Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
Naslov: Kako očistiti sinuse 06.06.10 15:04
Bez obzira na prehladu ili alergije, dobar način za pročišćavanje sinusa je...
Zakuhajte veliki lonac vode tako da iz njega izlazi para. Postavite lonac na ravnu površinu i stavite cijelu glavu i lice iznad lonca, te se pokrijte sa ručnikom preko glave. Dišite duboko. To bi vam trebalo očistiti sinuse i disat ćete puno lakše. Udišite kroz nos, a izdišite kroz usta. Na taj način otpustit ćete stres i napetost. Para je također dobra za vašu kožu i ten. Po želji u vodu možete dodati kap esencijalnih ulja kao što su limun, menta i sl.
savjeti-hr.com
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
Naslov: Re: Kako očistiti sinuse 06.06.10 15:17
Znam da je to dobra stvar..ali meni pomaže samo slana voda i dobro natapanje u njoj tj natapanje nosonje i sniusa.... A kada dođem kući kada mi se odčepe sinusi..koje je to olakšanje
Gost Gost
Naslov: Re: Kako očistiti sinuse 06.06.10 17:35
Upala sinusa
Bakin recept: žvakanje pčelinjeg voska. Kod akutne upale treba šest puta dnevno po 20 minuta žvakati dva centimetra dugo parče pravog voska. Ni u kom slučaju ne koristiti parafinski vosak.
Alternativna medicina: cinabarit. Tablete ili kapi uzimati tri-četiri puta dnevno.
Savet lekara: kapsule ulja. Kapsule sa eteričnim uljima (na primer Glomyrtol) rastvaraju se u stomaku tako da blagotvorne supstance deluju u dužem periodu.