|
| Ozzy Osbourneov novi album " Scream" | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Ozzy Osbourneov novi album " Scream" 28.05.10 21:18 | |
| Ozzy Osbourne je potvrdio kako će njegov novi studijski album " Scream" biti objavljen 15. lipnja preko izdavačke kuće Epic Records. Novi CD producirala je ista ekipa koja taj posao obavila i na prošlom albumu "Black Rain" (2007.), dakle Ozzy Osbourne i Kevin Churko. Spomenimo kako će to biti prvo izdanje s mladim grčkim gitaristom Gus G. (Firewind, ex-Dream Evil, ex-Arch Enemy...), koji je zamijenio dugogodišnjeg člana Ozzyevog benda Zakk Wyldea, a uz spomenuti dvojac, u snimanju albuma sudjelovali su i basist Rob 'Blasko' Nicholson, bubnjar Tommy Clufetos, te klavijaturist Adam Wakerman. Trenutno su poznato nazivi devet naziva pjesama koje će se pojaviti na "Screamu": "Let Me Hear You Scream", "Diggin' Me Down", "Let It Die", "Soul Sucker", "Fearless", "I Want It All", "Time", "Crucify"i "I Love You All". Nakon objave desetog studijskog albuma, u planu je i velika svjetska turneja, koja bi trebala potrajati čak 18. mjeseci. izvor | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Ozzy Osbourneov novi album " Scream" 27.11.10 8:59 | |
| Sviđa mi se ova pesma "Let me hear you scream". Ostale nisam ni čula. Inače, Ozzy-ja sam počela da slušam kad sam prvi put igrala Guitar Hero. Prva pesma koju sam "ubola" bila je njegova - Crazy Train. To mi se svidelo samo tako! | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Ozzy Osbourneov novi album " Scream" 27.11.10 11:44 | |
| Joj poslušaj... Paranoid ako nisi...ja se uvijek odljepim na nju. | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Ozzy Osbourneov novi album " Scream" 27.11.10 15:49 | |
| Čula sam neke na brzinu dok sam se spremala za trening. Dobre su. | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Ozzy Osbourneov novi album " Scream" 27.11.10 18:05 | |
| Ma Paranoid je jakooo stara..nije to novo.. :passion | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ozzy Osbourneov novi album " Scream" | |
| |
| | | | Ozzy Osbourneov novi album " Scream" | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 529 korisnika/ca online; 1 registriran/a, 0 skrivenih i 528 gostiju. :: 2 Bots GerillaNajviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59. |
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|