|
| Halo, policija, ukrali su mi marihuanu | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Halo, policija, ukrali su mi marihuanu 03.11.09 13:24 | |
| Neki ljudi uistinu ne znaju što je dobro, a što nije, što se smije napraviti, a što ne smije. Dobar primjer za to je žena iz Michigana koja je u trenu od žrtve postala krivac. Kako izvještava policija, 54-godišnja žena iz Michigana pozvala je snage reda nakon što joj je netko provalio u kuću i ukrao sadnice marihuane. Istražitelj Randy F. Pfau kaže da je žena prijavila da su joj dvojica muškaraca nasilno ušla u kuću i tražila da im preda svoje sadnice. Policajci koji su zaprimili njen poziv odmah su je uhitili zbog sumnje u uzgoj i distribuciju marihuane, iako je žena tvrdila da je ovu ilegalnu biljku uzgajala samo za vlastite potrebe. Inspektor se nije mogao sjetiti niti jednog sličnog slučaja. ''Ljudi baš ne prijavljuju kad im netko ukrade drogu. Jednostavno ne reagiraju na to, ali ona je bila stvarno uzrujana.'' Optužnica protiv žene će biti podignuta kad se utvrdi da se stvarno radi o marihuani. Dvojica muškaraca još su u bijegu. Net.hr _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| | | | Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Halo, policija, ukrali su mi marihuanu 03.11.09 17:26 | |
| ma nije..to je sigurno zbog artritisa..s tim se lijeći moramo shvatit ženu... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Halo, policija, ukrali su mi marihuanu | |
| |
| | | | Halo, policija, ukrali su mi marihuanu | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 496 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 496 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|