|
| Keruša Mila u teškom stanju pred operaciju | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Keruša Mila u teškom stanju pred operaciju 01.05.10 5:33 | |
| Keruša ima zapaljenje pluća, uvećanu žučnu kesu i poremećaj rada bubrega, što je najverovatnije posledica dugog perioda ležanja, gladovanja i nedostatka adekvatne veterinarske nege u periodu kada su povrede nastale, saopšteno je iz Veterinarske ustanove "Beograd".Treba joj mir pred operacijuMedicinske analize sproveli su stručnjaci te ustanove, a kompletno ispitivanje keruše Mile obuhvatilo je rendgensko snimanje nogu, pluća, ultrazvuk abdomena i vađenje krvi i predstavlja deo priprema za veoma komplikovan hirurški zahvat ugrađivanja proteza, pošto su joj pre oko tri sedmice odsečene sve četiri šape. Keruši Mili, osim intenzivne nege, neophodna je i izolacija i potpuni mir, a Veterinarska ustanova "Beograd" apeluje i da u narednom periodu, mediji i zainteresovani sugrađani, ne remete njen mir posetama i snimanjima. Veterinarska ustanova će redovno obaveštavati javnost o zdravstvenom stanju keruše Mile, navodi se u saopštenju. Kako je Tanjugu ranije rekao portparol Veterinarske ustanove Miloš Marković, posle premeštaja Mile iz ordinacije "Artvet" u veterinarsku ustanovu "Beograd", uspostavljen je kontakt sa Institutom za protetiku iz Valensije, koji se isključivo bavi izradom proteza. Obavljene su konsultacije o metodama i načinima za preduzimanje potrebnih mera lečenja povreda na ekstremitetima keruše, a u ovom trenutku nije doneta konačna odluka o operaciji, jer još uvek traje period oporavka. Izvor |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Keruša Mila u teškom stanju pred operaciju 01.05.10 22:36 | |
| Jadno kuce .Treba pronaci zlocinca i kazniti ga, ovo ne moze proci nekaznjeno |
| | | mihaela Ljubitelj foruma
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
| Naslov: Re: Keruša Mila u teškom stanju pred operaciju 01.05.10 22:49 | |
| | |
| | | Dita von Teese Ljubitelj foruma
Broj postova : 3308 Godine : 114 Datum registracije : 12.02.2010
| Naslov: Re: Keruša Mila u teškom stanju pred operaciju 01.05.10 23:24 | |
| I ja mislim da ce biti dobro..bas bih voljela.. | |
| | | Ivon@ Početnik
Broj postova : 5 Datum registracije : 27.05.2010
| Naslov: Re: Keruša Mila u teškom stanju pred operaciju 27.05.10 13:07 | |
| Ako te ima, oprosti nam Boze, dusa nam je godinama trovana, covek je zbir creva, kostiju i koze, covek je vreca GOVANA. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Keruša Mila u teškom stanju pred operaciju 27.05.10 13:23 | |
| ajme Ivon@ zašto si tako razočarana ? |
| | | Ivon@ Početnik
| Naslov: Re: Keruša Mila u teškom stanju pred operaciju 27.05.10 13:35 | |
| Kako necu biti??? Koji je monstrum tako nesto mogao napraviti a da se ne naziva covekom?? Kakvi smo mi to? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Keruša Mila u teškom stanju pred operaciju 27.05.10 13:36 | |
| istina, ima svakakvih ljudi, ali ima i dobrih, vjeruj mi : : |
| | | Ivon@ Početnik
| Naslov: Re: Keruša Mila u teškom stanju pred operaciju 27.05.10 13:47 | |
| slazem se sa tobom ali isto tako se moras sloziti da ih je sve manje i manje i da smo generalno zatrovani celokupnom situacijom. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Keruša Mila u teškom stanju pred operaciju 27.05.10 13:48 | |
| zato dobrodošla na ovaj forum gdje su svi dobri ljudi i nek ti bude ugodno druženje s nama |
| | | Ivon@ Početnik
| Naslov: Re: Keruša Mila u teškom stanju pred operaciju 27.05.10 13:51 | |
| | |
| | | Ivon@ Početnik
| Naslov: Re: Keruša Mila u teškom stanju pred operaciju 31.05.10 10:14 | |
| Zna li iko sta je sa Milom? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Keruša Mila u teškom stanju pred operaciju 31.05.10 10:16 | |
| čini mi se da sam pročitao da se oporavlja i da hoda pomoću nekih specijalnih zavoja... |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Keruša Mila u teškom stanju pred operaciju | |
| |
| | | | Keruša Mila u teškom stanju pred operaciju | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 270 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 270 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|