Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum..

Go down 
+14
irko
cinnamon duckie
Oleg520
Wall-e
Dijamantni 13
bodomiere
Bobić
black-devil
teaa
Kikica
Blizanka
Dita von Teese
Goran
Rokerka
18 posters
Go to page : 1, 2, 3  Next
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. Empty
PostajNaslov: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum..   Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. I_icon_minitime17.04.10 17:09

Koji su to razlozi, zbog cega vise ne bi ste posecivali jedan forum.....

Ja sam jedan napustila zbog uzasne neaktivnosti forumasa Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. 668150
[Vrh] Go down
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat
Broj postova : 4199
Godine : 28
Datum registracije : 31.12.2009

PostajNaslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum..   Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. I_icon_minitime17.04.10 17:12

Nedostatak tema,neaktivnost forumaša,omalovažavanje od strane Admina i Modova... Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. 732532
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum..   Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. I_icon_minitime17.04.10 17:14

Omalovažavanje od strane Admina i Modova...
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

PostajNaslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum..   Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. I_icon_minitime17.04.10 17:14

Nema tog razloga, predobri smo svi zajedno da bi se desilo nešto što bi nekog normalnog otjeralo odavde, to nas i izdvaja od ostalih što smo svi frendovi i vlada pozitiva, pa nitko ne razmišlja o odlasku. hophop

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
Dita von Teese
Ljubitelj foruma
Dita von Teese

Leo Dog
Broj postova : 3308
Godine : 114
Datum registracije : 12.02.2010

PostajNaslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum..   Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. I_icon_minitime17.04.10 17:16

Glavni razlozi,zbog kojih bih napustila svaki forum su spletkarenje,ogovaranje,zloba koja se jako lako uoci u postovima,zatim namjerno ignorisanje..otprilike to je to,sa kojom finesom manje ili vise.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum..   Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. I_icon_minitime17.04.10 17:16

Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. Lol ne govorim o relax uopste o forumima

Ja odavde ne idem nikuda dok god imam neta Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. 73820 cak sam i kucu pocela da gradim, posto me kritikovali da sam razapela sator Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. 12363
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum..   Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. I_icon_minitime17.04.10 17:18

Kad se općenito radi o forumima, odlazim sa foruma na kojima članstvo postane neaktivno ili se počnu osjećati loše vibre, zloba i tračevi.

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum..   Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. I_icon_minitime17.04.10 17:20

Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. Lol zvuci mi jako poznato da ne mislimo na isti ?
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum..   Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. I_icon_minitime17.04.10 17:22

Da, na diskusijama se desilo upravo to što sam naveo kao razlog odlaska sa nekog foruma.
Tamo su admini (osim Dragane) i globali užasno neaktivni, pa su zato i propali.

[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum..   Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. I_icon_minitime17.04.10 17:31

Slazem se potpuno Smile
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum..   Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. I_icon_minitime10.05.10 22:37

Jedini razlozi mogu biti da mi nestane net ili da krepa server.

[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum..   Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. I_icon_minitime10.05.10 22:38

Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. 969280 ne postoji ni jedan razlog zarazena sam neizlecivo Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. 12363
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum..   Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. I_icon_minitime10.05.10 22:39

Tooo Bleky cerekalo: :passion cheers

[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum..   Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. I_icon_minitime10.05.10 22:41

Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. 969280 Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. 477390 i kad mi nestane net ici cu u net cafe Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. 73820
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum..   Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. I_icon_minitime11.05.10 8:19

Bleky je napisao/la:
Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. 969280 Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. 477390 i kad mi nestane net ici cu u net cafe Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. 73820

Laughing Laughing bravo Bleky legendo ...

losee atmosfera ..natjecanja ko ce kome vise spustati ..traca..........

a ovaj ne mislim nikad napustati...mislim ga cak ostaviti u amanet i unucima veseli veseli

Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum..   Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. I_icon_minitime11.05.10 9:39

Mene je otjeralo grupiranje kao nitko s nikim..a zna se tko s kim...i nedovoljno komentiranja na temama koje su meni zanimljive..osječaj hladnoče na forumu ..atmosfera u kojoj se ne osječam ugodno
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum..   Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. I_icon_minitime11.05.10 9:48

Otisla sam sa jednog foruma, zbog negativne atmosfere,hladnoce, neaktivnosi i ponasanje admina da su oni nesto iznad nas.Bez obzira sto sam imala status moderatora 17000 postova i 200 otvorenih tema jednostavno ni posle godinu dana nisu me prihvatili .Shvatila sam da mi tamo nije mesto .
(uh mnogo mi je trebalo Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. 12363 Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. 12363 )
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum..   Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. I_icon_minitime11.05.10 9:52

Ja uopče ne gledam tko su admini modovi..koje im je brojevno stanje to me zaista ne zanima..ako će me pozz kada dođem ok ako ne ba me briga..
Ja volim kada se komentira na temama na kojima sam nešto napisala...kada se osejti ugodna atmosfera kao kod nas... Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. 982261
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum..   Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. I_icon_minitime11.05.10 10:01

Ni ja ne gledam Smile Ovde je super volim sto ima tako puno dragih ljudi.
Tamo je bila katastrofa zna Goran i on je bio tamo Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. 765814
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum..   Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. I_icon_minitime01.06.10 21:15

Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. 73820 pustila ja dobro korenje ovde...
[Vrh] Go down
teaa
Totalno relaxiran
teaa

Female
Capricorn Rooster
Broj postova : 2415
Godine : 54
Datum registracije : 05.02.2010

PostajNaslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum..   Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. I_icon_minitime02.06.10 22:59

Tamo gdje mi je ugodno dolazim i gdje nema neke umišljenosti.Sad manje zbog obaveza...ali gdje god su dragi ljudi i gdje vidim podršku ja dolazim.Volim kad je to i upoznavanje uživo i ne samo forum...ali dobro je ...općenito...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum..   Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. I_icon_minitime26.06.10 21:44

Ne postoji definitivno razlog Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. 969280
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum..   Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. I_icon_minitime26.06.10 21:46

za sad mi ne pada ni jedan na pamet ...a ne znam da li bi imao i jedan ikada :;):

Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum..   Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. I_icon_minitime26.06.10 21:49

blizanka je napisao/la:
za sad mi ne pada ni jedan na pamet ...a ne znam da li bi imao i jedan ikada :;):

Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. 73820 zaradicemo penziju ovde
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum..   Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. I_icon_minitime27.06.10 11:41

Krepavanje kompa, za što malo fali... Laughing

[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum..   Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum..
[Vrh] 
Stranica 1 / 3.Go to page : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Razlozi zbog kojih žene opraštaju nevjeru....
» Razlozi zbog kojih ćete odmah poželjeti imati mačku
» Zašto žene varaju?
» Stvari zbog kojih volimo labradore
» Mitovi o imunitetu zbog kojih se razbolimo