
|
| |
| Naslov: Re: Što vas veseli u ovo Božićno vrijeme :) 09.12.08 20:56 | |
| Ja se samo nadam kako neću raditi za Božić :tuzanjako: Ali bez obzira na sve baš se radujem Božiću,obožavam Božić :bor: | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što vas veseli u ovo Božićno vrijeme :) 09.12.08 21:02 | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: Što vas veseli u ovo Božićno vrijeme :) 09.12.08 21:03 | |
| Da i grudva mi se | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što vas veseli u ovo Božićno vrijeme :) 09.12.08 21:30 | |
| mene 12. mjesec baš i ne veseli...osim rođendana... inače, svake godine u prosincu lovi me neka depresija... sjetim se pokojne bake i ode svo dobro raspoloženje u k****... |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
| Naslov: Re: Što vas veseli u ovo Božićno vrijeme :) 11.12.08 17:14 | |
| - korny je napisao/la:
- mene 12. mjesec baš i ne veseli...osim rođendana...
inače, svake godine u prosincu lovi me neka depresija... sjetim se pokojne bake i ode svo dobro raspoloženje u k****... I meni je prošli bio nesretan ali to je vrijeme kad su svi sretni i svi su u lijepom raspoloženju.Sjećam se da smo prošle godine oboje imali sličnu situaciju ali mislim kako je to dan gdje si jednostavno sretan bez obzira na sve.,zato se uvijek trudim sve ono loše smetnuti s uma i samo se radovati Božiću. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što vas veseli u ovo Božićno vrijeme :) 12.12.08 21:33 | |
| - Lajka je napisao/la:
- Ja se samo nadam kako neću raditi za Božić :tuzanjako:
Ali bez obzira na sve baš se radujem Božiću,obožavam Božić :bor: Ako budeš radila za Božić pokloni poslodavcu knjigu Božićna priča od Charlsa Dickensa možda izvuče neku pouku iz nje. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što vas veseli u ovo Božićno vrijeme :) 21.12.08 12:38 | |
| Veselim se uređivanju kuće, kićenju bora, i najdraže mi je kada okitim cijeli bor i onda upalim lampice prvi put ... sposobna sam pola sata onda samo buljiti u njega ... i miris orehnjače po kući i kolača ... Sve je nekako toplije i veselije u ovo doba godine :bor: |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što vas veseli u ovo Božićno vrijeme :) 21.12.08 15:39 | |
| Za koji dan kićenje bora... :bor: :zapetljanac: |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Što vas veseli u ovo Božićno vrijeme :) 22.12.08 18:11 | |
| Veseli me porast tolerancije i prijateljstva među ljudima u božićno vrijeme! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Što vas veseli u ovo Božićno vrijeme :) 22.12.08 18:23 | |
| Veseli me sve...di god se okrenem sve nešto Božićno...jupiiiiiiiiiiiiiiii :santaman: | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
king_in_crimson Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 395 Godine : 66 Lokacija : Hrvatska Datum registracije : 21.10.2008
| Naslov: Re: Što vas veseli u ovo Božićno vrijeme :) 22.12.08 18:56 | |
| Ma sve je to kurac! Jos jedna blagdan da se trose pare i "osjeca" bolje... Buu-huu... Cista pizdraija je taj Bozic, Uskrs jos veca - slavit ponovno "rodenje" tipa koji je navodno postojao - LOAD OF CRAP!!!
Ne volim darivat ni biti darovan, totalno bezveze trosit pare na druge ljude, pa cak i na curu, ili zenu!
Ugl, planiram prespavat ove blagdane kao da ih i nema. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što vas veseli u ovo Božićno vrijeme :) 22.12.08 18:57 | |
| - king_in_crimson je napisao/la:
- Ma sve je to kurac! Jos jedna blagdan da se trose pare i "osjeca" bolje... Buu-huu...
Cista pizdraija je taj Bozic, Uskrs jos veca - slavit ponovno "rodenje" tipa koji je navodno postojao - LOAD OF CRAP!!!
Ne volim darivat ni biti darovan, totalno bezveze trosit pare na druge ljude, pa cak i na curu, ili zenu!
Ugl, planiram prespavat ove blagdane kao da ih i nema. kakav mrgud |
|
| |
Broj postova : 395 Godine : 66 Lokacija : Hrvatska Datum registracije : 21.10.2008
| Naslov: Re: Što vas veseli u ovo Božićno vrijeme :) 22.12.08 18:58 | |
| Ma kakav mrgud? Ja samo iznosim svoje misljenje o blagdanima i vjeri. | |
|
| |
| Naslov: Re: Što vas veseli u ovo Božićno vrijeme :) 22.12.08 19:00 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što vas veseli u ovo Božićno vrijeme :) 22.12.08 19:01 | |
| - king_in_crimson je napisao/la:
- Ma kakav mrgud? Ja samo iznosim svoje misljenje o blagdanima i vjeri.
i ja samo iznosim svoje mišljenje o tvom mišljenju : : ajd, ajd, ne moramo svi voljeti Božić |
|
| |
| Naslov: Re: Što vas veseli u ovo Božićno vrijeme :) 22.12.08 19:05 | |
| NE da ga ne volim, nego ga | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što vas veseli u ovo Božićno vrijeme :) 22.12.08 19:18 | |
| |
|
| |
Slavonac Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 201 Godine : 37 Lokacija : Pleternica Datum registracije : 11.11.2008
| Naslov: Re: Što vas veseli u ovo Božićno vrijeme :) 23.12.08 18:34 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Što vas veseli u ovo Božićno vrijeme :) | |
| |
|
| |
| Što vas veseli u ovo Božićno vrijeme :) | |
|