| Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. | |
|
+14irko cinnamon duckie Oleg520 Wall-e Dijamantni 13 bodomiere Bobić black-devil teaa Kikica Blizanka Dita von Teese Goran Rokerka 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. 17.04.10 17:09 | |
| Koji su to razlozi, zbog cega vise ne bi ste posecivali jedan forum..... Ja sam jedan napustila zbog uzasne neaktivnosti forumasa |
|
| |
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. 17.04.10 17:12 | |
| Nedostatak tema,neaktivnost forumaša,omalovažavanje od strane Admina i Modova... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. 17.04.10 17:14 | |
| Omalovažavanje od strane Admina i Modova... |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. 17.04.10 17:14 | |
| Nema tog razloga, predobri smo svi zajedno da bi se desilo nešto što bi nekog normalnog otjeralo odavde, to nas i izdvaja od ostalih što smo svi frendovi i vlada pozitiva, pa nitko ne razmišlja o odlasku. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Dita von Teese Ljubitelj foruma
Broj postova : 3308 Godine : 114 Datum registracije : 12.02.2010
| Naslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. 17.04.10 17:16 | |
| Glavni razlozi,zbog kojih bih napustila svaki forum su spletkarenje,ogovaranje,zloba koja se jako lako uoci u postovima,zatim namjerno ignorisanje..otprilike to je to,sa kojom finesom manje ili vise. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. 17.04.10 17:16 | |
| ne govorim o relax uopste o forumima Ja odavde ne idem nikuda dok god imam neta cak sam i kucu pocela da gradim, posto me kritikovali da sam razapela sator |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. 17.04.10 17:18 | |
| Kad se općenito radi o forumima, odlazim sa foruma na kojima članstvo postane neaktivno ili se počnu osjećati loše vibre, zloba i tračevi. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. 17.04.10 17:20 | |
| zvuci mi jako poznato da ne mislimo na isti ? |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. 17.04.10 17:22 | |
| Da, na diskusijama se desilo upravo to što sam naveo kao razlog odlaska sa nekog foruma. Tamo su admini (osim Dragane) i globali užasno neaktivni, pa su zato i propali. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. 17.04.10 17:31 | |
| Slazem se potpuno |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. 10.05.10 22:37 | |
| Jedini razlozi mogu biti da mi nestane net ili da krepa server. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. 10.05.10 22:39 | |
| Tooo Bleky : :passion _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. 10.05.10 22:41 | |
| |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. 11.05.10 8:19 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. 11.05.10 9:39 | |
| Mene je otjeralo grupiranje kao nitko s nikim..a zna se tko s kim...i nedovoljno komentiranja na temama koje su meni zanimljive..osječaj hladnoče na forumu ..atmosfera u kojoj se ne osječam ugodno | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. 11.05.10 9:48 | |
| Otisla sam sa jednog foruma, zbog negativne atmosfere,hladnoce, neaktivnosi i ponasanje admina da su oni nesto iznad nas.Bez obzira sto sam imala status moderatora 17000 postova i 200 otvorenih tema jednostavno ni posle godinu dana nisu me prihvatili .Shvatila sam da mi tamo nije mesto . (uh mnogo mi je trebalo ) |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. 11.05.10 9:52 | |
| Ja uopče ne gledam tko su admini modovi..koje im je brojevno stanje to me zaista ne zanima..ako će me pozz kada dođem ok ako ne ba me briga.. Ja volim kada se komentira na temama na kojima sam nešto napisala...kada se osejti ugodna atmosfera kao kod nas... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. 11.05.10 10:01 | |
| Ni ja ne gledam Ovde je super volim sto ima tako puno dragih ljudi. Tamo je bila katastrofa zna Goran i on je bio tamo |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. 01.06.10 21:15 | |
| pustila ja dobro korenje ovde... |
|
| |
teaa Totalno relaxiran
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. 02.06.10 22:59 | |
| Tamo gdje mi je ugodno dolazim i gdje nema neke umišljenosti.Sad manje zbog obaveza...ali gdje god su dragi ljudi i gdje vidim podršku ja dolazim.Volim kad je to i upoznavanje uživo i ne samo forum...ali dobro je ...općenito... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. 26.06.10 21:44 | |
| Ne postoji definitivno razlog |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. 26.06.10 21:46 | |
| za sad mi ne pada ni jedan na pamet ...a ne znam da li bi imao i jedan ikada : : _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. 27.06.10 11:41 | |
| Krepavanje kompa, za što malo fali... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. | |
| |
|
| |
| Razlozi zbog kojih bi ste prestali dolaziti na forum.. | |
|