Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Koji je vaš hobi?

Go down 
+45
Bombonica
na7alia
Milan01
Lavanda
Carolija
anthony
treck
nostromo
Christine von Cahill
Olimp
Dusan
mobile
mexx
slavena
Bobić
Bobby
IIFausTII
Arsenalovka
Nera
Firefly
XXX
Wild Rose
bodomiere
Procyon
marijo19
Dita von Teese
mihaela
Blizanka
Goran
Banderas
Rokerka
ajmeivana
Puky
kika&dejan
Vedri4
gadafi
D_DoLL
californiamen
Ary
mala_djevojka
Antonio
Teioo
Kikica
Zlatko
Lajka
49 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

Koji je vaš hobi? - Page 2 Empty
PostajNaslov: Koji je vaš hobi?   Koji je vaš hobi? - Page 2 I_icon_minitime01.12.08 10:30

First topic message reminder :

Ovdje upišite imate li kakav hobi, ako da kakav?
[Vrh] Go down

Autor/icaPoruka
kika&dejan
Zagrijao tipkovnicu
kika&dejan

Cancer Goat
Broj postova : 126
Godine : 33
Datum registracije : 19.12.2009

PostajNaslov: Re: Koji je vaš hobi?   Koji je vaš hobi? - Page 2 I_icon_minitime23.12.09 11:08

Pišem poeziju
crtam
pokušavam napisat roman
[Vrh] Go down
Puky
Zagrijao tipkovnicu
Puky

Male
Pisces Monkey
Broj postova : 372
Godine : 68
Datum registracije : 28.11.2009

PostajNaslov: Re: Koji je vaš hobi?   Koji je vaš hobi? - Page 2 I_icon_minitime03.03.10 15:29

Izrada goblena Koji je vaš hobi? - Page 2 477390
[Vrh] Go down
http://horvatska.com
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koji je vaš hobi?   Koji je vaš hobi? - Page 2 I_icon_minitime13.03.10 13:45

za*bavanje ljudi oko sebe looool
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Koji je vaš hobi?   Koji je vaš hobi? - Page 2 I_icon_minitime22.03.10 10:45

E pošto je došlo proljeće sada mi je hobi i zabava uz komp... Koji je vaš hobi? - Page 2 12363 moj mali čošo i bašćica i moje rajčice i salatica... Koji je vaš hobi? - Page 2 12363
[Vrh] Go down
ajmeivana
Ljubitelj foruma
ajmeivana

Female
Virgo Rooster
Broj postova : 3690
Godine : 43
Datum registracije : 09.03.2009

PostajNaslov: Re: Koji je vaš hobi?   Koji je vaš hobi? - Page 2 I_icon_minitime22.03.10 10:46

ples
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koji je vaš hobi?   Koji je vaš hobi? - Page 2 I_icon_minitime22.04.10 12:39

Nekada sam bio fanatik u izradi Teslinih visokonaponskih - visokofrekventnih kalemova...dane i noći sam provodio namatajući žice i uživanju u Teslinim munjama...sad sam to zapostavio, mada razmišljam opet da se aktiviram...
Fascinira me njegova ideja o bežičnom prenosu električne energije...na žalost nisam slikao ta moja dela, ali evo nekih slika sa neta za one koji nisu upućeni u tu materiju...

Koji je vaš hobi? - Page 2 Tesla_Coil_1_07

Koji je vaš hobi? - Page 2 Tesla_Coil_1_05

Koji je vaš hobi? - Page 2 _large_tesla_coil_wardlabs_
[Vrh] Go down
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat
Broj postova : 4199
Godine : 28
Datum registracije : 31.12.2009

PostajNaslov: Re: Koji je vaš hobi?   Koji je vaš hobi? - Page 2 I_icon_minitime24.04.10 11:31

Moj hobi - besposlicarenje Koji je vaš hobi? - Page 2 12363 Salim se, a otkud znam...crtanje, citanje, pravljenje narukvica Koji je vaš hobi? - Page 2 765814
[Vrh] Go down
Banderas
Početnik
Početnik
Banderas

Leo Goat
Broj postova : 36
Godine : 33
Datum registracije : 29.04.2010

PostajNaslov: Re: Koji je vaš hobi?   Koji je vaš hobi? - Page 2 I_icon_minitime29.04.10 13:10

Pa ranije dok sam bio manji skupljao sam postere, a sad mi je hobi da skupljam ulaznice sa sportskih dogadjaja Smile
Isto tako kao hobi mogu navjest da sam u jednom Kulturno umjetnickom drustvu kao igrac Smile
Mozda ima jos..ali nikako da mi padne sad napamjet :S
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Koji je vaš hobi?   Koji je vaš hobi? - Page 2 I_icon_minitime06.05.10 21:25

Tornado ti i moj muž bi mogli zajedno u igru..on isto voli te tehničke naprave..kupuje si tokarilicu čisto da se ima s čim igrati po zimi..obožava elektroniku.. Koji je vaš hobi? - Page 2 12363 ja što on voli a ne ja.. Koji je vaš hobi? - Page 2 267525
Ja volim slikati aparatom..ali najdraži mi hobi onaj Mimin besposličarenje...i ne šalim se Koji je vaš hobi? - Page 2 12363e da volim prčkti po zemlji čisto meni za ljubav...a kada sam bila mlađa sakupljala sam poštanske marke i mogu reći da sam imala lijepu kolekciju neke su datirale s početka 20 stoljeća....ali onda je brat preuzeo zbirku i tko zna dali je još sada na životu. Koji je vaš hobi? - Page 2 267525
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koji je vaš hobi?   Koji je vaš hobi? - Page 2 I_icon_minitime06.05.10 21:28

Nekada sam skapala putzle imam ih preko 100 neke sam uramila al vecina je u kartonima ispisane po brojevima, najvecu koju sam uradila je od 3000 delova Koji je vaš hobi? - Page 2 31382
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koji je vaš hobi?   Koji je vaš hobi? - Page 2 I_icon_minitime11.05.10 23:49

citanje i opet citanje.
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

PostajNaslov: Pronađite hobi i živite sretnije   Koji je vaš hobi? - Page 2 I_icon_minitime03.06.10 17:23

Koji je vaš hobi? - Page 2 B_1275555872_717

Nemate hobi? Vrijeme je da hitno nađete barem jedan jer, kako pokazuje istraživanje, hobiji uljepšavaju život i čine ga ispunjenim.

Španjolsko istraživanje još je jedno u nizu koje je potvrdilo da su hobiji iznimno pozitivna stvar u životu. Ljudi koji imaju hobije sretniji su i ispunjeni, a manje se i žale na negativne životne okolnosti. Slikanje, pisanje, crtanje ili bilo koji drugi hobi potiče kreativnost te budi osjećaj da je sve moguće.

Ljudi koji se bave nekim hobijem optimističniji su i bolje reagiraju na životne nedaće. Bavljenjem poslom koji ih veseli na neki način pune baterije i spremniji su za životne izazove. 'Svaki čovjek u sebi ima kreativni potencijal. To je onaj dio osobnosti koji je neograničen i koji može sve. Hobiji su nam obično nešto što volimo raditi pa oni potiču tu kreativnost zbog koje se ljudi bolje osjećaju', istaknuli su stručnjaci koji su radili na istraživanju.

Od 1000 ispitanih ljudi, polovica je imala hobi, a polovica nije. Uočeno je da su oni koji imaju hobi znatno sretniji, iako su im možda životne okolnosti teže, od onih koji nemaju nikakav hobi. Stoga želite li sretniji i ispunjen život, pronađite hobi koji će vam napuniti baterije i osloboditi vašu kreativnost.

www.tportal.hr

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Koji je vaš hobi?   Koji je vaš hobi? - Page 2 I_icon_minitime03.06.10 21:21

ne bih mogla zamisliti da nemam neki hobi ...kad sam tuzna ili ono nekad nisi ni za sta ...uzmem olovku ..pisem stihove ..nekad tekstove ...svoje snove ...ili citam ...mada vise sad tipkam na kompu svoje tekstove i spremam ..ali lijep mi je osjecaj i leci i uzeti svesku i onda nesto svrljati

Koji je vaš hobi? - Page 2 Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
mihaela
Ljubitelj foruma
mihaela

Female
Libra Tiger
Broj postova : 3434
Godine : 38
Datum registracije : 25.11.2009

PostajNaslov: Re: Koji je vaš hobi?   Koji je vaš hobi? - Page 2 I_icon_minitime03.06.10 21:40

Hobi ? Pa meni je hobi odmor Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koji je vaš hobi?   Koji je vaš hobi? - Page 2 I_icon_minitime03.06.10 21:43

Oduvijek sam imala hobije... Počela sam kao sasvim malo dijete od skupljanja sličica, salveta, značaka, kasnije markica, odjeće za barbike, lutkica itd itd...
Sada više ne sakupljam ništa, izrađujem koješta pa poklonim...
[Vrh] Go down
Dita von Teese
Ljubitelj foruma
Dita von Teese

Leo Dog
Broj postova : 3308
Godine : 114
Datum registracije : 12.02.2010

PostajNaslov: Re: Koji je vaš hobi?   Koji je vaš hobi? - Page 2 I_icon_minitime03.06.10 23:00

Nemam hobi,niti zelim da ga imam.
[Vrh] Go down
mihaela
Ljubitelj foruma
mihaela

Female
Libra Tiger

PostajNaslov: Re: Koji je vaš hobi?   Koji je vaš hobi? - Page 2 I_icon_minitime03.06.10 23:05

Tvoj hobi je sada trazenje virtualnog momka Koji je vaš hobi? - Page 2 12363
[Vrh] Go down
Dita von Teese
Ljubitelj foruma
Dita von Teese

Leo Dog

PostajNaslov: Re: Koji je vaš hobi?   Koji je vaš hobi? - Page 2 I_icon_minitime03.06.10 23:08

Ih imam vec dvojicu!Dosta mi je za sad! Koji je vaš hobi? - Page 2 969280
[Vrh] Go down
mihaela
Ljubitelj foruma
mihaela

Female
Libra Tiger

PostajNaslov: Re: Koji je vaš hobi?   Koji je vaš hobi? - Page 2 I_icon_minitime03.06.10 23:15

Kad pre bre? Pa gde su ti ?
[Vrh] Go down
Dita von Teese
Ljubitelj foruma
Dita von Teese

Leo Dog

PostajNaslov: Re: Koji je vaš hobi?   Koji je vaš hobi? - Page 2 I_icon_minitime03.06.10 23:20

Eeee Mihaela ja cutim i radim! Koji je vaš hobi? - Page 2 969280
[Vrh] Go down
mihaela
Ljubitelj foruma
mihaela

Female
Libra Tiger

PostajNaslov: Re: Koji je vaš hobi?   Koji je vaš hobi? - Page 2 I_icon_minitime03.06.10 23:36

Daj menijednog, stipsoooooooooo :-)
[Vrh] Go down
Dita von Teese
Ljubitelj foruma
Dita von Teese

Leo Dog

PostajNaslov: Re: Koji je vaš hobi?   Koji je vaš hobi? - Page 2 I_icon_minitime03.06.10 23:47

Hocu,kad nadjem treceg,tebi cu dati jednog.Malo i ti sevapa da uhvatis! Koji je vaš hobi? - Page 2 12363
[Vrh] Go down
mihaela
Ljubitelj foruma
mihaela

Female
Libra Tiger

PostajNaslov: Re: Koji je vaš hobi?   Koji je vaš hobi? - Page 2 I_icon_minitime04.06.10 0:07

Cccc i dva ti je malo :-)
[Vrh] Go down
Dita von Teese
Ljubitelj foruma
Dita von Teese

Leo Dog

PostajNaslov: Re: Koji je vaš hobi?   Koji je vaš hobi? - Page 2 I_icon_minitime04.06.10 0:18

A nije,ali znas kako je..kad nema jednog uleti drugi,i tako.. Koji je vaš hobi? - Page 2 12363
[Vrh] Go down
marijo19
Zagrijao tipkovnicu
marijo19

Male
Scorpio Horse
Broj postova : 107
Godine : 34
Datum registracije : 26.08.2010

PostajNaslov: Re: Koji je vaš hobi?   Koji je vaš hobi? - Page 2 I_icon_minitime26.08.10 13:54

moj hobi je sviranje gitare i pravljenje figura papier mache
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Koji je vaš hobi?   Koji je vaš hobi? - Page 2 I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Koji je vaš hobi?
[Vrh] 
Stranica 2 / 4.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Sve ih je više: Fenomen koji je teško opisati – 20 osobina onih koji se “bude”
» Vrt na balkonu - jednostavan, zdrav i koristan hobi
» Oni koji puno piju žive duže od onih koji ne piju?!
» Koji si cvijet?
» Razni vicevi