|
| Kako savladati ljubomoru i nesigurnost? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Kako savladati ljubomoru i nesigurnost? 05.05.10 0:45 | |
| Da li vam se nekad desilo recimo da ste jednostavno ljubomorni na sve i da zbog toga SVE mrzite...A opet nekako u isto vreme i volite; i uvek izgleda kao da, eto samo fali jos "nesto", mozda samo neka mala stvar i sve ce se promeniti... |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Kako savladati ljubomoru i nesigurnost? 05.05.10 19:52 | |
| Nije mi se nikad desilo Ja kad volim, ja volim...nema tu cas mrzim, cas volim... A ne mrzim nikoga...mrznja je plod ljubomore, a ja nemam razloga da na bilo koga budem ljubomorna Dobro...ima par osoba koje ne podnosim...ali ih ne mrzim | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kako savladati ljubomoru i nesigurnost? 05.05.10 19:57 | |
| Nikog ne mrzim, osobe koje mi ne pasu,izbjegavam Dosta toga sam prosla u zivotu i mislim da ne treba nikoga mrziti ili biti ljubomoran na nekoga. Mrznjom se nista ne postize. A ljubomorna da budem na nekoga isto nema smisla.....jedino, nikome vise nemam namjeru dozvoliti da me povredi, na bilo koji nacin......i opet necu ga ili nju mrziti, nego cu zaboraviti da ta osoba postoji |
| | | Mixi Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 310 Godine : 61 Lokacija : Srbija Datum registracije : 25.04.2010
| Naslov: Re: Kako savladati ljubomoru i nesigurnost? 05.05.10 20:29 | |
| Ono sto zelim sebi zelim i drugima.I ako me neko povredi ne mrzim ga,odmah se setim da postoji Neko ko to sve 'regulise'! | |
| | | teaa Totalno relaxiran
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: Kako savladati ljubomoru i nesigurnost? 05.05.10 21:36 | |
| Ne volim ljubomoru niti zavist.Ne volim doći u to stanje da sam ljubomorna.Dok me voli i osjećam to...sve ok.Kad nema toga,kad vidim neke znakove ja samo odem.Ljubomora samo guši i uništava...mada malo nje i ne smeta. Opet nikad mi nisu bili dragi neki mačo tipovi koji su meta svih ženskih.Onako narcisoidni i premoćni i misle da su bogom dani.Volim ravnopravnost između muškarca i žene. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kako savladati ljubomoru i nesigurnost? | |
| |
| | | | Kako savladati ljubomoru i nesigurnost? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 46 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 46 gostiju. :: 3 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|