Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Kako se ponašate kad su u vašoj blizini slavne osobe?

Go down 
+2
Blizanka
Ary
6 posters
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

Kako se ponašate kad su u vašoj blizini slavne osobe? Empty
PostajNaslov: Kako se ponašate kad su u vašoj blizini slavne osobe?   Kako se ponašate kad su u vašoj blizini slavne osobe? I_icon_minitime10.05.09 19:57

da li odmah tražite fotoaparat i autogram od slavne osobe ili ne radite ništa i samo gledate?
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kako se ponašate kad su u vašoj blizini slavne osobe?   Kako se ponašate kad su u vašoj blizini slavne osobe? I_icon_minitime10.05.09 19:58

Isto kao da ih ni nema...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kako se ponašate kad su u vašoj blizini slavne osobe?   Kako se ponašate kad su u vašoj blizini slavne osobe? I_icon_minitime10.05.09 19:59

isto tako i ja....
jedino mi je žao kao psu što nisam pitao Ivana Ljubičića autogram kada je bio kod mene u kafiću....i što nisam popričao sa Tatjanom Jurić....
[Vrh] Go down
Ary
VIP član
Ary

Female
Pisces Rooster
Broj postova : 16291
Godine : 43
Datum registracije : 16.04.2009

PostajNaslov: Re: Kako se ponašate kad su u vašoj blizini slavne osobe?   Kako se ponašate kad su u vašoj blizini slavne osobe? I_icon_minitime10.05.09 20:03

Ma ništa meni su to obične face ko i svi drugi...mislim da neki mali ljudi zaslužuju moju pozornost zbog svojih djela,a ne te napuhane nazovimo "zvjezdice"...koji su ionako napravili mediji...ne kažem da nema i njih koji su dobri al uglavnom su svi puni sebe... Smile
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Kako se ponašate kad su u vašoj blizini slavne osobe?   Kako se ponašate kad su u vašoj blizini slavne osobe? I_icon_minitime10.05.09 20:36

nit ih gledam ...nit ih primjecujem... Smile

Kako se ponašate kad su u vašoj blizini slavne osobe? Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kako se ponašate kad su u vašoj blizini slavne osobe?   Kako se ponašate kad su u vašoj blizini slavne osobe? I_icon_minitime10.05.09 20:44

Hmmm, pa posnimim ih svakako (pogledom, ne kamerom :;): ), drmnem frendicu laktom i komentiram "Vidi ovaj ...". I to je to, glupo mi je tražiti autogram jer ionako ne znam šta ću s njim. A još mi je veći bed tlačit ljude koje ne poznajem samo zato jer sam ih vidjela na telki.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kako se ponašate kad su u vašoj blizini slavne osobe?   Kako se ponašate kad su u vašoj blizini slavne osobe? I_icon_minitime10.05.09 21:20

isto kao kad je neslavna osoba u mojoj blizini
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Kako se ponašate kad su u vašoj blizini slavne osobe?   Kako se ponašate kad su u vašoj blizini slavne osobe? I_icon_minitime10.05.09 21:32

Nisam niti bila u blizini poznatih osoba, a možda jesam, eto kako ih primijetim, tako se i ponašam.
E sad, da vidim Collina Farrella, ufff tko zna bilo bi coat Laughing
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kako se ponašate kad su u vašoj blizini slavne osobe?   Kako se ponašate kad su u vašoj blizini slavne osobe? I_icon_minitime22.05.09 10:43

Jesam se susrela s pokojim pjevačem,ali ništa posebno,pogledam ali ne sad da zinem kao krokodil Laughing i to je to prođem i zaboravim Laughing
[Vrh] Go down
ajmeivana
Ljubitelj foruma
ajmeivana

Female
Virgo Rooster
Broj postova : 3690
Datum registracije : 09.03.2009

PostajNaslov: Re: Kako se ponašate kad su u vašoj blizini slavne osobe?   Kako se ponašate kad su u vašoj blizini slavne osobe? I_icon_minitime25.05.09 9:45

a kako bi se trebala ponašati.....normalno!!!
[Vrh] Go down
adrian
Početnik
Početnik

Male
Broj postova : 28
Datum registracije : 15.06.2009

PostajNaslov: Re: Kako se ponašate kad su u vašoj blizini slavne osobe?   Kako se ponašate kad su u vašoj blizini slavne osobe? I_icon_minitime16.06.09 11:46

S obzirom kakvi su ti naši slavni i kakvim su sredstvima došli do slave, prije bih ja njima mogao dati autogram! :kavica:
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Datum registracije : 24.09.2008

PostajNaslov: Re: Kako se ponašate kad su u vašoj blizini slavne osobe?   Kako se ponašate kad su u vašoj blizini slavne osobe? I_icon_minitime23.06.09 16:46

Ponašam se jednako kao i kad je kraj mene netko nepoznat, a istini za volju, nešto često i nisam bio kraj slavnih osoba. Po meni je glupa sva ta fama oko poznatih osoba, svatko je jednako vrijedan i nitko se nema pravo kurčiti zato što je slavan.

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kako se ponašate kad su u vašoj blizini slavne osobe?   Kako se ponašate kad su u vašoj blizini slavne osobe? I_icon_minitime25.07.09 20:43

neki dan upoznao sam Džombu... Smile
u prvi mah kad sam ga vidio, mislio sam da ću se ponašati kao kreten pred njim, a kad sam ga upoznao, vidio da je normalan dečko kao i svi ostali...
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Kako se ponašate kad su u vašoj blizini slavne osobe?   Kako se ponašate kad su u vašoj blizini slavne osobe? I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Kako se ponašate kad su u vašoj blizini slavne osobe?
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» U stranoj zemlji pazite što govorite i kako se ponašate
» Kako se ponašate prema udatoj ženi ako vam se svidja? Postoji li nepisano pravilo ili....?
» Kako se nosite sa osjećam gubitka bliske osobe
» Slavne ličnosti koje su završile iza rešetaka
» Pets as Celebrities (kućni ljubimci kao slavne ličnosti)