|
| Glazbenik Predrag Vasić (57) sjekirom ubio Lepu Brenu | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Glazbenik Predrag Vasić (57) sjekirom ubio Lepu Brenu 08.05.10 11:27 | |
| Noć prije tragedije ispred obiteljske kuće okupilo se društvo, ništa nije nagovještavalo tragediju. Predrag Vasić, 57-godišnji glazbenik, sjekirom je ubio svoju 54-godišnju suprugu Dobrilu (54) poznatu kao Lepa Brena iz Drena, a zatim i sebe u njihovoj obiteljskoj kući u ulici Muzička kolonija u mjestu Dren kod Obrenovca, piše Kurir. Sumnja se kako je suprugu udarao sjekirom po glavi, a zatim je sebe pokušao ubiti na isti način. Na kraju si je presudio ubodom noža u vrat. Vasićev nećak Živojin Janković u kući je zatekao jeziv prizor. Kaže kako je krvi bilo na sve strane, po zidovima, jastucima i podu, a njegovoj ujni je glava bila rasječena, zubi popucani, a oko izbijeno. Obitelj priča kako je Vasić obolio od raka, te je često govorio kako se njegova supruga neće više udavati nakon što on umre. Također pričaju kako se supružnici nikada nisu svađali, niti je Vasić svoju suprugu ikada tukao, no bio je vrlo ljubomoran. Noć prije tragedije ispred obiteljske kuće okupilo se društvo, te ništa nije nagovještavalo tragediju. izvor ________________________________________________________________________________________ A novinara kako znaju privući naslovima.. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Glazbenik Predrag Vasić (57) sjekirom ubio Lepu Brenu 08.05.10 11:30 | |
| Pa baš mislim stvarno to sam već primjetila kako stave naslov,evo ja sad mislila onu Lepu Brenu daj,mislim naravno i ovo je strašno,šta čovjeka može natjerati na takvo šta?Evo kažu nisu se svađali,pa gdje mu je onda bilo trunka pameti ili čega već da ne učini takvo šta |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Glazbenik Predrag Vasić (57) sjekirom ubio Lepu Brenu 08.05.10 11:30 | |
| a ebem ti sunce Kiki..ja stvarno mislio Brena u pitanju... |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Glazbenik Predrag Vasić (57) sjekirom ubio Lepu Brenu 08.05.10 11:32 | |
| Beeeeee jesam vas i mene | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Glazbenik Predrag Vasić (57) sjekirom ubio Lepu Brenu 10.05.10 23:30 | |
| Ja mislio stvarno netko "nasekirao" pravu Brenu. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Glazbenik Predrag Vasić (57) sjekirom ubio Lepu Brenu 10.05.10 23:34 | |
| i ja pomislih na pravu Brenu |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Glazbenik Predrag Vasić (57) sjekirom ubio Lepu Brenu | |
| |
| | | | Glazbenik Predrag Vasić (57) sjekirom ubio Lepu Brenu | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 467 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 467 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|