|
| Pjesme koje ste vi napisali | |
|
+5Teioo Lajka Stella DaRkAnGeL Goran 9 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Pjesme koje ste vi napisali 05.10.08 20:10 | |
| dali će moje tijelo krasiti, sjajem obasjat me, nježno me zaokružiti, meki dlanovi njegovi… plavi poput bistrog neba, ili bijeli poput čistog snijega, davno to izrečeno je, sjećanje na boju izgubilo se… on je sam izlika, kojeg možda istina nije niti dotakla, za toplinu njegovog dlana, da me dotiče poput pera mekoga… desty/ |
| | | Gost Gost
| Naslov: Ovisna.... 12.10.08 17:25 | |
| toplina daha tvoga, kola tijelom mojim, svaka pora se napinje, ježi svaki milimetar kože, poput starog crnog vina, dah tvoj misli mi omamljuje..
sklopljenih očiju osjećam te, na mojim vrelim usnama, tvoja duša utočište našla je, sebično crpiš sve, a ja nesebično klonem, cijela ti se podajem…
poput vruće pare, isparavam na tvojim dlanovima, obuzimaš me sve jače, niz bedra spuštaš se, bez pitanja, uzimaš sve što ti pripada…
tihim drhtavim glasom, duša progovara, na mekim dlanovima tvojim, poželi da vječno biva, jer učinio si je ovisnom, samo jednim dodirom…
desty |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Pjesme koje ste vi napisali 25.10.08 20:33 | |
| Ma divno Desty! | |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pjesme koje ste vi napisali 11.11.08 19:31 | |
| Sviđa mi se... |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pjesme koje ste vi napisali 13.11.08 0:39 | |
| prelijepo destyyy... :bounce: |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: ne kaljaj ponos svoj... 14.11.08 21:34 | |
| putovi isti nam nisu suđeni, molim te dostojno oprosti se, ne kaljaj i to malo ponosa svog, što ti na dlanu ostadoše…
svaka tvoja riječ u srce me bode, i tužna misao navire, ali s ponosom glavu dižem, jer ja sam ta koja iskreno voljela je…
više nema smisla tražiti krivca, živi život ne kaljajući se, riječi su izrečene, a dijela učinjena, prošlost se mijenjat ne može…
moje duša se pokajati neće, jer ona zaslužuje više, odlazim gdje me istina okružuje, ali u tvoj zagrljaj nikad više…
desty |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pjesme koje ste vi napisali 14.11.08 21:39 | |
| lijepo desty... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pjesme koje ste vi napisali 14.11.08 21:40 | |
| - korny je napisao/la:
- lijepo desty...
hvala kony... :oops: |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pjesme koje ste vi napisali 15.11.08 0:22 | |
| - desty je napisao/la:
putovi isti nam nisu suđeni, molim te dostojno oprosti se, ne kaljaj i to malo ponosa svog, što ti na dlanu ostadoše…
svaka tvoja riječ u srce me bode, i tužna misao navire, ali s ponosom glavu dižem, jer ja sam ta koja iskreno voljela je…
više nema smisla tražiti krivca, živi život ne kaljajući se, riječi su izrečene, a dijela učinjena, prošlost se mijenjat ne može…
moje duša se pokajati neće, jer ona zaslužuje više, odlazim gdje me istina okružuje, ali u tvoj zagrljaj nikad više…
desty Jedna od jeb...predobra... |
| | | DaRkAnGeL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 561 Godine : 39 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 07.10.2008
| Naslov: Re: Pjesme koje ste vi napisali 15.11.08 0:27 | |
| jebote desty nekaj me štrecnulo u prsima fakat pre pre pre predobra pjesma | |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pjesme koje ste vi napisali 15.11.08 11:51 | |
| - DaRkAnGeL je napisao/la:
- jebote desty nekaj me štrecnulo u prsima fakat pre pre pre predobra pjesma
štrecnulo je i mene dok sam ju pisala.. i prije i kasnije.. ali vrijeme ide, ne valja gledat iza sebe... hvala darkice.... |
| | | Gost Gost
| Naslov: da li ćeš... 22.11.08 23:35 | |
| koliko god jako vrisnula, iz petnih žila glas ispustila, da li ćeš čuti me, koliko god glasno zajecala, iz oka najtužniju suzu pustila, da li ćeš primijetiti je…
u svakoj zraci sunca osjećam te, dodirom vjetra miluješ mi obraze, ptice glasom tvojim zbore, mjesečinom osvjetljuješ mi pute…
kapi kiše kad mi umivaju lice, znam da tvoje srce plače, kad duga na bistrom nebu osvane, znam da ti je duša puna sreće…
koliko god jako ime tvoje izustila, iz petnih žila glas ispustila, da li ćeš čuti me, koliko god glasno nasmijana, iz oka najsretniju suzu pustila, da li ćeš primijetiti je…
desty
Zadnja promjena: desty; 24.11.08 9:03; ukupno mijenjano 1 put. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pjesme koje ste vi napisali 22.11.08 23:39 | |
| uf ...moćno draga |
| | | DaRkAnGeL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 561 Godine : 39 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 07.10.2008
| Naslov: Re: Pjesme koje ste vi napisali 22.11.08 23:41 | |
| ajoj kak lijepo pronalazim se u toj pjesmi :ahhh: | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pjesme koje ste vi napisali 22.11.08 23:42 | |
| - tana je napisao/la:
- uf ...moćno draga
:oops: :oops: :oops: |
| | | Stella Početnik
Broj postova : 31 Godine : 34 Lokacija : Rijeka Datum registracije : 19.11.2008
| Naslov: Re: Pjesme koje ste vi napisali 27.11.08 15:40 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pjesme koje ste vi napisali 28.11.08 14:25 | |
| Predobra... |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Ostavljaš me ... 15.12.08 20:08 | |
| Ostavljaš me... često ... a pored mene si još uvijek. U mislima si otišao, u snovima me napustio: bježiš predamnom pred ljubavi pred nama. |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Pjesme koje ste vi napisali 15.12.08 20:11 | |
| Bravo! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pjesme koje ste vi napisali | |
| |
| | | | Pjesme koje ste vi napisali | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 275 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 275 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|