Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Što su sve psi u stanju pojesti

Go down 
3 posters
Autor/icaPoruka
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

Što su sve psi u stanju pojesti Empty
PostajNaslov: Što su sve psi u stanju pojesti   Što su sve psi u stanju pojesti I_icon_minitime25.05.10 8:35

Što su sve psi u stanju pojesti 0462007.17
Psi upadaju u svakojake nevolje, pogotovo kad je hrana u pitanju, a većina ih zbog proždrljivosti završi kod veterinara. Staklo, kamenje, donje rublje… ništa im nije strano.

National Geographic u dokumentarcu My Dog Ate What? donosi niz priča o proždrljivim psima koje je njihova slatkohranost dovela u životnu opasnost.

Pseća 'hrana', osim što zna biti opasna, poput stakla ili udica, zna biti i poprilično skupa.

Mediji diljem svijeta prenijeli su vijest kako je crni labrador Joe pojeo novčanice u vrijednosti od 800 dolara, a popularna je bila i priča o rotvajleru Lucianu koji je pojeo zaručnički prsten svoje gazdarice.

Što su sve psi u stanju pojesti 0476007.17

Dvogodišnji bernardinac Bogie nije imao skup obrok, ali je prošao puno gore od prethodno navedenih proždrljivaca, jer je progutao žlicu. Nije je baš bilo lako izbaciti van.

Net.hr

Što su sve psi u stanju pojesti Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Što su sve psi u stanju pojesti   Što su sve psi u stanju pojesti I_icon_minitime25.05.10 8:40

Žlicu progutao,jaoo affraid Ma da i ovaj pas gdje radim jede sve bemu nevjerovatno al je tako ..
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Što su sve psi u stanju pojesti   Što su sve psi u stanju pojesti I_icon_minitime25.05.10 10:23

to ce nam bit najbolje tornado u stanju rec sta sve pojedu Što su sve psi u stanju pojesti 12363
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

PostajNaslov: Re: Što su sve psi u stanju pojesti   Što su sve psi u stanju pojesti I_icon_minitime25.05.10 16:35

Zašto, jel i Žućo svašta jede?

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Što su sve psi u stanju pojesti   Što su sve psi u stanju pojesti I_icon_minitime25.05.10 16:37

auuu pa to ne možete da zamislite šta je u stanju da pojede...katastrofa...ne baš kašike i viljuške, ali nogare, cveće, plastične flaše, pojeo mi trećinu prekrivača.. Laughing
[Vrh] Go down
scorpio57
Totalno relaxiran
scorpio57

Scorpio Rooster
Broj postova : 2012
Godine : 67
Datum registracije : 18.05.2010

PostajNaslov: Re: Što su sve psi u stanju pojesti   Što su sve psi u stanju pojesti I_icon_minitime25.05.10 16:41

Ne Pas ne jede svašta sve ovisi o gazdi
i da se pas socijalizira,ja sam imao Am.staforda
taj pas život daje za gazdu i obitelj,moj nikada
nije ništa slično pojeo a znao je biti i po pola dana sam.
Ali je imao šetnju svaki dan min. 10 km.
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

PostajNaslov: Re: Što su sve psi u stanju pojesti   Što su sve psi u stanju pojesti I_icon_minitime25.05.10 16:41

Još malo se nećeš imati čime pokrivati, ako prekrivače tako krati. cerekalo:

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Što su sve psi u stanju pojesti   Što su sve psi u stanju pojesti I_icon_minitime25.05.10 16:45

Tornado je napisao/la:
auuu pa to ne možete da zamislite šta je u stanju da pojede...katastrofa...ne baš kašike i viljuške, ali nogare, cveće, plastične flaše, pojeo mi trećinu prekrivača.. Laughing

vire noga, a Što su sve psi u stanju pojesti 12363
[Vrh] Go down
scorpio57
Totalno relaxiran
scorpio57

Scorpio Rooster

PostajNaslov: Re: Što su sve psi u stanju pojesti   Što su sve psi u stanju pojesti I_icon_minitime25.05.10 16:45

Tornado je napisao/la:

Ti nisi dobar gazda,psa kada je mali uzmeš novine i ako neš
napravi udariš ga par puta,ako se popiša ili posere u stanu/kući,
njušku mu prineseš toj nelagodi i vidjet češ da neće to više raditi.
Druga stvar je ako je došao u dom tvoj već odrastao-tu nema pomoći
[Vrh] Go down
scorpio57
Totalno relaxiran
scorpio57

Scorpio Rooster

PostajNaslov: Re: Što su sve psi u stanju pojesti   Što su sve psi u stanju pojesti I_icon_minitime25.05.10 16:46

Vi se zajebavate ali je to tako
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Što su sve psi u stanju pojesti   Što su sve psi u stanju pojesti I_icon_minitime25.05.10 16:47

scorpia je u pravu sve je stvar odgoja Što su sve psi u stanju pojesti 477390
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Što su sve psi u stanju pojesti   Što su sve psi u stanju pojesti I_icon_minitime25.05.10 16:49

to sa pišanjem i sranjem sam ga naučio da ne radi u zatvorenoj prostoriji...

a ti tvog psa uvati pa ga lemaj po ceo dan...mog Žuću ne tučem...dovoljan je samo pogled...

a to što jede i glođe, neka mu je na zdravlje...neka mi bude živ 100 godina pa i više.. festa
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Što su sve psi u stanju pojesti   Što su sve psi u stanju pojesti I_icon_minitime25.05.10 16:52

Tornado je napisao/la:

a ti tvog psa uvati pa ga lemaj po ceo dan...mog Žuću ne tučem...dovoljan je samo pogled...

a to što jede i glođe, neka mu je na zdravlje...neka mi bude živ 100 godina pa i više.. festa

bome kod mene ne bi dala glodat nist, dobila bi fraz, zasto je to tebi tak svejedno?
[Vrh] Go down
scorpio57
Totalno relaxiran
scorpio57

Scorpio Rooster

PostajNaslov: Re: Što su sve psi u stanju pojesti   Što su sve psi u stanju pojesti I_icon_minitime25.05.10 16:54

krivo žiku nemam ga više i nisam ga lemao,nego ono
samo malo novinama.Šta ti jede i glođe znači nisi ga dobro odgojio.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Što su sve psi u stanju pojesti   Što su sve psi u stanju pojesti I_icon_minitime25.05.10 17:03

Passion je napisao/la:
Tornado je napisao/la:

bome kod mene ne bi dala glodat nist, dobila bi fraz, zasto je to tebi tak svejedno?

pa nećemo da mu sputavamo njegovu divlju stranu prirode...ma prežaliću neki nogar ili drvenu olovku.. bravo
[Vrh] Go down
scorpio57
Totalno relaxiran
scorpio57

Scorpio Rooster

PostajNaslov: Re: Što su sve psi u stanju pojesti   Što su sve psi u stanju pojesti I_icon_minitime25.05.10 17:40

Nema tu divlje strane prirode,psi su davno pripitomljeni
čovjekovi najbolji prijatelji,samo malo socijalizacije i nedopustit
mu da glođe bilo šta-jel to papuča,metla itd.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Što su sve psi u stanju pojesti   Što su sve psi u stanju pojesti I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Što su sve psi u stanju pojesti
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Nešto za pojesti ili netko vrijedan poštovanja
» Elizabet Tejlor u kritičnom stanju
»  Poruke i pozivi u pijanom stanju
» Keruša Mila u teškom stanju pred operaciju
» Horor: Prizivali su duhove i u teškom stanju završili u bolnici