|
| Zasto je sve lakse reci preko telefona... | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Zasto je sve lakse reci preko telefona... 24.04.10 21:10 | |
| Dal je u pitanju raskid,ili neki poziv,neki posao,ili prvo upoznavanje??????? -Sve se svodi na mobilni i sms,A zasto? |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Zasto je sve lakse reci preko telefona... 25.04.10 9:41 | |
| Pa na primer, kad je u pitanju taj prvi poziv od njega ili tako nesto, uglavnom mi treba 5 sekundi od kad zazvoni telefon da se smirim, duboko udahnem i javim se a zatim setam po sobi i cepam sve papirice na koje naidjem u toku razgovora....to uzivo sigurno necu moci da radim A sad ozbiljno... Ne znam stvarno, i ja sam se to pitala, jer ovako preko neta ili SMS-a mogu da pricam o svemu i svacemu, al zato uzivo... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zasto je sve lakse reci preko telefona... 25.04.10 9:50 | |
| Zasto , jednostavno. Nema direktnog pogleda. Nema oci u oci... |
| | | mihaela Ljubitelj foruma
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
| Naslov: Re: Zasto je sve lakse reci preko telefona... 26.04.10 22:18 | |
| - brunolino je napisao/la:
- Zasto , jednostavno. Nema direktnog pogleda. Nema oci u oci...
Upravo to... nema pogleda, nema gestikulacije..ako vam se ne svidja sta ce taj neko reci mnogo je lakse spustiti slusalicu nego bezati... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zasto je sve lakse reci preko telefona... 26.04.10 22:30 | |
| To mi je poznato...bivsi je uvijek lakse razgovarao samnom preko telefona....a kad je dosao doma muk |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zasto je sve lakse reci preko telefona... 30.06.10 18:53 | |
| Mnogo je lakse nema direktnog gledanja u oci...ako ste jos iskusni u laganju..osoba sa druge strane nece ni primetiti |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Zasto je sve lakse reci preko telefona... 14.07.10 17:34 | |
| Ja sam od onih što vole direktnu komunikaciju u vezi bitnih stvari, ne skrivam se od sebe ili drugih da bi si "olakšavao" nešto telefonskom komunikacijom. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zasto je sve lakse reci preko telefona... 14.07.10 18:56 | |
| zbog svega do sad navedenog, slažem se s vama.. zbog toga što ljudima obično sms ili poziv služi kao paravan prave istine.. mnogo teže je reći u lice, pogotovo neke teške riječi i okrenuti se, a mnogo lakše to reći i poklopiti slušalicu.. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zasto je sve lakse reci preko telefona... 15.07.10 12:31 | |
| zato što se mnogi ljudi boje pogledati drugog ravno u oči. vjerojatno se boje svog vlastitog odraza u tuđim očima. |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Zasto je sve lakse reci preko telefona... 16.01.12 13:15 | |
| meni bome nije lakse .....mnogo lakse komuniciram lice u lice ..nego tel ili poruke ...bilo o cemu je rijec lakse je to rijesiti i izgovoriti onako direktno i onda i vidis i vide osjecaje s kojima to kazes ...jer nekad drugacije nesto zvuci od onog sto si mislio ..zato dajem prednost ..tj lakse je lice u lice _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | LuckyM5 Ljubitelj foruma
Broj postova : 3859 Godine : 45 Datum registracije : 25.10.2011
| Naslov: Re: Zasto je sve lakse reci preko telefona... 16.01.12 13:17 | |
| ili u lice ili pisanim putem meni je najteže preko telefona . | |
| | | suza27 Početnik
Broj postova : 9 Godine : 39 Lokacija : Beograd Datum registracije : 15.01.2012
| Naslov: Re: Zasto je sve lakse reci preko telefona... 16.01.12 15:15 | |
| Iskreno nemam problem reci ono sto mislim "face to face",mislim da to preko fona,neta je malo po mom ukusu bzvz.Naravno izuzevsi situacije ako je velika ljubav u pitanju i bice bezbolnije ako se osobe ne vide pritom... | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Zasto je sve lakse reci preko telefona... 12.03.12 15:07 | |
| Meni nije, meni je isto preko telefona ili u lice, lakše je tipkati nego reći u lice to je istina, ali kada se čuje glas meni to ništa ne olakšava, ali najviše volim gledati tog nekoga kada pričam i moram čuti isto, jer tad vidiš svaku gesta, svaki pokret, pogled i osmjeh i sakrivanje da su ti se oći zasuzile. Čovjek dok sluša i gleda sprema stvarne podatke i stvara pravu sliku o tome nekome i tada nema muljanja, naravno ako želiš vidjeti, a ako ti je svejedno onda ti je tako svejedno sve. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zasto je sve lakse reci preko telefona... | |
| |
| | | | Zasto je sve lakse reci preko telefona... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 264 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 264 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|