|
| Ovo mi je škola | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Ovo mi je škola 01.05.10 19:10 | |
| U kojoj situaciji ste sebi rekli :"Ovo mi je skola,ona zivotna i drugi put cu pametnije?" |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ovo mi je škola 01.05.10 19:12 | |
| |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Ovo mi je škola 02.05.10 12:13 | |
| U svakoj! Ja ucim iz svakog svog ili tudjeg postupka...bilo da je dobar ili los....iz svega se moze izvuci pouka, samo da se mucne malo glavom... | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Ovo mi je škola 23.05.10 21:25 | |
| koje pitanje ...Mazo dobro si rekla ...kad bi covjek brojao te situacije... : _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ovo mi je škola 23.05.10 22:32 | |
| Pitanje uopće nije loše....
Ja si to kažem svaki puta kad ispadnem naivna i kad dozvolim drugima da čitaju moje osjećaje kao otvorenu knjigu i da se poigravaju njima... |
| | | Dita von Teese Ljubitelj foruma
Broj postova : 3308 Godine : 114 Datum registracije : 12.02.2010
| Naslov: Re: Ovo mi je škola 23.05.10 23:15 | |
| Na poljima od snova ne pusta se korjenje,ovo mi je skola i drugi puta cu pametnije.. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ovo mi je škola 23.05.10 23:16 | |
| GricGric jako dobro rečeno potpis |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ovo mi je škola 28.05.10 15:47 | |
| A sta cu ja kad stalno bezim iz skole ? |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Ovo mi je škola 28.05.10 22:22 | |
| Pa ti ćeš onda stalno ponavljati iste greške - jako jednostavno Bleky : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ovo mi je škola 30.06.10 19:12 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ovo mi je škola 10.07.10 23:10 | |
| Bilo privatno bilo poslovno svakom pristupam oprezno i otvorenih očiju,tako da nema iznenađenja niti razočarenja .Par put u životu uspile su me zavarat blage oči pojedinih osoba i pogled pun povjerenja i dobrote |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ovo mi je škola 12.07.10 9:37 | |
| u kojoj situaciji?
bilo ih je više. počevši od osobnog, privatnog života pa do poslovnog. koliko god bili oprezni, uvijek nas nešto može zaskočiti, jer postupke drugih ljudi ne možemo uvijek predvidjeti. |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Ovo mi je škola 14.07.10 17:29 | |
| Posljednji put sam to jučer pomislio, vezano uz ponašanje jedne osobe koju sam smatrao normalnom, a pokazala se u potpuno drugačijem svjetlu. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ovo mi je škola 14.07.10 19:00 | |
| ja sam tip koji se često vraća na staro, ali nagore je što i ponavljam te greške... ali kad se uhvatim da to radim-uvijek kažem da neću više.. i to tako traje do slijedećeg puta kad to opet ponovim... nepopravljive sam prirode.. heheh a to ne znači da se ososbe neće promijeniti i da je to uvijek loše, mislim da to sve zavisi od situacije ili problema na koji nailazimo.. |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ovo mi je škola | |
| |
| | | | Ovo mi je škola | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 274 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 274 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|