|
| Nocna mora | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Nocna mora 29.11.08 23:16 | |
| Prije nekoliko minuta prolistah kanale na max tv. Glupo mi je i odvratno, što najgluplju emisiju u hrvatskom medijskom prostoru - "Nocnu moru" Željka Malnara prenose gotovo sve hrvatske lokalne televizije. Zar je ta debilna emisija toliko gledana i bitna da je svi moraju prenositi? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nocna mora 30.11.08 0:44 | |
| Ja se samo pitam tko to gleda ...ono mi je katastrofa loše |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Nocna mora 30.11.08 1:25 | |
| Cim gotovo sve lokalne televizije prenose tu glupost, gledanost je velika. Hrvati su zbilja postali guske (vecina). _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | MM Početnik
Broj postova : 93 Lokacija : Rijeka Datum registracije : 01.10.2008
| Naslov: Re: Nocna mora 30.11.08 1:27 | |
| Malnar je car. To, kako je on sam rekao, gledaju samo kreteni. :P Al što je je, prije su bili puno zanimljiviji. | |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Nocna mora 30.11.08 2:06 | |
| Po cemu je Malnar car MM? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nocna mora 02.12.08 16:19 | |
| Žao mi onih ljudi "slabije pametnih" sprdaju se snjima... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nocna mora 02.12.08 17:05 | |
| Glupa emisija,ja nemogu shvatiti te ljude koji to gledaju. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nocna mora 22.10.10 11:34 | |
| - Gost je napisao/la:
- Žao mi onih ljudi "slabije pametnih" sprdaju se snjima...
a sami to traže, što uopće gledaju tu emisiju |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Nocna mora 28.12.10 15:31 | |
| Blege veze nemam koja je to bila serija..nikada čula..a očito ništa nisam ni propustila | |
| | | mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Nocna mora 01.05.11 8:17 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Nocna mora | |
| |
| | | | Nocna mora | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 107 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 107 gostiju. :: 3 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|