|
| Detelina sa cetiri lista | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Detelina sa cetiri lista 22.04.10 19:13 | |
| Da li ste ikada pronasli detelinu sa 4 lista i sta mislite, da li zaista donosi srecu? Inace, ako niste znali sta predstavljaju ti listici...jedan je za ljubav, jedan za nadu, jedan za veru i jedan za zdravlje... bar sam tako cula | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Detelina sa cetiri lista 22.04.10 19:21 | |
| Pronasla sam ih u jednom danu 5. A da li su mi donele srecu? Tad sam bila na rolama, nisam pala.....sreca |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Detelina sa cetiri lista 22.04.10 19:23 | |
| hehehe Ja nisam nikad nasla ni jednu... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Detelina sa cetiri lista 22.04.10 19:24 | |
| Imas jos vremena |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Detelina sa cetiri lista 24.04.10 11:21 | |
| Ni ja nisam našla ni jednu,a sad dal donosi sreću nekad davno sam vjerovala. |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Detelina sa cetiri lista 07.05.10 12:28 | |
| jesam...treba samo da je uberem.. : : |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Detelina sa cetiri lista 27.06.10 10:04 | |
| Raymondu Curryju (20) iz Cramlingtona kolac se zabio u prsa nakon što se vozeći na posao 13. lipnja prevrnuo autom na krov i otklizao kroz ogradu u susjedno polje. Nesreću je preživio bez posljedica, a prilikom spašavanja na leđima mu je pronađena djetelina s četiri lista. Unatoč činjenici da mu je drveni kolac prošao kroz prsa, mladi vozač imao je nevjerojatnu sreću da mu prilikom teške nesreće nisu ozlijeđeni vitalni organi koje je 'koplje' promašio za centimetar. Druga dva kolca probili su razbijenu Opel Corsu Vauxhall, a mladića su promašili za dlaku, piše Guardian. Hitna pomoć vozača je u bolnicu prevezla s kolcem zabijenim u njegov torzo, a tijekom operacije u tijelu je pronađen i osvježivač zraka iz smrskanog auta. Neposredno prije operacije Curry je novinarima rekao da je iskusio nevjerojatnu bol i da je bio siguran da će umrijeti. - Znam koliko sam sretan da sam živ. Nikada nisam ni vidio djetelinu s četiri lista prije ove nesreće, pa pretpostavljam da je bio dobar tajming – dodao je. ______________________________________________________ Eto jedan koji će početi vjerovati da ona donosi sreću. Tko zna njemu možda i je. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Detelina sa cetiri lista | |
| |
| | | | Detelina sa cetiri lista | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 498 korisnika/ca online; 1 registriran/a, 0 skrivenih i 497 gostiju. :: 2 Bots GerillaNajviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59. |
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|