Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Halo, policija, ukrali su mi marihuanu

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

Halo, policija, ukrali su mi marihuanu Empty
PostajNaslov: Halo, policija, ukrali su mi marihuanu   Halo, policija, ukrali su mi marihuanu I_icon_minitime03.11.09 13:24

Halo, policija, ukrali su mi marihuanu 0179007.17

Neki ljudi uistinu ne znaju što je dobro, a što nije, što se smije napraviti, a što ne smije. Dobar primjer za to je žena iz Michigana koja je u trenu od žrtve postala krivac.

Kako izvještava policija, 54-godišnja žena iz Michigana pozvala je snage reda nakon što joj je netko provalio u kuću i ukrao sadnice marihuane.

Istražitelj Randy F. Pfau kaže da je žena prijavila da su joj dvojica muškaraca nasilno ušla u kuću i tražila da im preda svoje sadnice.

Policajci koji su zaprimili njen poziv odmah su je uhitili zbog sumnje u uzgoj i distribuciju marihuane, iako je žena tvrdila da je ovu ilegalnu biljku uzgajala samo za vlastite potrebe.

Inspektor se nije mogao sjetiti niti jednog sličnog slučaja.

''Ljudi baš ne prijavljuju kad im netko ukrade drogu. Jednostavno ne reagiraju na to, ali ona je bila stvarno uzrujana.''

Optužnica protiv žene će biti podignuta kad se utvrdi da se stvarno radi o marihuani. Dvojica muškaraca još su u bijegu.

Net.hr

Halo, policija, ukrali su mi marihuanu Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Halo, policija, ukrali su mi marihuanu   Halo, policija, ukrali su mi marihuanu I_icon_minitime03.11.09 13:28

Halo, policija, ukrali su mi marihuanu 12363 o sunce ti pa ona je pukla totalno..... Halo, policija, ukrali su mi marihuanu Lol
[Vrh] Go down
Niky
VIP član
Niky

Female
Aries Rat
Broj postova : 13469
Godine : 40
Datum registracije : 07.07.2009

PostajNaslov: Re: Halo, policija, ukrali su mi marihuanu   Halo, policija, ukrali su mi marihuanu I_icon_minitime03.11.09 17:26

ma nije..to je sigurno zbog artritisa..s tim se lijeći Halo, policija, ukrali su mi marihuanu 12363 moramo shvatit ženu... Halo, policija, ukrali su mi marihuanu 12363
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Halo, policija, ukrali su mi marihuanu   Halo, policija, ukrali su mi marihuanu I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Halo, policija, ukrali su mi marihuanu
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Halo, policija? Nabavite mi muža!
» Ukrali 320000 tableta za potenciju
» Ukrali su vam kola? Odlično!
» Lopovi ukrali ovcu s kamiona u pokretu
» Ukrali šinu ispred voza