|
| Valentino | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Valentino 18.05.10 23:10 | |
| First topic message reminder :
Bez tebe
Ref. Bez tebe, moje su noci besane bez tebe, ove su ulice uske volim te, djubre, volim te
Bez tebe, ja nisam isti vise ne bez tebe, moje su pjesme bezvrijedne volim te, djubre, volim te
Tvoje su oci sasvim obicne tvoji su koraci bez proslosti usne kao djecije, plasljive crvene
Dok hodas ljudi se ne okrecu svaleri na te ne racunaju ruke sitne, ohole, nikog ne vole
Ref.
Mirisi, haljine i pokloni leze uz mene uz pocasti jedan krevet navik'o, navik'o na dvoje
Grad je raskosan u proljece zene su prelijepe dok prolaze ali medju hiljadu ja te ne vidim |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Valentino 18.05.10 23:25 | |
| Ne brinem za nas
Ja ne brinem za nas kad smo zajedno Ja ne brinem za nas kad smo zajedno Moje srce pjeva pjesmama Moje usne vasim usnama Za mene, za sve
Nocas nas je ova pjesma stvorila Nocas nas je ova pjesma vodila U nebo prema zvijezdama Junake svojim zenama I mene, i sve
Sreco moja cuvaj se Zelim te predugo Zelim te zestoko Opasno, opasno
Jer ja ne brinem za nas...
Najljepse su zene oko ponoci Svjetla pale oci ali vidim sve Boze, ovdje vas je hiljade Neka barem jedna ostane Za mene, za mene
Ljudi kao ljudi vole provode Hljeba i igara stare izreke I neka jutro ne dodje I neka zora ne svane Za mene, za sve
Sreco moja cuvaj se Zelim te predugo Zelim te zestoko Opasno, opasno
Jer ja ne brinem za nas |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Valentino 18.05.10 23:26 | |
| Iza ponoci
Iza ponoci moj grad usnuli Ni pun mjesec bjeli studeni Iza ponoci ludak pospani Uz tebe strazari i nemoj brinuti
Jer dok spavas ko da sanjas Nase dijete zelene oke na tebe Seretski osmijeh na mene Ljubavi
Jer dok spavas ko da sanjas Nase dijete zelene oke na tebe Seretski osmijeh na mene Ljubavi
Iza ponoci tiho rekla si Boze nek traje, nek traje zauvjek Iza ponoci pijan od ljubavi Ja nebo preklinjem da u tebi usnujem
Jer dok spavas... |
| | | Gost Gost
| Ne daj mi da govorim u snu
Nisam ni znao koliko te volim dok nisi, nisi otisla ne vidim svjetla, ne cujem zvuke da li jos snjezi il' toplo je
Boze, gdje li je? reci joj da brinem se i cuvaj, cuvaj je ona i ja, a i ja i ja i ja
Ref. 2x Ne, ne, ne, ne, ne, ne ostavljaj mene nocas su mi ladje sve potonule ne, ne, ne, ne, ne, ne ostavljaj mene i ne daj mi da govorim u snu
Nisam ni znao koliko te volim dok nisi, nisi otisla neku noc kasno nosena vjetrom moja je sreca nestala |
| | | Gost Gost
| Pricaj mi o njoj
Nocas cu da poludim nocas cu da otkacim kisu cu da zamolim da se rastopi
Nocas cu da poletim gore iznad oblaka da probudim Danicu sto je zaspala
Ref. I pricaj mi o njoj stari, pricaj sve sto znas ne pitaj za suze teku od kise
I pricaj mi o njoj stari, pricaj sve sto znas neka ovo vece jednom prestane
Samo tvoji prozori gore poslije ponoci a ja tako slucajno mokar strazarim
Milioni puteva vode do tvog ulaza a ni jedan ne vodi ravno do srca
Ref.
Daj mi sobu s pogledom na tvoj korak ulicom |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Valentino 18.05.10 23:27 | |
| Skini mi se bona sa mog telefona Sinoc kada rekla si mi zbogom ljevicom sam nogom sutnuo tvoj kofer niz stepenice Sinoc kada rece dovidjenja ja sam k'o blek stijena pustio svoj urlik sve do tvoje ulice Ref. 2x Skini mi se bona sa mog telefona skini mi se barem malo dodji u moj krevet, ceka te bombona da ti vratim osmijeh mom je srcu stalo A pred zoru kad me prodje huja sjetih se ja glasa Bogami i stasa moje curice Na tvom telefonu zauzece ko li je taj Tarzan sto te pored mene zivog nocu oblijece |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Valentino 18.05.10 23:27 | |
| Srce dam
Nemam mnogo da ti dajem tek toliko, al' od srca nekad ne znam sta da kazem jezik tezak k'o planina
Ne znam ni da pisem pjesme koje pricaju o tebi nista puno nemam reci samo jedno da znas
Ref. 2x Srce dam, dusu dam ali tebe nikom necu srce dam, dusu dam ali tebe nikada
Sklopi svoje snene oci i samo reci kad pozelis svakog dana da te budim sa milion poljubaca svakog dana da te nosim preko naseg kucnog praga
I da pjevam s krova svijeta neka cuju ljudi svi |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Valentino | |
| |
| | | | Valentino | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 316 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 316 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|