Pitali ste se koliko košta izlazak "običnog" matičara na "teren"? Šta mislite koliko košta izlazak matičara - robota?
U Tokiju je održano prvo venčanje na kojem je matičar bio robot zvani I-Fairy kompanije Kokoro.
Robot je visok metar i po, ima svetlucajuće oči i govori tihim glasom.
Venčanje kojem je prisustvovalo oko pedeset svatova, održano je u restoranu na krovu jedne zgrad u Hinija parku, u centru glavnog grada Japana.
Iza crnog zastora do kojeg su vodile žice iz robota, nekoliko metara dalje od mesta ceremonije, krio se čovek koji je preko kompjutera komandovao "Ferijem".
Kompanija Kokoro takođe pravi džinovske dinosauruse robote za izložbe i androidne robote koji mogu da se osmehuju i smeju.
I-Fairy košta oko 6,3 miliona jena (68.000 dolara).
izvor
Gost Gost
Naslov: Re: Matičar iz budućnosti 17.05.10 16:39
Gost Gost
Naslov: Re: Matičar iz budućnosti 17.05.10 16:49
ovo nije loša ideja...'cyber-venčanje'...sve u duhu tehnike..
Gost Gost
Naslov: Re: Matičar iz budućnosti 17.05.10 16:54
ma da, kupis svog maticara i zaradjujes lovu
Gost Gost
Naslov: Re: Matičar iz budućnosti 17.05.10 17:00
ma matičar za moje venčanje..
Gost Gost
Naslov: Re: Matičar iz budućnosti 17.05.10 17:04
pa spremi onda 68 000 $
Gost Gost
Naslov: Re: Matičar iz budućnosti 17.05.10 17:06
ma napravim ja to sam od starog televizora i usisivača..
Gost Gost
Naslov: Re: Matičar iz budućnosti 17.05.10 17:10
pa moze
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
Naslov: Re: Matičar iz budućnosti 17.05.10 21:49
Obična sprdnja iz jednog ozbiljnog čina i sakramenta.
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.