Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Ozzy Osbourneov novi album " Scream"

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

Ozzy Osbourneov novi album " Scream" Empty
PostajNaslov: Ozzy Osbourneov novi album " Scream"   Ozzy Osbourneov novi album " Scream" I_icon_minitime28.05.10 21:18

Ozzy Osbourneov novi album " Scream" 20100430-204943_304ozzy

Ozzy Osbourne je potvrdio kako će njegov novi studijski album "Scream" biti objavljen 15. lipnja preko izdavačke kuće Epic Records.
Novi CD producirala je ista ekipa koja taj posao obavila i na prošlom albumu "Black Rain" (2007.), dakle Ozzy Osbourne i Kevin Churko. Spomenimo kako će to biti prvo izdanje s mladim grčkim gitaristom Gus G. (Firewind, ex-Dream Evil, ex-Arch Enemy...), koji je zamijenio dugogodišnjeg člana Ozzyevog benda Zakk Wyldea, a uz spomenuti dvojac, u snimanju albuma sudjelovali su i basist Rob 'Blasko' Nicholson, bubnjar Tommy Clufetos, te klavijaturist Adam Wakerman.
Trenutno su poznato nazivi devet naziva pjesama koje će se pojaviti na "Screamu": "Let Me Hear You Scream", "Diggin' Me Down", "Let It Die", "Soul Sucker", "Fearless", "I Want It All", "Time", "Crucify"i "I Love You All".
Nakon objave desetog studijskog albuma, u planu je i velika svjetska turneja, koja bi trebala potrajati čak 18. mjeseci.

izvor
[Vrh] Go down
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat
Broj postova : 4199
Godine : 28
Datum registracije : 31.12.2009

PostajNaslov: Re: Ozzy Osbourneov novi album " Scream"   Ozzy Osbourneov novi album " Scream" I_icon_minitime27.11.10 8:59

Sviđa mi se ova pesma "Let me hear you scream". Ostale nisam ni čula. sramko Inače, Ozzy-ja sam počela da slušam kad sam prvi put igrala Guitar Hero. Prva pesma koju sam "ubola" bila je njegova - Crazy Train. To mi se svidelo samo tako! Smile
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat

PostajNaslov: Re: Ozzy Osbourneov novi album " Scream"   Ozzy Osbourneov novi album " Scream" I_icon_minitime27.11.10 11:44

Joj poslušaj... Paranoid ako nisi...ja se uvijek odljepim na nju. gitara
[Vrh] Go down
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat
Broj postova : 4199
Godine : 28
Datum registracije : 31.12.2009

PostajNaslov: Re: Ozzy Osbourneov novi album " Scream"   Ozzy Osbourneov novi album " Scream" I_icon_minitime27.11.10 15:49

Čula sam neke na brzinu dok sam se spremala za trening. Dobre su. bravo
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat

PostajNaslov: Re: Ozzy Osbourneov novi album " Scream"   Ozzy Osbourneov novi album " Scream" I_icon_minitime27.11.10 18:05

Ma Paranoid je jakooo stara..nije to novo.. :passion
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Ozzy Osbourneov novi album " Scream"   Ozzy Osbourneov novi album " Scream" I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Ozzy Osbourneov novi album " Scream"
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Novi look Hrvatske: "Kombinacija nije uspjela!"
» R.E.M. najavili novi album
» Bob Dylan snima novi album
» Novi album Avril Lavigne
» Halid Bešlić priprema novi album