Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Zlo negde duboko u nama...

Go down 
+2
Rokerka
teaa
6 posters
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

Zlo negde duboko u nama... Empty
PostajNaslov: Zlo negde duboko u nama...   Zlo negde duboko u nama... I_icon_minitime24.04.10 21:55

Sta vam pada na pamet kada se tako osecate? Da li bi bili u stanju da uradite nesto lose osobi koja je to izazvala? Da li ta osecanja traju dugo ili kratko? Kako se borite protiv losih i zlih misli?
[Vrh] Go down
teaa
Totalno relaxiran
teaa

Female
Capricorn Rooster
Broj postova : 2415
Godine : 54
Datum registracije : 05.02.2010

PostajNaslov: Re: Zlo negde duboko u nama...   Zlo negde duboko u nama... I_icon_minitime24.04.10 21:58

Bitni su dobri temelji i principi...ona osnova u čovjeku koja je čvrsta i nerasklimana.Tako...kad nas i netko povrijedi i poželimo mu u jednom momentu loše,vratimo se tome i razumu i toj osnovi i uvijek želimo dobro i preživimo zdravo teške momente.

Uvijek znam tko sam i šta sam i kakva sam...u najtežim momentima.
[Vrh] Go down
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat
Broj postova : 4199
Godine : 28
Datum registracije : 31.12.2009

PostajNaslov: Re: Zlo negde duboko u nama...   Zlo negde duboko u nama... I_icon_minitime25.04.10 9:49

Naravno da cu vratiti ako mene neko povredi...I to najgore moguce, da vidi s kim se zakacio...Znam da mi to ne valja, al drugacije se ne moze, bar ne kod mene Zlo negde duboko u nama... 765814
Al ovako, ako me niko ne dira, mislim konkretno ono, nego me samo zesce nervira i sve to iz nekog razloga, ne bi joj nista lose uradila, koliko god zelela...mislim, nemam konretan razlog za to...to sto ja nju mrzim, ili mi ide na jetru nije razlog da povredim nekoga... Zlo negde duboko u nama... 765814
[Vrh] Go down
teaa
Totalno relaxiran
teaa

Female
Capricorn Rooster
Broj postova : 2415
Godine : 54
Datum registracije : 05.02.2010

PostajNaslov: Re: Zlo negde duboko u nama...   Zlo negde duboko u nama... I_icon_minitime25.04.10 22:06

Dobro je znati uzvratiti...samo nekako je to kvaka koja mi fali.Odmaknem se...ali mi ostane nešto nedovršeno.Valjda sam tip koji ide na duže staze.Treba mi dosta dugo dok stavim sve na svoje mjesto kad sam povrijeđena.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zlo negde duboko u nama...   Zlo negde duboko u nama... I_icon_minitime25.04.10 22:26

Kako bi mi rekli...svaka rit kad tad dode ne sekret......Ne uzvracam, povredi me necije ponasanje i povucem se. Dok sam bila mlada (i sad sam mlada Zlo negde duboko u nama... 12363 ), sasula sam sve u lice.....sad ne povucem se i s tom osobom vise ne razgovaram, jedino ako radimo skupa, onda samo poslovno.....asjednom osobom s posla ni to, iako sam mu ja sefica Zlo negde duboko u nama... 12363

Zaboravih napisati, da u meni nema nimalo zloce. Pitao me jednom svecenik da li sam ikad ikog povredila, rekla sam ne...on mi je odgovorio neznas.....imao je pravo, neznam.....jer kad nekome kazes istinu nekoga to zaboli...ali nije bilo namjerno
[Vrh] Go down
Dita von Teese
Ljubitelj foruma
Dita von Teese

Leo Dog
Broj postova : 3308
Godine : 114
Datum registracije : 12.02.2010

PostajNaslov: Re: Zlo negde duboko u nama...   Zlo negde duboko u nama... I_icon_minitime25.04.10 23:03

Ja sam pas koji laje,ali ne ujeda.Ne uzvracam istom mjerom nikad,pokusam na lijep nacin da se objasnim sa tom osobom,ako mi je iole stalo do nje,ako ne,onda precutim i precrtam tu osobu za sva vremena.Zasto se spustati na njen nivo!?.Srecna sam sam sto nisam sposobna za niske udarce.Ne cijenim to kod ljudi,vise volim finu,kulturnu raspravu.
[Vrh] Go down
californiamen
Totalno relaxiran
californiamen

Scorpio Broj postova : 2464
Godine : 124
Datum registracije : 17.11.2009

PostajNaslov: Re: Zlo negde duboko u nama...   Zlo negde duboko u nama... I_icon_minitime25.04.10 23:09

Dita von Teese je napisao/la:
Ja sam pas koji laje,ali ne ujeda.Ne uzvracam istom mjerom nikad,pokusam na lijep nacin da se objasnim sa tom osobom,ako mi je iole stalo do nje,ako ne,onda precutim i precrtam tu osobu za sva vremena.Zasto se spustati na njen nivo!?.Srecna sam sam sto nisam sposobna za niske udarce.Ne cijenim to kod ljudi,vise volim finu,kulturnu raspravu.

Pa kako te čovjek ne bi obožavao? Zlo negde duboko u nama... 167637
Ima ona dobra izreka..da s budalama uvijek - gubiš. Dovedu te na tvoju razinu, a tu su jači jer imaju više iskustva.
Ignoriranje? Možda neke boli više nego da ih povrijediš - jer i negativna pažnja je IPAK - pažnja..a njima to najviše treba: njihovoj pustinji njihove duše.
[Vrh] Go down
Dita von Teese
Ljubitelj foruma
Dita von Teese

Leo Dog

PostajNaslov: Re: Zlo negde duboko u nama...   Zlo negde duboko u nama... I_icon_minitime25.04.10 23:13

[quote="californiamen"
Ima ona dobra izreka..da s budalama uvijek - gubiš. Dovedu te na tvoju razinu, a tu su jači jer imaju više iskustva.
Ignoriranje? Možda neke boli više nego da ih povrijediš - jer i negativna pažnja je IPAK - pažnja..a njima to najviše treba: njihovoj pustinji njihove duše.[/quote]

Najbolje je kloniti se takvih osoba..cim nnjusim da neko u sebi ima tu dozu niskosti,bezi Dita..

p.s.i ja tebe obozavam.. Zlo negde duboko u nama... 36244
[Vrh] Go down
californiamen
Totalno relaxiran
californiamen

Scorpio Broj postova : 2464
Godine : 124
Datum registracije : 17.11.2009

PostajNaslov: Re: Zlo negde duboko u nama...   Zlo negde duboko u nama... I_icon_minitime25.04.10 23:16

Dita von Teese je napisao/la:
[quote="californiamen"
Ignoriranje? Možda neke boli više nego da ih povrijediš - jer i negativna pažnja je IPAK - pažnja..a njima to najviše treba: njihovoj pustinji njihove duše.

Najbolje je kloniti se takvih osoba..cim nnjusim da neko u sebi ima tu dozu niskosti,bezi Dita..

p.s.i ja tebe obozavam.. Zlo negde duboko u nama... 36244[/quote]

Ignoriranje kao vrhovni princip kad naletimo na osobu sklonu agresiji svake vrste?
Ipak, kažu da je mit i predrasuda ono da su to samo kukavice koje se zapravo boje pravog napada..vrlo dobro oni osjete tko je slab i na komu se mogu ispoljiti, istresti svoju agresivnu prirodu..
Ali nije to opći princip. Postoje agresivci koji se zaista ...boje..svog bola..
Možda se valja prepustiti i vjerovati svom osjećaju...?
[Vrh] Go down
Dita von Teese
Ljubitelj foruma
Dita von Teese

Leo Dog

PostajNaslov: Re: Zlo negde duboko u nama...   Zlo negde duboko u nama... I_icon_minitime25.04.10 23:23

Najbolje je prepustiti se u svakom slucaju..
[Vrh] Go down
Ary
VIP član
Ary

Female
Pisces Rooster
Broj postova : 16291
Godine : 43
Datum registracije : 16.04.2009

PostajNaslov: Re: Zlo negde duboko u nama...   Zlo negde duboko u nama... I_icon_minitime25.04.10 23:33

Ja šutim i trpim dok mi ne prekipi...a kad se to dogodi onda sam u stanju svašta reči i napraviti..
[Vrh] Go down
mihaela
Ljubitelj foruma
mihaela

Female
Libra Tiger
Broj postova : 3434
Godine : 38
Datum registracije : 25.11.2009

PostajNaslov: Re: Zlo negde duboko u nama...   Zlo negde duboko u nama... I_icon_minitime26.04.10 21:54

Ariela je napisao/la:
Ja šutim i trpim dok mi ne prekipi...a kad se to dogodi onda sam u stanju svašta reči i napraviti..

Isto !
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zlo negde duboko u nama...   Zlo negde duboko u nama... I_icon_minitime26.04.10 21:57

Maza je napisao/la:
Kako bi mi rekli...svaka rit kad tad dode ne sekret......Ne uzvracam, povredi me necije ponasanje i povucem se. Dok sam bila mlada (i sad sam mlada Zlo negde duboko u nama... 12363 ), sasula sam sve u lice.....sad ne povucem se i s tom osobom vise ne razgovaram, jedino ako radimo skupa, onda samo poslovno.....asjednom osobom s posla ni to, iako sam mu ja sefica Zlo negde duboko u nama... 12363

Zaboravih napisati, da u meni nema nimalo zloce. Pitao me jednom svecenik da li sam ikad ikog povredila, rekla sam ne...on mi je odgovorio neznas.....imao je pravo, neznam.....jer kad nekome kazes istinu nekoga to zaboli...ali nije bilo namjerno

Isti stav imam i ja...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zlo negde duboko u nama...   Zlo negde duboko u nama... I_icon_minitime04.05.10 13:04

californiamen je napisao/la:

ima još jedna dobra izreka: Nikad ne raspravljaj s budalom, jer ljudi sa strane neće znati tko je budala.

californiamen je napisao/la:
Postoje agresivci koji se zaista ...boje..svog bola..

moram priznati da mi ovo nije baš najjasnije.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zlo negde duboko u nama...   Zlo negde duboko u nama... I_icon_minitime04.05.10 13:38

Zavisi tko me je povrijedio i na koji način,ljudi s kojima nisam previše bliska ne bi ni obraćala pažnju ili probala ljepo ako ne ide odustala,osobe s kojima sam bliska e to je priča isto svaka za sebe,u ljubavi povrijedi me i šutim iako ponekad i ja planem al ne vodi ničemu,moram biti baš isprovocirana od bliske osobe da bi joj uzvratila al i to do mjere da probam objasniti,a vrijeđanje i takvi oblici razgovora ne služim se s tim.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Zlo negde duboko u nama...   Zlo negde duboko u nama... I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Zlo negde duboko u nama...
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Fosil morskog psa našao duboko u rudniku
» Svi putevi negde vode..
» Zeznuti roditelje i pobeci negde na nekoliko dana ??
» Oni su među nama
» Ljubav počinje s nama