| Nesigurnost | |
|
+6mihaela Seth Blizanka Goran Kikica ajmeivana 10 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Nesigurnost 27.03.09 14:33 | |
| Da li ste nesigurni u sebe, dajete li previše značaja onome što drugi misle o vama ili vas nije briga za to? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nesigurnost 27.03.09 14:38 | |
| Dajem previše značaja šta drugi misle,ne smatram se nesigurnom al prema svima sam dobra i uvijek mislim da me tako ljudi i vide,a onda saznam da me je netko krivo protumačio pa naravno da se sekiram.A sad za ljude do kojih mi nije nešto naručito stalo pa i ne sekiram se baš. |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Nesigurnost 27.03.09 14:41 | |
| Ne zamaram se uopče što drugi misle(oni koje ne poznam) o meni, jer mislim da nisu uopče redni da misle o meni Volim da moji, meni dragi ljudi, imaju dobro mišljenje o meni i to zaslužim djelima. Nisam nesigurna kada su nepoznati u pitnju, jednostavno ih blokiram, ali sam jako kad su u pitanju moji bližnji, ne svi več samo oni koje ja jako cijenim i poštujem. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nesigurnost 27.03.09 15:12 | |
| Nisam nesigurna,vjerujem u sebe...a šta drugi misle o meni ne zanima me... ZA DOBRIM SE KONJEM PRAŠINA DIŽE : ... |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Nesigurnost 14.04.09 18:12 | |
| Ne utječu drugi toliko na mene u vezi promjene mojih stavova i samopouzdanja, nisam nesiguran, ali na mene prevelik utjecaj ima pesimizam i negativno razmišljanje ljudi koji me okružuju, to me ubija lagano i ima velik utjecaj na mene, koliko se god trudio da ne bude tako. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nesigurnost 14.04.09 21:09 | |
| Lijepo mi je čuti ako neko lijepo ima mišljenje. Što si ko misli o meni a nije u lijepom smislu ne opterećujem se. Svijetu se ne može ugoditi. |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Nesigurnost 17.04.09 22:29 | |
| Naravno, svaku dobronamjernu konstruktivnu kritiku treba uvažiti, ali nikada si ne smijemo dozvoliti da zbog kritika budemo nesigurni. Uvijek trebamo biti svjesni vlastitih vrijednosti. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Nesigurnost 15.08.09 10:32 | |
| nisam vise nesigurna ..i ne obracam paznju sta ko kaze ...otkrila sam sebe i svoje vrijednosti...i vise me nemoze niko napraviti nesigurnom ...... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Seth Totalno relaxiran
Broj postova : 1204 Godine : 45 Lokacija : Pusti otok Datum registracije : 12.08.2009
| Naslov: Re: Nesigurnost 15.08.09 11:08 | |
| Ja sam dosta nesiguran u sebe. Iako večina ima dobro mišljenje ali ne obazirem se na one koji misle suprotno | |
|
| |
Kikica VIP član
| Naslov: Re: Nesigurnost 15.08.09 21:07 | |
| Nesigurna, no,no..barem tako ja mislim, iako eto kažu mi da se vidi na meni da jesam..kažu nebi pogledala stranca u oći nema šanse. E od kad su mi to rekli, zanimljivo kako kad nekog pogledaš u oči odmah se skrene pogled te osobe u stranu, u večini slučajeva je barem tako. Ali, zamiljivo je kako se osječam poslije toga dobro, kao nadmočno...ili ne znam kako...ja uspjela ti nisi.....hhhhhhh | |
|
| |
mihaela Ljubitelj foruma
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
| Naslov: Re: Nesigurnost 14.05.10 23:17 | |
| Nisam nesigurna i nije me briga kko ce sta da misli o meni - jer me ti ljudi ne poznaju,... oni koji me znaju , znaju kakva sam. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nesigurnost 15.05.10 20:23 | |
| Mislim da jesam nesigurna u sebe,al to vjesto prekrivam . |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nesigurnost 15.05.10 20:27 | |
| |
|
| |
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Nesigurnost 30.05.10 21:47 | |
| Apsolutno me ne zanima sta drugi misle...ja uvek kazem, ako im se ne svidjam ne moraju da se druze sa mnom...ih, velika steta ako neceju Briga me... Jednostavno, hocu da budem ja, i da se ponasam kako meni odgovara...da radim stvari koje ja volim...jer cu samo tako i da budem srecna...ako cu uvek da radim ono sto drugi vole i sto se drugima svidja...zasto onda zivim? | |
|
| |
| Naslov: Re: Nesigurnost 30.05.10 22:01 | |
| Svaka cast .. i treba da budes ti ti ..a ne da glumis ...i daradis stvari koje ti volis ...samo ti zelim da pokusasdaostanes takva i sa 20 i sa 30 i ako to uspijes svaka ti cast ..jer mnogi se uce sa 30 i vise kako to sad uciniti uzivati samo u onome sto vole raditi a ostalo sve gurnuti u stranu ..ali nekad jako tesko ide ali treba samo sebi ciniti neke stvari koje nas cine sretnima a ne zivjeti kako drugima odgovara ...i ako to uspijemo ..onda cemo zbilja biti sretni .... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Kikica VIP član
| |
| |
len Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 470 Datum registracije : 23.06.2010
| Naslov: Re: Nesigurnost 27.06.10 20:28 | |
| Daleko da sam nesigurna, niti drugi mogu poljuljati moje samopouzdanje.
Zadnja promjena: len; 07.07.10 13:41; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nesigurnost 28.06.10 11:55 | |
| nimalo nisam nesigurna u sebe, a važnost dajem samo mišljenjima ljudi do kojih mi je stalo. |
|
| |
dannylikes2 Početnik
Broj postova : 87 Godine : 41 Lokacija : on the sand Datum registracije : 09.07.2010
| Naslov: Re: Nesigurnost 25.07.10 14:54 | |
| Da i briga me sta drugi misle o meni. neki dobro neki lose a jb ali isto me pogađa kad netko misli lose o meni. A i nevolim ljude koje nije briga sta drugi misle o njima. To mi je nekako hladno i previse samozadovoljno. "ja sam takav i ko te jebe stav" mi je katastrofa, od takvih ljudi bjezim. | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
| Naslov: Re: Nesigurnost 18.02.11 19:38 | |
| nema nesigurnosti ..svjesna sam koliko vrijedim ..a tude misljenje osoba koje su u prolazu me uopce vise ne dira ...stalo mi je samo do misljenja osoba koje volim i cijenim _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Nesigurnost 11.05.11 10:32 | |
| uvek sam siguran i ako nisam jesam | |
|
| |
| Naslov: Re: Nesigurnost 18.09.11 21:55 | |
| Mobile tako treba ... svaka cast i kad si malo nesiguran ne daj se ...taj osjecaj treba odmah otjerati ... Nesigurnost nam moze napravit pakao od zivota .... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Nesigurnost 18.09.11 21:57 | |
| e i da znaš tačno tako sutra treba da pravim ajvar nisam siguran al ću da ga napravim pa ću da vam donesem da probate | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nesigurnost | |
| |
|
| |
| Nesigurnost | |
|