Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Ukrali su vam kola? Odlično!

Go down 
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

Ukrali su vam kola? Odlično! Empty
PostajNaslov: Ukrali su vam kola? Odlično!   Ukrali su vam kola? Odlično! I_icon_minitime05.05.10 9:07

Obaveštavamo vlasnicu ukradenog automobila da je vozilo pronađeno...i da je sređeno kao nikada pre

Amanda Podani iz Njujorka je pre tri godine prijavila policiji da joj je ukradena deset godina stara honda, ali su joj čuvari reda rekli da se ne nada da će je pronaći, jer su je lopovi najverovatnije prodali u delovima.

Pravo iznenađenje je usledilo nedavno kada je dobila obaveštenje od policije da joj je automobil pronađen.

Nakon mukotrpne papirologije, dobila je svoja kola, ali je tek tada usledio šok. Lopov je u hondu ugradio novi V8 motor, stavio kožne presvlake i zatamnjena stakla, ali je izbacio automatski i ugradio klasični menjač.

"Sada ne znam šta da radim, jer se ne snalazim sa ovim menjačem. Ima zainteresovanih kupaca, pa ću ga najverovatnije prodati", rekla je učiteljica.

(Fonet/MONDO)
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Ukrali su vam kola? Odlično!   Ukrali su vam kola? Odlično! I_icon_minitime05.05.10 9:18

:passion joj što meni ne ukradu tako kao njoj Laughing
[Vrh] Go down
Ary
VIP član
Ary

Female
Pisces Rooster
Broj postova : 16291
Godine : 43
Datum registracije : 16.04.2009

PostajNaslov: Re: Ukrali su vam kola? Odlično!   Ukrali su vam kola? Odlično! I_icon_minitime05.05.10 9:22

Svašta... Laughing
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Ukrali su vam kola? Odlično!   Ukrali su vam kola? Odlično! I_icon_minitime05.05.10 10:55

Ukrali su vam kola? Odlično! 12363 ne bi se bunila da mi ga ovako vrate
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Ukrali su vam kola? Odlično!   Ukrali su vam kola? Odlično! I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Ukrali su vam kola? Odlično!
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Ukrali šinu ispred voza
»  Umesto nizbrdo, kola na padini idu uzbrdo
» Potrebne radnice za čišćenje kola ( Smart vozila )
» Ukrali 320000 tableta za potenciju
» Halo, policija, ukrali su mi marihuanu