|
| Britanka pomoću Facebooka pronašla sina otetog prije 27 godina... | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Britanka pomoću Facebooka pronašla sina otetog prije 27 godina... 30.05.09 1:38 | |
| - Citat :
- IAKO mnogi misle da je Facebook za asocijalne ljude koji nemaju privatnog života pa vrijeme provode buljeći u kompjuterski ekran, čini se kako je u slučaju 62-godišnje Britanke društveni servis bio posljednja nada da uspostavi kontakt s davno otetim sinom. Naime, Avril Grube je izgubila sve veze s vlastitim sinom kojeg je oteo otac dok su mu bile nepune tri godine.
"Čim sam pronašla Gavina, nazvala sam Avril i rekla joj da sjedne i posluša važnu vijest"
Gavina Parosa je otac odveo na vikend u Mađarsku i nikada ga nije vratio. Avril se za tragični događaj obratila vlastima u Britaniji i Mađarskoj te je čak pisala tadašnjoj premijerki Margaret Thatcher, ali ni to joj nije pomoglo da uđe u trag otetom sinu. "Čim sam pronašla Gavina na Facebooku nazvala sam Avril i rekla joj da sjedne i posluša važnu vijest koju joj imam za reći", prepričala je Avrilina mlađa sestra koja je Gavinovo ime upisala u Google pretraživač koji ju je uputio na Facebook.
Iako je prošlo više od 27 godina, Avril je prije nekoliko dana prvi put nakon kobnog vikenda vidjela svog sina. Njegov otac je umro prije tri godine, dok 30-godišnji Gavin živi s ženom i troje djece. S obzirom da čitav život živi u Mađarskoj, Gavin ne zna pričati engleski, ali već je izrazio želju da se s obitelji preseli u Britaniju kako bi izgubljeno vrijeme nadoknadio s majkom koja se oporavlja od moždanog udara kojeg je nedavno doživjela. index.hr |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Britanka pomoću Facebooka pronašla sina otetog prije 27 godina... 04.06.09 8:44 | |
| Eto kako ga je lako pronašla, a oni policijski sm..ovi ga nisu mogli naći , a ni ime nije mu otac promijenio | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Britanka pomoću Facebooka pronašla sina otetog prije 27 godina... 04.06.09 9:43 | |
| Vidiš ti to,pa stvarno da policija nije mogla ući u trag,a ona preko facea,svaka čast.. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Britanka pomoću Facebooka pronašla sina otetog prije 27 godina... 04.06.09 9:59 | |
| bravo za mamu i facebook |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Britanka pomoću Facebooka pronašla sina otetog prije 27 godina... 04.06.09 18:36 | |
| Koja priča stvarno sakakvih sudbina ima... |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Britanka pomoću Facebooka pronašla sina otetog prije 27 godina... 04.06.09 18:57 | |
| pa da su htjeli mislim policija ...da ga nadu nasli bi i oni nacina ...ali policija ne pridaje tome toliko vaznosti... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Britanka pomoću Facebooka pronašla sina otetog prije 27 godina... 04.06.09 21:51 | |
| - blizanka je napisao/la:
- pa da su htjeli mislim policija ...da ga nadu nasli bi i oni nacina ...ali policija ne pridaje tome toliko vaznosti...
da baš tako oni čim više od godinu dan nekog nema smatraju mrtvim |
| | | ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Britanka pomoću Facebooka pronašla sina otetog prije 27 godina... | |
| |
| | | | Britanka pomoću Facebooka pronašla sina otetog prije 27 godina... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 458 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 458 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|