Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
Naslov: Leptiri za male prstiće 18.06.10 9:26
I djeca mogu raditi... ...Materijal: bijeli papir, pastele, škare... ...Vrijeme izrade: do 15 minuta
Ispiši šablonu s leptirom i oboji je pastelama.
Izreži leptira, te oštrim škaricama ili skalpelom napravi prorez za prst (samo za roditelje)
Provuci prst kroz prorez, miči prstima gore-dolje i leptir će letjeti na tvojim rukama.
Dom za 5 _______________________________________________________________________________________
Kako je to super fora..Lucka se oduševila
Gost Gost
Naslov: Re: Leptiri za male prstiće 18.06.10 9:35
super Kiki..simpaticno izgleda, pokazat cu svojim curama one vole uvijek kreirat nest i rezuckat
Kikica VIP član
Naslov: Re: Leptiri za male prstiće 18.06.10 9:38
Pa ja njoj izrezala neki dan leptirića brdo i ona ih nosa jučer po dvorištu. Padne mi napamet da joj na štapiće zakuzam ali nemam takvih štapića. I sada naletim na ovo..kako se iznanadila... Odjurila je kao metak van prijateljici se hvaliti
Gost Gost
Naslov: Re: Leptiri za male prstiće 18.06.10 9:43
mi smo jednom isto tako napravili puno leptirica , obojili ih i na konac raznih duzina svezali i obijesili na plafon...super izgledalo dok nisu dosli deckici i sve strgali
Gost Gost
Naslov: Re: Leptiri za male prstiće 18.06.10 9:45
ajme kako dobro, to bi i ja napravila za svoje prstiće
Kikica VIP član
Naslov: Re: Leptiri za male prstiće 12.07.10 16:03
Jučer mi je kuća bila puna tih leptiriča..a nađe se i danas gdje koji.. Čera je radila za sebe pa za prijatljeicu pa za malog joj bracu...bili su pre pre predivni..kada je ona njih izrezala..slićili su na transformers leptiriće