|
| Boris Novkovic | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Boris Novkovic 16.05.10 18:06 | |
| First topic message reminder :
Ko sam bez tebe
Jos samo jedno proljece je tvoje i moje a onda vrijeme je da ljubavi nove uplove tiho u ove snove jos jedna lasta dolijece i vjetar me zove a oko ociju sam skupio bore kao suvenir na umorne zore da to sam ja samom se sebi svetim kad te osjetim 2x
Ma ko sam bez tebe postar bez adrese pilot bez stjuardese ko dijete sto ga mati ne prepoznaje ko sam bez tebe umorni kralj bez krune svirac bez zlatne strune ranjeni vuk u snijegu sto tiho umire
Jos jedna lasta dolijece i vjetar me zove a oko ociju sam skupio bore kao suvenir na umorne zore da to sam ja samom se sebi svetim kad te osjetim |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Boris Novkovic 16.05.10 18:20 | |
| Dani sto se pamte
Moj otac mi je rekao kad imas pjesmu tad ti nista ne mogu a ja sam cudio se svemu sa svojih 20 godina kad nisam trebao, ni zelio druge u nicem da mi pomognu u sumu vjetra i valovima mora je bila muzika
Ref. 3x To bili su dani sto se pamte i vise se nikad vratit nece te slike me cijeli zivot prate i samo to me pokrece
Ref. 2x
To bili su dani sto se pamte i samo to me pokrece |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boris Novkovic 16.05.10 18:20 | |
| Budi tu
Budi tu, bar ti si kao ja budi tu, moj poraz i pobjeda budi tu, dug je put odavde pa dovjeka a bez tebe sam ko pola covjeka
Budi tu, moj grijeh i molitva budi tu, kaplja onog ludila budi tu, bozji dar, kao pjesak zelim te vec predugo s daljinom dijelim te
Budi tu, moj vlak vec prolazi budi tu, vrag po svoje dolazi budi tu, bar jos tren pa nek se svijet preokrene ma neka idu svi, bar ti ne izdaj me |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boris Novkovic 16.05.10 18:21 | |
| Digni me visoko
Noc je prosula po putu gustu maglu bijelu vozio sam dugo skoro vjecnost cijelu
Ova mornarska dusa polako sklapa oci vise ne slusa u gluho doba noci
Jos samo par minuta i bit ce svjetla grada ti si zabrinuta ti me cekas sada
A na radiju sto puta ista pjesma je i kao tecnost ljuta puste rijeci te
Ref. Digni me visoko pa spusti na nize da sve vidi oko ispod haljine
Digni me visoko bit ce zabavno ti si sreca mala koju zelim odavno
Gradom zmirkaju neoni mokre ulice cvile vracaju se kuci zadnje pokisle vile
Iz daljine trazim svjetlo i tvoju siluetu putnik hoce znati da nije sam na svijetu
Bit cu korak do tebe jos samo par minuta i samo koji metar ovog pokislog puta
A na radiju je ista pjesma znam je vec cim otvoris vrata sama ce se rec' |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boris Novkovic 16.05.10 18:21 | |
| Citam te ko knjigu
Kao sebe ja te znam mogu zamisliti sve kad god potrosis svoj dan tvoje tesko budjenje malo pokipi ti kava, prospes mlijeko ja sam s tobom iako sam daleko
Kad za stolom zakunjas cijedis narandze sa tugom starim parkom prosetas sa svojim sedvicom ko s drugom kupis usput isti sladoled od maline i na istoj klupi listas novine
Ref. I evo citam te ko knjigu puno pitanja i puno odgovora svaku tvoju malu brigu ugasit cu je kao vulkan na dnu mora
Citam te ko knjigu puno pitanja i puno odgovora svaku tvoju malu brigu ugasit cu je kao vulkan na dnu mora
Opet kuci vratis se u prozor stavis malo kruha ako ptice navrate tek da kuca nije gluha prvo pustis vrelu, onda hladnu vodu onda legnes ko da |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boris Novkovic 16.05.10 18:22 | |
| Bilo je davno
Tekla je godina sretna i sjetna sreca me pratila jos od pocetka al' ne ide svakome od ruke sve i tako to krene lose po mene
Nisam ni sumnjao u njene oci da ce me zauvijek ljubit' moci al' ne ide svakome od ruke sve i tako to krene lose po mene
Ref. 2x Bilo je davno, davno, davno trajali mi smo samo, samo tek mjesec dana, tek mjesec dana a godina ima dvanaest rana
Trajali mi smo tek mjesec dana a godina ima dvanaest rana
Nisam ni sumnjao u njene oci da ce me zauvijek ljubit' moci al' ne ide svakome od ruke sve tako je lako otisla od mene
Ref. 2x
Trajali mi smo tek mjesec dana a godina ima dvanaest rana (2x)
Ref.
Trajali mi smo tek mjesec dana a godina ima dvanaest rana (2x) |
| | | Gost Gost
| Cini mi se
Vecer kao svaka malo tuge, kaplja mraka kao balerina prolazi tisina i znam, to se zove osama
Noc k'o svaka vjetar drijema, nemam zraka to je sve sto imam nebo bolje dinar da mi da otkad tebe nemam ja
Ref. Cini mi se otada sve je kako ne treba cini mi se otada vrijeme mi je nevolja bez tebe stoji sve i ne ide
Cini mi se otada sve je kako ne treba cini mi se otada bilo bi mi utjeha da se raspem kao sjena da me nema
Noc k'o svaka vjetar drijema, nemam zraka to je sve sto imam nebo bolje dinar da mi da otkad tebe nemam ja |
| | | Gost Gost
| Dok svira radio
U tvojoj sobi sentis svira odlazis na spavanje a ja zamisljam da sam kraj tebe
Gasis svjetlo i u tami skidas haljinu na kopcanje a ja gledam jos u tvoje prozore
Ref. Dok svira radio sta bih ti radio na, na, na, na dok svira radio sta bih ti radio na, na, na, na samo da sam ove noci kraj tebe
Ref. 2x
Na, na, na, na, na na, na, na, na, na |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boris Novkovic 16.05.10 18:23 | |
| Gore iznad oblaka
Jedna vecer sasvim prosta komad tuge, zrno sna meni tebe nikad dosta poslije svih tih godina
Mlado vino, davne slike k'o na platnu redaju se da l' iz zelje il' navike one traju, ne daju se
Ref. A gore iznad oblaka svakom pise broj koraka ima li koga da kaze mi da cu te sresti pa da slaze mi
Ne znam ja nista o zvijezdama i sto ce biti kad se probudim al' znam da moram da te poljubim bar jos jednom da ne poludim
Sve sam bure i oluje iza sebe ostavio al' od pjesme i od tebe jos ti nisam ozdravio |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boris Novkovic 16.05.10 18:23 | |
| Kad te srce zamnom zaboli
Ref. Kad te srce zamnom zaboli bice kasno da te opet zavolim necu te sanjati, necu trebati meni vise nista neces znaciti kad te srce zamnom zaboli
O, sve ove godine o, nek' se zaborave kad te srce zamnom zaboli
Ref.
O, sve ove godine o, nek' se zaborave kad te srce zamnom zaboli (2x)
Kad te srce zamnom zaboli |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boris Novkovic 16.05.10 18:24 | |
| Lete ptice, lete avioni
Ref. Lete ptice, lete avioni a zivota jure kamioni moja dusa pjeske sama boja joj je blaga tama sva od pjesme ona pijana u meni je tuga zaspala
Ja sam rodjen izmedju dva rata izmedju asfalta i blata na raskrscu mnogih zelja sto zalosti, kap veselja i sudbina sva od kamena u meni je tuga zaspala
Kad bi covjek barem im'o krila cijelo nebo kuca bi mu bila a ne ova od besmisla i sa svih me strana stisla blentava od jada logika u meni je tuga zaspala
Ref. Lete ptice, lete avioni a zivota jure kamioni od saznanja muka dodje al' sto dodje to i prodje nada mi se uzaludila u meni je tuga zaspala
U meni je tuga zaspala 2x
Da Bog da se ne probudila |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boris Novkovic 16.05.10 18:24 | |
| Ispod mog kisobrana
Kap po kap padala je kisa iznad nas kao znak, kao da sam cuo tajni glas i sve je bilo kao neki san, neki neobican dan kao da sam odabran i sve se vidjelo u pogledu, sve je bilo deja-vue k'o da bio sam vec tu
Ref. Ispod mog kisobrana kap po kap krala si mi srce toga dana ispod mog kisobrana kap po kap da l' to bjese ljubav medju nama
Ispod mog kisobrana kap po kap krala si mi srce toga dana ispod mog kisobrana kap po kap da l' to bjese ljubav, reci Ana
Kap po kap padala je kisa iznad nas kao znak, kao da sam cuo tajni glas i sve je bilo kao neki san, neki neobican dan kao da sam odabran i sve se vidjelo u pogledu, sve je bilo deja-vue k'o da bio sam vec tu |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boris Novkovic 16.05.10 18:25 | |
| Ljubav nije ovih dana
Probudim se ranim jutrom izgubljen dok mjesec brise stazu svojih tragova umoran i iscrpljen od lutanja kroz uske labirinte mojih sjecanja
I svaki novi sat gori brzo kao strast a ja bih htio da si tu jer nad srcem vec odavno nemam vlast
Ref. Ljubav nije ovih dana vise moja jaca strana kad te nema samo kisi k'o prijatelju govorim jedino je ovih dana tvoje ime moja mana grizem usne, ali srce ne da da te presutim
Probudim se ranim jutrom izgubljen dok mjesec brise stazu svojih tragova umoran i iscrpljen od lutanja kroz uske labirinte mojih sjecanja
I svaki novi sat gori brzo kao strast a ja bih htio da si tu jer nad srcem vec odavno nemam vlast |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boris Novkovic 16.05.10 18:25 | |
| Od kad nisam tvoj
Sto mi donose dani buduci dugo kajanje polako stareci teske godine, casa utjehe od mora djetinjstva cujem valove
Ne mogu ovu slomiti tugu ni kad sam pijan ne vidim drugu i kao da je vrijeme stalo nista ne ide
Ref. Od kad nisam tvoj ja nisam svoj vjetar dusu prebire bez tebe ja imam samo sjecanje
Od kad nisam tvoj ja nisam svoj i kao da me progone mladosti zasto zuris malo zastani da uberem ruzu ljubavi
Stazama smo mnogim prosli suza tragova na starim slikama sijeda prasina
Evo, sjecam se dragih pjesama i onog proljeca kad te sretoh ja
Ne mogu ovu slomiti tugu ni kad sam pijan ne vidim drugu i kao da je vrijeme stalo nista ne ide |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boris Novkovic 16.05.10 18:26 | |
| Neka bude ti
Neka bude ti, neka bude ti svaka noc sretna, sretni dani svi bez mene, bez mene rekla si lakse je
Neka bude ti, neka bude ti tako si htjela, tako zeljela si bez mene, bez mene ne sumnjam, bolje je
Ref. Dani, dani, teku dani ja sam sanjar k'o i lani ima boli, al' ce proci jednom cu ti u san doci ti meni lagala si neka bude ti
Noci, noci, idu noci ima boli, al' ce proci ostat ce na srcu rana sjetit ces se jednog dana ti meni lagala si neka bude ti
Neka bude ti, neka bude ti gorak okus ove ljubavi bez mene, bez mene sigurno lakse je
Neka bude ti, neka bude ti velika sreca kakvu sanjala si bez mene, bez mene ti znas, bolje je
Ref.
Neka bude ti, neka bude ti prekrizi i zaboravi bez mene, bez mene bit ce da je sunce sjajnije
Neka bude ti, neka bude ti otkaci i nestani bez mene, bez mene siroko ti na strane sve |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boris Novkovic 16.05.10 18:26 | |
| Nikad ne reci nikad
Nikad ne reci nikad ljubiti neces plave jer plave ko od sale mozda bi zivot dale
I ne okreci glavu kad nadjes onu pravu svega ce uvijek biti nemoj je ostaviti
Nemoj ni dva put reci a poslije pogaziti daj budi malo covjek nece ti naskoditi
Nikad ne reci nikad budala neces biti ko kaze da ti sutra to nece prikaciti
Ref. I nek je zdravlja i srece uvijek tu kod nas neka ljubav zapjeva na glas da nas vodi, da nas miluje sve drugo nije vazno i sve proci ce
I nemoj nikad reci a poslije pogaziti jer mozda ce te sutra u glavu udariti
I ne okreci istu kad nadjes ljubav pravu svega ce uvijek biti nemoj je iznevjeriti |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boris Novkovic 16.05.10 18:27 | |
| Obecajem
Godinama gledam isto nebo godinama cekam iste zore al' sada vidim nesto sasvim drukcije
Godinama sviram iste stvari godinama slusam iste pjesme al' sada cujem nesto puno milije
I stvarno ne znam sta se desilo al' sa tobom se sve promijenilo
Ref. Obecajem da, da bicu ti sve i vjetar i vir, i nemir i mir samo nemoj razocarati
Obecajem da bicu ti sve i jutro i noc, i slabost i moc samo nemoj ovo izdati
Godinama pravim iste greske godinama sreca stize pjeske ali sada znam da nevazno je sve
Godinama sanjam iste snove godinama vidim iste boje ali sada sve je zanimljivije
I stvarno ne znam sta se desilo al' sa tobom se sve promijenilo |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boris Novkovic 16.05.10 18:28 | |
| Ostvaren san
Zlatna nas svjetlost obasjala kad nam je ljubav nedostajala dusu je mi tvoj dotaknuo tamu iz srca je zauvijek izbrisao
O, kako puno ta sreca znaci koja iz tebe na sve strane zraci put cu nade sa tobom pronaci
Ref. Ostvaren san, u svjetlu rodjen dan znamo mi, tu je mir dobrotom svu ce ljubav dati tebi, meni, bezvremeni
Ucis na svemu, onom sto znas granica nema, vrata otvaras tugu u srecu lako pretvaras
O, kako ljude ucis dobroti ljubavi, snazi, vjeri, ljepoti nekad Ivica, a sada,braco ,ti |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boris Novkovic 16.05.10 18:29 | |
| Njoj
Kod se voli to nijednom razum ne odlucuje ne bira tu pamet nista srce pamet ne cuje jer mi nikad nije dosta sve je moje uzela tako lijepa, tako prosta opet me je zavela ljubim je, a gubim mirim se sa tim
Ref. Njoj, jedinoj, predivnoj sve od sebe dajem njoj, jedinoj, nevjernoj dajem pa se kajem
Njoj, jedinoj srce jos pruza sve od sebe da branim se uzalud vise nemam potrebe
Cijeli svijet mi moze stati kad se ona nasmijesi srce uvijek voli krive srce uvijek pogrijesi jer mi nikad nije dosta sve je moje uzela tako lijepa, tako prosta opet me je zavela ljubim je, a gubim mirim se sa tim |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boris Novkovic 16.05.10 18:30 | |
| Ti i ja
Kisan je dan nebo tmurno ko dim sve izgleda ko crno-bijeli film al' sjecanje me u boji pogodi s tobom il' bez tebe to me progoni i sto sam blize to sam ti dalje i sto je gore to bolje je
Ti i ja u ljubavi i u bitci plesemo taj tango po tankoj zici ti i ja, jedne ljubavi spomenici oduvijek i braca i izdajnici i kad te pozelim ja sviram mol da li je sve ovo ljubav il' bol, i mrzim sebe kad kazem rijeci te al' jace je od mene ne mogu bez tebe |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boris Novkovic 16.05.10 18:31 | |
| Priznaj mi
Priznaj mi sad da je ovo ljubav srca poslusaj glas i ne boj se, dao je Bog novu sansu za nas
Kunem se da cu voljeti sve dok sunce izgori priznaj mi sad, moja ljubavi
Priznaj mi sad da je ovo ljubav da je to za me spas ne boje se zvijeri svijeta sve ove vatre kraj nas
Kunem se da cu voljeti sve dok sunce izgori priznaj mi sad, moja ljubavi
Ref. Kada te ljubav povrijedi kad mislis da ne postoji vjeruj mi, u meni samo ti
Priznaj mi sad da je ovo ljubav srca poslusaj glas i ne boj se, dao je Bog novu sansu za nas
Kunem se da cu voliti sve dok sunce izgori priznaj mi sad, moja ljubavi |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boris Novkovic 16.05.10 18:31 | |
| Pijesak
Kad zlatno jutro izadje i stigne do mog prozora volio bih da je snijeg i zima ledena
Ja bih da sam rukavica kad dodirnes se lica zelio bih da sam sve sve sto dira te i skriva te
Ref. Da mi je pijesak biti da prosetas me bosa u tvojoj se kosi kriti ko mjeseceve niti da mi je samo jedan dan da mi je samo jedan sat znala bi sve ne bi se makla od mene |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boris Novkovic 16.05.10 18:32 | |
| Plakat cu sutra
Neka me mrze i podnose danas pijem za nas i drugove ostani tu, zaboravi sve jer samo ti mozes, razumijes me
A godine idu i lome nas ma neka, nek idu za ovaj cas
Ref. Plakat cu sutra, kad odes ti jer danas sam sretan, moja ljubavi
Pruzi mi ruku, ohrabri me i ne vjeruj nikom, svi lazu te pogledaj sad lica ta iza namjestenih osmijeha
A godine idu i lome nas ma neka, nek idu za ovaj cas
Ref.
Ostani tu, zaboravi sve jer samo ti mozes, razumijes me neka me mrze i podnose danas pijem za nas i drugove
Ljubav je, sreco, rjesenje za sve I nista ne vrijedi bez tebe a godine idu i lome nas ma neka, nek idu za ovaj cas |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boris Novkovic 16.05.10 18:32 | |
| Staklo
Evo skupljam staklo razbijeno staklo sitno, sjajno, sareno podsjeca na dane sto su vec odavno iza nas na tvoje oci haljinu tvoju i tvoj glas
I bas sad kad sam mislio da ipak dalje mogu sam kud bas sad da se komad taj duboko zabije u moj dlan
Ref. Ako zelis to poludjet cu i ostavit cu sve ako zelis to pobjedit cu jos jednom samog sebe ucinit cu sve sto davno trebalo je jos jednom ti reci volim te
Ove noci sanjam oblake i u njima kise srebrne sjaje ko dani sto su vec odavno iza nas ko tvoje oci haljina tvoja i tvoj glas
I bas sad kad sam mislio da ipak dalje moram sam kud bas sad da se probudim i prekinem taj san |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boris Novkovic 16.05.10 18:33 | |
| Pjevam o tebi
Ti dajes snagu da probudim se kad mi se jutrom ne ustaje ti si sunce i snaga sto zivi u meni
I zato pjevam o tebi pjevam o tebi
Krecem iz mraka u svijetlosti po putu tvoje svetosti i ne brinem jer sunce me vjecno s tobom prati
Ref. I zato pjevam o tebi pjevam o tebi, pjevam o tebi pjevam o tebi, pjevam o tebi
Ti ucis me da letim kroz zrak dajes mi nadu, lijecis moj strah bez tebe ni ljubavi nikad bilo ne bi |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boris Novkovic 16.05.10 18:33 | |
| Sve mijenja se
Dugo te nigdje nisam vidio a stvarno htio sam to da pitam gdje si, da saznam s kim si da barem vidim kako izgledas sad
Cuo sam da je Basta otisao i da je drukciji grad da nisu decki vise u "Zvecki" druga vremena su sad
Ref. Sve mijenja se i ja to znam nista nije zauvijek sve mijenja se i ti to znas mozes pitat' na svijetu me sve al' ne diraj mi sjecanje ne pitaj da l' volim ne pitaj da l' volim te jos
Dugo te nigdje nisam vidio a stvarno htio sam to da pitam gdje si, da saznam s kim si da barem vidim kako izgledas sad
Znas "Ruby Tuesday" u "Saloonu" je bend svira sjecanja sva ponekad dodjem, al' samo prodjem jer nisam isti ni ja
Ref.
Ref.
Ne pitaj da l' volim ne pitaj da l' volim te jos |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Boris Novkovic | |
| |
| | | | Boris Novkovic | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 245 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 245 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|