|
| SAD – četiri milijarde SMS-ova dnevno! | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: SAD – četiri milijarde SMS-ova dnevno! 12.10.09 11:30 | |
| Amerikanci dnevno natipkaju preko četiri milijarde SMS poruka, a rezultat je u odnosu na prošlu godinu udvostručen Istraživanje udruženja CTIA (Cellular Telephone Industries Association) otkrilo je da tržište mobilnih usluga u SAD-u nezadrživo raste. U prvoj polovici godine prihodi su iznosili 19,4 milijardi dolara što je 31-postotni rast u odnosu na isto razdoblje godinu ranije. Iako se svijet pred samo dvije godine "zgražao" nad podatkom da se dnevno u SAD-u pošalje milijarda SMS poruka, danas se taj broj popeo na preko četiri milijarde. U prvoj polovici godine poslano je ukupno 740 milijardi poruka. Raste i popularnost MMS poruka – s 4,7 milijardi iz prve polovice prošle godine na 10,3 milijarde ove godine Mobiteli su postali integralni dio svakodnevnog života Amerikanaca......
Ma ne samo Amerikanaca..svih nas..koliko je sve bilo sporije ili možda nebi da nema njih, interneta..... kako god, evo pitanja. Koliko ih vi u prosijeku istipkate? | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: SAD – četiri milijarde SMS-ova dnevno! 13.10.09 22:03 | |
| Ja sam prije bon od 50ak kn imala po mjesec dana, imala mob cisto reda radi imaju svi , pa imam i ja...pogotovo sms nisam slala to ma zivciralo, sad mogu spaliti bon za par dana...hhhhh...gledam jedino promijeniti mrezu, jer su ovi moji postali preskupi, a poruka preko granice je skoro kunu..malo su pretjerali...pa gledam da se i ja kao muzic kod Darinke i Ante se prebaciim.. Ipak jos uvijek ne tipkam puno 5/10 porukica dnevno,,sitnica naspram Amera... | |
| | | | SAD – četiri milijarde SMS-ova dnevno! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 465 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 465 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|