Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
Naslov: Iz zrakoplova snimio NLO u blizini Chicaga 25.05.10 9:37
Neimenovani muškarac iz američke savezne države Illinois uvjeren je kako je vidio NLO u obliku trokuta kroz prozor zrakoplova na letu za Chicago
Svjedok vjeruje da je kroz porzor leta iz Washingtona za Chicago 8. svibnja vidio NLO čiji ga je oblik podsjećao na trokut ili bumerang, a nepoznati objekt je primijetio dok se zrakoplov nalazio negdje iznad granice američke savezne države Illinois, u blizini mjesta gdje se nalazi atomska centrala.
"Oko 18.23 sati primijetio sam sivu siluetu na nebu nečeg što je u početku oblikom podsjećalo na cigaretu. Odmah sam izvadio fotoaparat i snimio nekoliko fotografija da bi zatim snimio i video. Kad sam malo bolje pogledao vidio sam da oblikom podsjeća na bumerang ili možda trokut", rekao je zbunjeni muškarac dodavši:
"U tom trenutku po mojoj procjeni, budući da smo na vrijeme sletjeli u Chicago, nalazili smo se iznad atomske centrale na granici Illinoisa".
Kako bi cijela priča dobila na težini i kako netko ne bi pomislio da je 'prolupao' svjedok se potrudio složiti i videoprezentaciju onoga što je ugledao na nebu te večeri. Nakon pažljivog gledanja vidi se kako 'je zaista nešto čudno bilo u zraku'.
Net.hr
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo
Wall-e Ljubitelj foruma
Broj postova : 6188 Godine : 38 Lokacija : Bejha Datum registracije : 04.06.2010
Naslov: Re: Iz zrakoplova snimio NLO u blizini Chicaga 04.06.10 14:42
Ništa što bi bilo vrijedni pažnje, meni se čini da je ovaj video napravljen samo da bi gospodin privukao pozornost na sebe. Ova "nlo" može biti bilo što a ponajprije neki odsjaj ili na staklu aviona ili na objektivu kamere.
Gost Gost
Naslov: Re: Iz zrakoplova snimio NLO u blizini Chicaga 04.06.10 14:46
slažem se s Wall-e-om... uff, kako je komplicirano napisati njegov nick
Gost Gost
Naslov: Re: Iz zrakoplova snimio NLO u blizini Chicaga 04.06.10 14:52
bas glup video, neka crtica i to je sad kao nlo...
Gost Gost
Naslov: Re: Iz zrakoplova snimio NLO u blizini Chicaga 04.06.10 14:53
A moglo bi i da bude NLO tko garantira da nije :
Wall-e Ljubitelj foruma
Broj postova : 6188 Godine : 38 Lokacija : Bejha Datum registracije : 04.06.2010
Naslov: Re: Iz zrakoplova snimio NLO u blizini Chicaga 04.06.10 14:54
To je tako, sada je nalakše biti viđen ako se pojaviš iz neke selendre sa hrpom snimaka o yeti-u iz susjedove šume, mutiranom psima koji su poderali Ibrine ovce i kojekakvom svjetlima na noćnom nebu. Naravno to treba biti snimljeno s prastarom kamerom ili mob. koji ima vga kameru. Da poslušam Gorana i promijenim nick?? nargila
Gost Gost
Naslov: Re: Iz zrakoplova snimio NLO u blizini Chicaga 04.06.10 14:56
ma ne obaziri se puno na moja laprdanja
odluči sam ::
Gost Gost
poslusaj ako bas pitas
Gost Gost
Ne mjenjaj nick
A što se tiče NLO-a i snimaka točno ima danas i previše tih takozvanih dokaza,al jednom če se pogoditi da zaista i je ako već i do sada nismo vidjeli koji.
Wall-e Ljubitelj foruma
Naslov: Re: Iz zrakoplova snimio NLO u blizini Chicaga 04.06.10 14:59
Ima jako kvalitetnih snimaka, rusi su u tome na prvom mjestu.
Gost Gost
Naslov: Re: Iz zrakoplova snimio NLO u blizini Chicaga 04.06.10 15:02
ma anice nek mjenja, vidis da bi sad volio bit neki cevapcic...
Walli ako naletis na bolji pokazi nam
Gost Gost
Naslov: Re: Iz zrakoplova snimio NLO u blizini Chicaga 04.06.10 15:03
Meni je samo iritantno što uvijek fali ta mala mrvica da ljudi zaista povjeruju u istinost onoga što u biti gledaju na snimkama,uvijek se nađu skeptični ljudi koji misle sve namještaljka,ja mislim da nije sve namješteno,pa tako ima tu negdje tema kad je autobus pun ljudi bio svjedok nepoznatome,al naravno i to se da opovrgnuti da plaćeno im je svima da lažu jbga.Uvijek će biti zrno sumlje iako je vjerujem da ima nešto :
Passion išš ja ču ga i tako zvati W. tako da meni nije problem nick
Gost Gost
Naslov: Re: Iz zrakoplova snimio NLO u blizini Chicaga 04.06.10 15:05
vjerujem i ja da ima, cak sam i ubijedena, ali ne znaci da moramo vjerovat svakoj gluposti, jer nazalost vecina je manipulirana. Ja vjerujem samo svojim ocima
Gost Gost
Naslov: Re: Iz zrakoplova snimio NLO u blizini Chicaga 04.06.10 15:06
ajd pustite čovjeka nek sam odluči što će sa svojim... nickom
Gost Gost
Naslov: Re: Iz zrakoplova snimio NLO u blizini Chicaga 04.06.10 15:08
ma ko ga dira
Gost Gost
Naslov: Re: Iz zrakoplova snimio NLO u blizini Chicaga 04.06.10 15:09
ne znam ja ništa.
Wall-e Ljubitelj foruma
Jeli ovdje uobičajeno maltletiranje novih ljudi na forumu??
Mora biti nešto, uostalom svakako tvrde da smo i mi nastali križanjem jedne vrste izvanzemaljaca i primitivnog čovjeka.
Gost Gost
Passion,naravno da ne treba vjerovati svakoj gluposti,al ne treba ni svaki pokušaj da se dokaže reći e nije istina.A što se tiče vjerovanja samo svojim očima baš to,možda idući puta ja i ti budemo svjedoci NLO-a pa ima kažemo da vode Ianu negdje
Iana ššššššš
Gost Gost
Naslov: Re: Iz zrakoplova snimio NLO u blizini Chicaga 04.06.10 15:11
jao Walli oprosti, bila je sala
Gost Gost
Naslov: Re: Iz zrakoplova snimio NLO u blizini Chicaga 04.06.10 15:11
ide Iana dobrovoljno
Wale tko te maltretira? reci mi odmah, da ga uhvatim u svoje ruke
Wall-e Ljubitelj foruma
Naslov: Re: Iz zrakoplova snimio NLO u blizini Chicaga 04.06.10 15:13
Ma nema frke, to je bilo informativno pitanje.
Gost Gost
Naslov: Re: Iz zrakoplova snimio NLO u blizini Chicaga 04.06.10 15:13
Iana dobrovoljno,pa jel te nije strah šta će da ti rade :
W. to mi malo za dobrodošlicu :
Gost Gost
Naslov: Re: Iz zrakoplova snimio NLO u blizini Chicaga 04.06.10 15:15
no no, baš sam znatiželjna što bi mi radili
Walle reci mi tko te gnjavi?
Wall-e Ljubitelj foruma
Naslov: Re: Iz zrakoplova snimio NLO u blizini Chicaga 04.06.10 15:17
Mislim da ti nebi ništa radili!!
Gost Gost
Naslov: Re: Iz zrakoplova snimio NLO u blizini Chicaga 04.06.10 15:19
misliš? baš ništa?
šteta....
Sponsored content
Naslov: Re: Iz zrakoplova snimio NLO u blizini Chicaga