|
| Britanka rađala punih 20 dana | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Britanka rađala punih 20 dana 03.06.10 9:22 | |
| Porod je bolno iskustvo za svaku ženu, a jedna je Britanka rađala čak 20 dana.
Amy Buck, 17-godišnja Britanka bila je trudna tek pet i pol mjeseci kada je započeo najduži porod u povijesti medicine, piše Daily Mail. 'Sada kada razmišljam o tome, ne znam kako je moguće da sam trudove imala 20 dana i da je moj sin Daniel preživio iako je bio veoma malen kad se rodio. On je pravo čudo i pravi borac', rekla je Amy. Njezino traumatično porođajno iskustvo počelo je kada je 4. svibnja prošle godine bila primljena u bolnicu zbog bolova u trbuhu. Medicinske sestre poslale su me kući rekavši kakao me boli jer mi se širi maternica. 'Mislila sam da oni znaju kada se trudnica porađa. Ali ja sam imala grčeve i trudove cijelo vrijeme i bilo je sve gore i gore. Isprva je bol bila podnošljiva, pa sam mogla izaći i van misleći kako i nije tako loše', rekla je Amy. Svakim je danom bilo sve lošije. 'Nakon 15 dana otišla sam ponovno u bolnicu i rekli su mi da rađam te sam dobila infekciju jer sam bila otvorena 15 dana. Trudovi su se javljali svaku minutu i pol, ali kada sam prestala tiskati osjećala sam ga kako se povlači. Sljedećih pet dana u bolnici su mi davali lijekove kako bi spriječili porođaj. Ali ubrzo mi je pukao vodenjak', rekla je Amy. Kada je rođen, njezin je sin prebačen u drugu bolnicu gdje su o njemu mogli bolje skrbiti. Kkazali su joj da su šanse da preživi tek 15 posto. No, u listopadu su Daniela živog i zdravog pustili kući, a Amy kaže da se od druge djece svoje dobi razlikuje samo po tome što je sitniji.
izvor |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Britanka rađala punih 20 dana 03.06.10 10:37 | |
| e to je trebalo izdrzati ...svaka cast ..ja 13 sati borila se i mislila da cu umrijeti od bola .....da je 20 sati puno a ne 20 dana ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | | Britanka rađala punih 20 dana | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 498 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 498 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|