|
| Što su sve psi u stanju pojesti | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Što su sve psi u stanju pojesti 25.05.10 8:35 | |
| Psi upadaju u svakojake nevolje, pogotovo kad je hrana u pitanju, a većina ih zbog proždrljivosti završi kod veterinara. Staklo, kamenje, donje rublje… ništa im nije strano. National Geographic u dokumentarcu My Dog Ate What? donosi niz priča o proždrljivim psima koje je njihova slatkohranost dovela u životnu opasnost. Pseća 'hrana', osim što zna biti opasna, poput stakla ili udica, zna biti i poprilično skupa. Mediji diljem svijeta prenijeli su vijest kako je crni labrador Joe pojeo novčanice u vrijednosti od 800 dolara, a popularna je bila i priča o rotvajleru Lucianu koji je pojeo zaručnički prsten svoje gazdarice. Dvogodišnji bernardinac Bogie nije imao skup obrok, ali je prošao puno gore od prethodno navedenih proždrljivaca, jer je progutao žlicu. Nije je baš bilo lako izbaciti van. Net.hr _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Što su sve psi u stanju pojesti 25.05.10 8:40 | |
| Žlicu progutao,jaoo Ma da i ovaj pas gdje radim jede sve bemu nevjerovatno al je tako .. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Što su sve psi u stanju pojesti 25.05.10 10:23 | |
| to ce nam bit najbolje tornado u stanju rec sta sve pojedu |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Što su sve psi u stanju pojesti 25.05.10 16:35 | |
| Zašto, jel i Žućo svašta jede? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Što su sve psi u stanju pojesti 25.05.10 16:37 | |
| auuu pa to ne možete da zamislite šta je u stanju da pojede...katastrofa...ne baš kašike i viljuške, ali nogare, cveće, plastične flaše, pojeo mi trećinu prekrivača.. |
| | | scorpio57 Totalno relaxiran
Broj postova : 2012 Godine : 67 Lokacija : sb Datum registracije : 18.05.2010
| Naslov: Re: Što su sve psi u stanju pojesti 25.05.10 16:41 | |
| Ne Pas ne jede svašta sve ovisi o gazdi i da se pas socijalizira,ja sam imao Am.staforda taj pas život daje za gazdu i obitelj,moj nikada nije ništa slično pojeo a znao je biti i po pola dana sam. Ali je imao šetnju svaki dan min. 10 km. | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Što su sve psi u stanju pojesti 25.05.10 16:41 | |
| Još malo se nećeš imati čime pokrivati, ako prekrivače tako krati. : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| | | | scorpio57 Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Što su sve psi u stanju pojesti 25.05.10 16:45 | |
| - Tornado je napisao/la:
- auuu pa to ne možete da zamislite šta je u stanju da pojede...katastrofa...ne baš kašike i viljuške, ali nogare, cveće, plastične flaše, pojeo mi trećinu prekrivača..
Ti nisi dobar gazda,psa kada je mali uzmeš novine i ako neš napravi udariš ga par puta,ako se popiša ili posere u stanu/kući, njušku mu prineseš toj nelagodi i vidjet češ da neće to više raditi. Druga stvar je ako je došao u dom tvoj već odrastao-tu nema pomoći | |
| Naslov: Re: Što su sve psi u stanju pojesti 25.05.10 16:46 | |
| Vi se zajebavate ali je to tako | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Što su sve psi u stanju pojesti 25.05.10 16:47 | |
| scorpia je u pravu sve je stvar odgoja |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Što su sve psi u stanju pojesti 25.05.10 16:49 | |
| to sa pišanjem i sranjem sam ga naučio da ne radi u zatvorenoj prostoriji... a ti tvog psa uvati pa ga lemaj po ceo dan...mog Žuću ne tučem...dovoljan je samo pogled... a to što jede i glođe, neka mu je na zdravlje...neka mi bude živ 100 godina pa i više.. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Što su sve psi u stanju pojesti 25.05.10 16:52 | |
| - Tornado je napisao/la:
- to sa pišanjem i sranjem sam ga naučio da ne radi u zatvorenoj prostoriji...
a ti tvog psa uvati pa ga lemaj po ceo dan...mog Žuću ne tučem...dovoljan je samo pogled...
a to što jede i glođe, neka mu je na zdravlje...neka mi bude živ 100 godina pa i više.. bome kod mene ne bi dala glodat nist, dobila bi fraz, zasto je to tebi tak svejedno? |
| Naslov: Re: Što su sve psi u stanju pojesti 25.05.10 16:54 | |
| krivo žiku nemam ga više i nisam ga lemao,nego ono samo malo novinama.Šta ti jede i glođe znači nisi ga dobro odgojio. | |
| | | Gost Gost
| | | | scorpio57 Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Što su sve psi u stanju pojesti 25.05.10 17:40 | |
| Nema tu divlje strane prirode,psi su davno pripitomljeni čovjekovi najbolji prijatelji,samo malo socijalizacije i nedopustit mu da glođe bilo šta-jel to papuča,metla itd. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Što su sve psi u stanju pojesti | |
| |
| | | | Što su sve psi u stanju pojesti | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 503 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 503 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|