|
| Boris Novkovic | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Boris Novkovic 16.05.10 18:06 | |
| Ko sam bez tebe
Jos samo jedno proljece je tvoje i moje a onda vrijeme je da ljubavi nove uplove tiho u ove snove jos jedna lasta dolijece i vjetar me zove a oko ociju sam skupio bore kao suvenir na umorne zore da to sam ja samom se sebi svetim kad te osjetim 2x
Ma ko sam bez tebe postar bez adrese pilot bez stjuardese ko dijete sto ga mati ne prepoznaje ko sam bez tebe umorni kralj bez krune svirac bez zlatne strune ranjeni vuk u snijegu sto tiho umire
Jos jedna lasta dolijece i vjetar me zove a oko ociju sam skupio bore kao suvenir na umorne zore da to sam ja samom se sebi svetim kad te osjetim |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boris Novkovic 16.05.10 18:07 | |
| Ne mogu da ne mislim na tebe
Jednom kad sam bio dole kad je bilo puno gore nego ovih ludih dana
Tada iznenada spazi mog' zivota vjecni praznik to su tvoje usne bile
Andjele i komad neba cuvala si mili Boze negdje ispod svoje koze
Dala si mi sto mi treba vrijednije od zlata, srebra ono sto se taknut' neda
Ref. Ne mogu da ne mislim na tebe tudja ruka jos i sad me grebe zbogom bolja proslosti zbogom prva ljubavi
Dan za danom vuku se polako valjda nam je sudjeno ovako zbogom klupe, parkovi zbogom prva ljubavi
Andjele i komad neba cuvala si mili Boze negdje ispod svoje koze
Dala si mi sto mi treba vrijednije od zlata, srebra ono sto se taknut' neda
Ref.
Ref.
Zbogom klupe, parkovi zbogom prva ljubavi |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boris Novkovic 16.05.10 18:07 | |
| Nocas sam ti opet sam da me barem nesto udari bice rata, kazu svi al' ja cu umrijeti od ljubavi
Ref. 2x Ko mi tebe uze, Tamara prodala si suze drugima nocima ja sanjam tvoje tragove kuda idu izgubljene djevojke |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boris Novkovic 16.05.10 18:08 | |
| Zapisan u tebi
Svaki puta kada hodas moje srce ritam navije svaki puta kada odes meni tuga cestu savije
I kao program radija osjecam te na daljinu bicu s tobom i kad nisam tu
Ref. Lagala bi sebi kad mi rekla ne bi da me volis jer sam zapisan u tebi lagala bi sebi kada htjela ne bi da me imas jer sam davno zapisan u tebi
Svaki puta kada hodas moje srce ritam navije svaki puta kada odes meni tuga cestu savije
I kao program radija osjecam te na daljinu bicu s tobom i kad nisam tu |
| | | Gost Gost
| Vise nista nije kao prije
Ako te budu pitali gdje su ti dani protekli samo nasmijesi se i ne daj bol da primjete
Ako te budu pitali gdje smo to davno ostali samo nasmijesi se i ne daj bol da primjete
Ref. 2x Vise nista nije kao prije samo ista rana boli me kuda tvoje oci nocas gledaju kada staru ljubav ne vide |
| | | Gost Gost
| Boris Novković Vukovi umiru sami Tisina ko sidro veze mrak u meni polako kopni strah ova ljubav je bila prividjenje nije ovo moje vrijeme
Do zore je ostao jos koji sat vani nemir ko da je rat oblacim kaput i odlazim da sve zaboravim
I opet Dunavom plove brodovi a ti vise za mene ne brini ko lisce sam, vjetar me raznosi vukovi umiru sami
Tisina ko sidro veze mrak u meni polako kopni strah oblacim kaput i odlazim da sve zaboravim
Dunavom, Dunavom Dunavom, Dunavom |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boris Novkovic 16.05.10 18:09 | |
| Zgrabi svoju srecu (duet Emina Arapovic)
Znam da su vremena teska proceprkaj ispod pijeska mozda pronadjes bas srecu manju ili vecu zasto uvijek istu pjesmu sviras hajde ti biras
Ne daj da te zivot brine zaroni ispod povrsine mozda izronis bas srecu manju ili vecu zasto uvijek istu pjesmu sviras hajde ti biras
Ref. Zgrabi svoju srecu tu je negdje kraj tebe zgrabi svoju srecu strah te je bez potrebe i neka svako svoju srecu izabere
Novi zivot nema jedra zavuci ruku u svoja njedra mozda taknes cistu srecu manju ili vecu zasto uvijek istu pjesmu sviras hajde ti biras
Nece pasti nista s neba negdje neko tebe treba i u tebi vidi svoju srecu manju ili vecu zasto uvijek istu pjesmu sviras hajde ti biras |
| | | Gost Gost
| Boris Novković Da te nisam ljubio Sanjam nebo, sa mnom tuguje tebi moja dusa putuje svake noci ti mi ulazis u sne kao da si sva od sitne prasine
Hej da te barem nisam nikad ljubio i da te nisam volio, izgubio jos nosim tvoje oziljke ko zive rane peku me hej da te barem nisam nikad ljubio |
| | | Gost Gost
| Ti si tu
Mene sada hladno moze udariti grom da ne osjetim, da se ne pomjerim po me sada s neba mogu sici andjeli i da ne trepnem, da se ne osmjehnem
Ljeta odu, ljeta dodju, meni sunce sja riznice od sna ti mi otvaras ne moze mi nista ova kisa ledena tuga je na pola vec dogorjela
Ref. 2x Ti si tu, price prestaju ti si tu, bore nestaju al' kad te nema moj nemiru pjesme nastaju
Mene sada hladno moze udariti grom da ne osjetim, da se ne pomjerim po me sada s neba mogu sici andjeli i da ne trepnem, da se ne osmjehnem
Ljeta odu, ljeta dodju, meni sunce sja riznice od sna ti mi otvaras ne moze mi nista ova kisa ledena tuga je na pola vec dogorjela |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boris Novkovic 16.05.10 18:10 | |
| To su bili dani
Svijet stane na dlan u minut sna po zvijezdama i dodje taj dan kad zbogom je na usnama a sav zivot moj stane u tren kad bio sam zaista njen
Ref. 2x To su bili dani to su bili dani sto u mom srcu vjecno ostaju ajde malo stani, moj zivote, stani tragovi njeni brzo nestaju
U pjescani sat sakrio sam to vrijeme sa njom i vjecnost ce stat' za jos jedan ples sa sudbinom a sav zivot moj stane u tren kad bio sam zaista njen |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boris Novkovic 16.05.10 18:10 | |
| S tobom poludjet' cu
Dolazis, odlazis volis me, ne volis nemoj se igrati uzmi ili ostavi nemoj se igrati idi ili ostani
Tako ti svemira sacuvaj me nemira ako me ne volis reci zasto dolazis ako me volis ti prestani me muciti
Ref. S tobom poludjet' cu bez tebe umrijet' cu ucini nesto, ma bilo sto s tobom poludjet' cu bez tebe umrijet' cu s tobom il' bez tebe, isto zlo |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boris Novkovic 16.05.10 18:11 | |
| Poljubi me
Dobra vecer, prijatelji, dobro dosli mi prsti sudbine po svijetu su nas rasuli vrijeme je varalica stara, a mi bar znamo sve te trikove
Dobra vecer dobra vilo, prva ljubavi zbog tebe sam bio blesav, a i opet bi uzalud godine ti prijete, a ti znas kako se nikad ne stari
Ref. 2x Poljubi me k'o prvi i posljednji put zavedi me, ja sam jos dovoljno lud potrosi me k'o zadnje tajne dukate
Dobra vecer dobra moja, dobro dosla mi zbog tebe sam bio blesav, a i opet bi zivot nas nije mazio, a mi se nikad nismo predali |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boris Novkovic 16.05.10 18:12 | |
| Oprosti mi
Prosla su cetiri duga mjeseca otkad si me duso ti napustila a ja sam sreo starog prijatelja kaze mi da si drugog vec zavoljela
Sad zvoni telefon predosjecam ti si kazes da si sretna i pitas kako si
Ref. Ja ne mogu zivjet' bez tebe i ne znam vise sto je smijeh svakog novog dana sve je gore moj zivot lici mi na grijeh oprosti mi i nemoj drugog da zavolis oprosti mi iako me mozda vise ne volis
Nocas su nebo zvijezde prekrile a ja se pitam sto nas to povezuje jednu sam zvijezdu nasao za tebe jednu za njega, jednu za mene
Sad zvoni telefon predosjecam ti si kazes da si sretna i pitas kako si
Ref.
Iako me vise ne volis (2x) |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boris Novkovic 16.05.10 18:12 | |
| Kada ti ljubav zakuca jednom na vrata
Ova prica je o ljubavi prica je poznata covjek ce traziti zenu i zena svog covjeka
Kada ti ljubav zakuca jednom na vrata sjeti se mene i ove tuge ti sjeti se vina i onog ponocnog sata kada si krala od moje ljubavi
Ref. I noc nestaje, a bol ne prestaje tisina spustila glas izmedju nas
Kada ti ljubav zakuca jednom na vrata tad bit ce kasno i bit cu daleko ja i bit ce siva obala nasa od zlata ostat ce samo pusta sjecanja
Ref. 2x
I zvijezde su sjaj ugasile i mjesec je sakrio lik
Kada ti ljubav zakuca jednom na vrata a dusu ti takne miris ljeta i sna trazit ces mrvu onog ponocnog sata trazit ces nesto sto si vec izgubila
Ref. 2x
I prica je o ljubavi prica je poznata covjek ce traziti zenu i zena svog covjeka |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boris Novkovic 16.05.10 18:13 | |
| Ja cu ove noci
Ne znam ja broj i adresu ne znam ja sve sto trebam znati ali znam, ruke se tresu znam, jer mene nesto spopada
Tamo u dnu duse moje nemire zlatne nacu a dlanovi samo se znoje uvenuti zbog tebe ja cu
Ref. 2x Ja cu, ja cu ove noci na sve strane svemira poci noge cu polomiti al' cu tebe vidjeti
Ne znam ja gdje se krijes ne znam ja sve sto trebam znati ali znam, nesto mi je kada o tebi razmisljam
U grudima skripi i grebe kao da zglobovi skacu misleci puno na tebe uvenuti, vjeruj mi, ja cu |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boris Novkovic 16.05.10 18:13 | |
| Jos te volim
Padaju li zvijezde ili sanjam da se nesto lose desilo zivot rusi sudbine od pijeska nista od nas nije ostalo
Nek' mi pruzi ruke ova noc da me dobro sakrije od boli te
Umiru li uvijek svi heroji k'o i svake prave ljubavi ne moze se dalje u buducnost kada proslost glavu zarobi
Nek' mi pruzi ruke ova noc da me dobro sakrije od boli te
Ref. Jos te volim kao nekada jos te trebam k'o kisu pustinja tesko je bilo sa tobom jos je teze bez tebe
Padaju li zvijezde ili sanjam da se nesto lose desilo zivot rusi sudbine od pijeska nista od nas nije ostalo
Nek' mi pruzi ruke ova noc da me dobro sakrije od boli te |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boris Novkovic 16.05.10 18:15 | |
| Kad ljubav stigne u grad
Ovo nije san, ovo nije java, nije noc, ni dan nisam umoran, ne znam da l' sam budan ili blesav sam ovo nije mrak, nije svjetlo, suton, a ni svitanje k'o da gori zrak, kao da me deset tona pritisce
To sto se dogadja k'o grom me pogadja otkad te vidjeh ja pamet me izdala
Ref. 2x Kad ljubav stigne u grad dani brzo prolaze, moja vucice i bio star ili mlad nema sanse da ti tad koljeno ne klecne
Ovo nije mrak, nije svjetlo, suton, a ni svitanje k'o da gori zrak, kao da me deset tona pritisce to sto se dogadja k'o grom me pogadja otkad te vidjeh ja pamet me izdala
Ref.
Odjednom ceste su sve pune iluzije pocinje magija kad zaljubim se ja
Ref.
Odjednom ceste su sve pune iluzije pocinje magija kad zaljubim se ja |
| | | Gost Gost
| Bijeli golub
Cudno neko vrijeme gazi svakojake zablude ostre mjere su na snazi svako misli samo na sebe
Niti ''d'' od dostojanstva nikome ne ostaje sinja mora i prostranstva ugoscuju samo ratove
Ref. A ja k'o ja, izmedju jave i sna a ja k'o ja, korak naprijed, nazad dva i isto pitam se svih ovih godina gdje da nadjem bijelog goluba
Nesto sto se zvalo mladost sapatom progovara nema smisla biti glasan mladost nikom ne odgovara
I dok tako lazu ljudi godine nam prolaze sve se manje grli, ljubi k'o da se oluja nazire |
| | | Gost Gost
| Cisto ludilo
Jednom sam te sreo ja to je mjera dovoljna da prazno uzdisem iskra crnog oka tvog dohvati se srca mog pa na te mirisem
Ref. O, za tobom cisto ludilo seta ovog ljeta o, srce mi izludilo pa smeta i leta
Da li bi se smirilo kad bi te dodirnuo kad bi me poljubila bi li se zakljubila
Cak i piti lakse je nego mislit na tebe tek zrno pijeska zna
Al' dodje ljuta nevera i vjetrovi sjevera tebi me nose, znam |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boris Novkovic 16.05.10 18:16 | |
| Branim se
Svaka mi druga srce lomila ona ga slomila svaka me druga malo ljubila ona me ubila
I uvijek kad sam na dno padao njoj sam se nadao i uvijek kad se Bogu zaklinjem samo nju spominjem
Ref. Branim se, branim da nije me sve ali mi ne ide, ne ide lazem i sebe i prijatelje da nije mi stalo do nje
Svaka je druga proslost postala ona je ostala svaka me druga malo voljela ona me boljela |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boris Novkovic 16.05.10 18:17 | |
| Da li si to ti
Kuda ide ovaj zivot gdje se vrti ovaj svijet tesko breme stisce nemam snage ja za preokret tko su ovi novi ljudi nikog ne prepoznajem mozda neko kog sam znao ponovo upoznajem
I negdje u daljini svira muzika sreca igra ulogu a mi smo publika
Zasto leti ovo vrijeme brze nego inace ljudi se izmedju ljudi kao zmije provlace cak i one sto sam znao tesko je prepoznati pogled mi je nisko pao al' dusu necu prodati
I negdje u daljini svira muzika sreca igra ulogu a mi smo publika
Ref. Da li si to ti moja ljubavi rukom mahni mi bar me pozdravi
Jesam li to ja onaj kog si voljela je li dugo vrijeme ili smo drugaciji
Kuda ide ovaj zivot gdje se vrti ovaj svijet tesko breme stisce nemam snage ja za preokret tko su ovi novi ljudi nikog ne prepoznajem mozda neko kog sam znao ponovo upoznajem
I negdje u daljini svira muzika sreca igra ulogu a mi smo publika |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boris Novkovic 16.05.10 18:17 | |
| Da te nisam ljubio
Sanjam nebo, sa mnom tuguje tebi moja dusa putuje svake noci ti mi ulazis u sne kao da si sva od sitne prasine
Ref. Hej da te barem nisam nikad ljubio i da te nisam volio, izgubio jos nosim tvoje oziljke ko zive rane peku me hej da te barem nisam nikad ljubio |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boris Novkovic 16.05.10 18:19 | |
| Da se dogodi
Ja sam vatra hajde mala ugrij se na plamenu tom ili, ili budi voda pa me gasi snagom svom
Ljubav nema pravila rekla meni si ti nekada se dobiva i nekada se izgubi
Ja sam led, hajde mala dodirom istopi sve pruzi ruke prema meni ljubi ili ubij me
Ljubav nece cekati rekao sam tebi ja da si moja svasta bi naucila
Ref. Vrijeme brzo ide neka ruke vide pusti neka bude pusti, pusti ti da se dogodi
Ja sam vatra hajde mala ugrij se na plamenu tom ili, ili budi voda pa me gasi snagom svom
Ljubav nema pravila rekla meni si ti nekada se dobiva a nekada se izgubi |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boris Novkovic 16.05.10 18:19 | |
| Da si barem tu
Prate me zavjere i strasne namjere gdje god se okrenem blato i kamenje novine i TV budalom prave me i sve se nekako u krugu okrece
I sve poskupljuje, a svijet poglupljuje uzmi i nestani, zgazi i prevari ja bi zazmirio i brojao do sto kad bi me, duso, to do tebe odvelo
Ref. 2x E da si barem tu, pa da ne mislim u tvoje oko mirno da uplovim jer bez tebe mi fali ono nesto neznam sto, bez tebe to nije to |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boris Novkovic 16.05.10 18:20 | |
| Daj mi, daj mi
Lijevo, desno, gore, dolje naprijed, nazad, sve je tvoje dajem sve tebi ja ti si zelja moja nedodirljiva
Evo, sto ce godina kako derem koljena puzim za tobom ja jer ti si boles moja neizljeciva
Ref. 2x Daj mi, daj mi malo sebe daj da budem pored tebe daj mi, daj mi malo lijeka znas da moja dusa ceka
Derem ja i grlo svoje vristim stalno ime tvoje javi se meni ti ovo stanje prekini
Lijevo, desno, gore, dolje naprijed, nazad, sve je tvoje dajem sve tebi ja jer ti si zelja moja nedodirljiva |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Boris Novkovic | |
| |
| | | | Boris Novkovic | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 197 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 197 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|