Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
Naslov: Policajci nisu skužili provalnika ispod kreveta 22.06.10 8:06
Nakon što su policajci pregledali dom Adama Mageea i uvjerili ga da je kuća potpuno prazna, on je otišao na spavanje. Par minuta poslije strah u kosti mu je utjerao muškarac koji se skrivao ispod kreveta.
Adam Magee (30) pozvao je policiju nakon što mu je susjed rekao da je vidio muškarca kako kroz otvoren prozor ulazi u njegovu kuću u Hartlepoolu.
Policajci koji su došli na mjesto događaja pretražili su kuću i nisu našli ništa neobično.
Nakon što su ga policajci uvjerili da je sve u redu, Adam je krenuo na spavanje. Par minuta kasnije začuo je buku.
U strahu je iskočio iz kreveta i vidio 42-godišnjeg Williama Sowerbyja kako se skriva ispod njegovog ležaja.
Zaskočio je provalnika i oborio ga na tlo te pričekao dolazak policije. Sowerby je dobio tri i pol godine zatvora nakon što je priznao pokušaj pljačke.
''Ležao sam i začuo buku s lijeve strane. Pogledao sam oko sebe i vidio čovjeka kako pokušava ispuzati ispod mog kreveta. Prestravio sam se.''
''Potrčao je prema meni i pokušao pobjeći kroz vrata, ali sam ga zgrabio i oborio na tlo.
Njegov sustanar je pozvao policiju, koja je ubrzo stigla i ovaj put uspješno privela provalnika.
M.L. 21.06.2010.
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
Naslov: Re: Policajci nisu skužili provalnika ispod kreveta 15.07.10 10:12
Još primjer koji dokazuje kako policijska debilnost i tupavost nema granice.
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.