|
| Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! | |
|
+11Davor Blonde Gracija... Dusan Ketica Zollina Oleg520 len scorpio57 Blizanka Slatka tajna 15 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Slatka tajna Totalno relaxiran
Broj postova : 1523 Godine : 40 Lokacija : Osijek Datum registracije : 14.04.2010
| Naslov: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 14.04.10 14:43 | |
| First topic message reminder :Potrebno je na zadanu riječ sjetiti se neke pjesme ili stihova u kojima se ta riječ spominje... Ako je baš teška zadana riječ... izmislite stih! Primjer:Riječ: ljubav "...tamo gdje ljubav počinje..." Pa krenimo Riječ: laž | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Slatka tajna Totalno relaxiran
Broj postova : 1523 Godine : 40 Lokacija : Osijek Datum registracije : 14.04.2010
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 19.04.10 9:24 | |
| Dobro jutro vi zemlje, mora, gradovi ljudi čudesni budim s i znam svima bit će divan dan srce govori mi Baš za nas uglas sve ptice pjevaju za nas kiše prestaju U ime ljubavi svoje ruke podignimo mi zbog ljubavi zapjevajmo pjesmu mira svi zbog ljubavi pjevaj i kad ne znaš pjevati zapjevaj naglas ti sad u ime ljubavi
jutro | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 20.04.10 8:40 | |
| Jutro donosi kraj a u prije svitanja budi jos malo moj sutra vec znam ti odlazis zauvijek njoj
Masline i vino crna oka dva bila nam je sudbina ne bih zalila, i ne bih plakala ja bih sve ponovila
pokloni |
| | | Slatka tajna Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 20.04.10 11:30 | |
| Kisa pada neka pada ja bih s tobom bila tada imam ruke da te stisnem imam usne pa da vrisnem joj kiki riki miki moj pa mi kupi ogrlice i za ruke narukvice od safira nausnice jedan mali prsten zlatni mi pokloni Sunce grije neka grije neka skine ko to smije haljinice bijele kratke nek se vide noge slatke joj kiki riki miki moj pa mi kupi ogrlice i za ruke narukvice od safira nausnice jedan mali prsten zlatni mi pokloni
zauvijek | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 20.04.10 11:32 | |
| Sjecanja me bole sva, moja ljubavi Sibaju me vjetrovi, modri grijehovi. Zauvijek tvoj (tvoj) Zauvijek tvoj (zauvijek tvoj) ...
Sjecam se, ti i ja, moja jedina, pamtim sve, ti i ja, plave grlice. Mjesec svud oko nas, a ti ljubis me, Topla si, drhtis sva, da li sjecas se
bol |
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 20.04.10 11:42 | |
| Od jucer sve mi nije isto i kidam strane umjesto da te sacuvam kako najbolje to znam trudicu se osobno, pamtit' ono posebno
A ti mi gasis svijetlo, dan je od kog se nadam najmanje ali vostanice moje srece tope se idi, pamticu ti sve, al' da je lako, nije, ne
Ref. Nije vrijeme olovno svi se ljube odavno samo meni raste bol, bol, bol samo bol, samo bol u srcu mom
prag | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 20.04.10 11:42 | |
| Molim te samo ne daj mu majko da kućni pređe prag
Ja neću da ga vidim ni glasa da mu čujem neka tuguje ni jednu reč topline ni da mu pamtim ime on ne zaslužuje
zvona |
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 20.04.10 11:49 | |
| Ponocna zvona, odjek spor i lijen Bas kao i one noci kada bio sam njen Kad mi je rekla: "zauvijek sam tvoja, S tobom cu citav zivot, ljubav ti si moja."
praznik | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 31.05.10 14:58 | |
| Danas je praznik nas i nasu pjesmu, ljubavi, opet svrijau danas je praznik nas i oko nas se djeca svud igraju i svi koje volim su tu i nasu pjesmu pjevaju
miris |
| | | scorpio57 Totalno relaxiran
Broj postova : 2012 Godine : 67 Lokacija : sb Datum registracije : 18.05.2010
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 31.05.10 15:19 | |
| Ruža
Ogolio sam te kao ružu da bih ti vidio dušu a nisam je našao. Ali sve uokolo obzorje, zemlja i more, sve do beskraja, ispunilo se mirisom, neizmjernim i živim.
sreća | |
| | | len Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 470 Datum registracije : 23.06.2010
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 29.06.10 13:53 | |
| Necu da o tom pisem roman k'o svaki prosecan grandoman, bicu srecan ako zavrsim svoj stih. Jer sati i minuti nisu culi za slow motion.
nebo | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 01.07.10 9:11 | |
| Koliko plavo, plavo nebo je toliko ludo, ludo volim je koliko dusa moja luduje toliko glava vjeruje da sutra bicu njen
kisa
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | len Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 470 Datum registracije : 23.06.2010
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 07.07.10 14:11 | |
| Pada kisa kisa kisa pa se stisa Vjetar piri pa se smiri Samo ljubav kada plane nikad vise neprestane ljeto | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 11.07.10 23:36 | |
| vrelina ljeta, mnogo mi smeta, skupa je klima, kad će doći zima.. : miris |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 27.07.10 21:23 | |
| Jos i danas za mirise tresnja u proljece kao davno prije jedna tresnja danima daleko tamo gdje me vec odavno nije Rekao sam kad poci sam mor'o uzmite mi i kucu i njivu samo tresnju ostavite staru kad navratim da je vidim zivu danas |
| | | Oleg520 Ljubitelj foruma
Broj postova : 5165 Datum registracije : 29.07.2010
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 30.07.10 23:58 | |
| Kako nazvati osmeh Koji smo hteli Poljupcem trave skriti, Onaj dan vetra Bosonogog mastanja Koji smo hteli Ostaviti da vene Do povratka.
Pesak nase obale Imao je oci Tvojih vlaznih potpetica. Na svakom tragu Po jedno oko U svakom oku Po jedna zelja U zelji svakoj - za mene tajna.
Zasto ne reci od srca, Otici dalje od uspomena, Nestati za ono vreme sutra Za vreme juce, Biti u ovome danas Zarobljen samo za sebe, Samo za sebe biti u tebi.
Ptica | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 31.07.10 0:03 | |
| Ptica što pjeva u mojoj glavi I ponavlja mi da te ljubim I ponavlja mi da me ljubiš Ptica što jedno isto ruje Sutra ujutro ubit ću je.
samoća |
| | | Oleg520 Ljubitelj foruma
Broj postova : 5165 Datum registracije : 29.07.2010
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 31.07.10 0:12 | |
| Samoća je uvek početak puta do voljene žene!
Samoća je uvek početak puta od izgubljene žene!
snovi | |
| | | Zollina Totalno relaxiran
Broj postova : 2229 Godine : 41 Datum registracije : 20.01.2011
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 22.01.11 4:16 | |
| Oliver Dragojević Ti si moj san Kao rijeka moru svom, danu mom sreću si donio Iz plamena nježnosti, pjesmu svih anđela Sad me griju tople boje ljubavi i osmjeh tvoj Samo jednom srce nađe zlatni sjaj u oku tvom
Ti si moj san zvjezdo daleka za moju noć ti si dan Ti si moj san nema mi lijeka, ako ti odeš u noć, tuga će doć Ti si moj san
Sad me griju tople boje ljubavi, i osmjeh tvoj Samo jednom srce nađe zlatni sjaj u oku tvom Ti si moj san zvjezdo daleka za moju noc ti si dan Ti si moj san nema mi lijeka, ako ti odeš u noć tuga će doć Ti si moj san
Ti si moj san zvjezdo daleka za moju noć ti si dan Ti si moj san nema mi lijeka, ako ti odeš u noć tuga će doć Ti si moj san.
gubitak | |
| | | Ketica Ljubitelj foruma
Broj postova : 4357 Godine : 34 Lokacija : zagreb Datum registracije : 10.12.2010
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 22.01.11 14:23 | |
| Znam da te gubim
Samo jedan put te laz u pogledu odala u more srece kapljicu si tuge dodala za cas, vec nema nas
Samo si prosetala kroz zivot moj na tren da bi mi zasmetala da te zeljan ostanem ti si san nedosanjan
Znam da te gubim to je to nista mi ne bih pomoglo i da suze moju bol pred tobom otkriju
Znam da te gubim to je to a opija me jednako onaj sjaj tvojih plavih ociju
Samo jedna rijec i ja bih na sve pristao s tobom je ko duga osmijeh s lica blistao ko dan, sav nasmijan
dijete
| |
| | | Dusan Ljubitelj foruma
Broj postova : 5696 Godine : 29 Lokacija : Relax Forum Datum registracije : 10.09.2010
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 22.01.11 14:26 | |
| Rodjen sa greskom, moju narav zovu teskom jer svoj teret vucem sam, nikom drugom ga ne dam sav bol cuvam u sebi, a bas bih voleo da svetlim da me napuste problemi i da ponovo poletim pomoc trazim od svetih, od tih dusa jako mekih koji me razumeju a danas takvi su retki | |
| | | Gracija... Ljubitelj foruma
Broj postova : 5009 Godine : 37 Datum registracije : 10.08.2011
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 22.07.12 14:27 | |
| Od rođenja srcu te nosim Slavonac sam s tobom se ponosim.. Uvijek k tebi moje misli lete Slavonijo, ja sam tvoje dijete...
kišobran.. | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 22.07.12 23:03 | |
| NACI CU SEBI NEKOG NA OVOM GLOBUSU TEKST - HARI MATA HARI
Ja nisam tvoj kisobran zaboravljen u autobusu naci cu sebi nekog na ovom globusu
nebo
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Blonde Ljubitelj foruma
Broj postova : 8120 Godine : 38 Datum registracije : 30.08.2011
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 05.08.12 13:05 | |
| Nebo je noćas ogromno Nebo zna gdje je moje maleno Nebo je noćas krivo za sve A da si barem ovdje ali nema te
zora | |
| | | Davor Početnik
Broj postova : 6 Godine : 39 Datum registracije : 04.08.2012
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 06.08.12 4:13 | |
| Svirci moji, valja poci i noc ima kraj ubice me njene oci sprzice me sjaj
Dan se radja, jutro rudi budite je, nek mi sudi kazu zorom gresni ljudi odlaze u raj
Svirci moji, valja poci jer sve ima kraj.
ruka | |
| | | Otelo Ljubitelj foruma
Broj postova : 5039 Godine : 63 Lokacija : Skoplje.. MKD.. Datum registracije : 10.05.2012
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 06.08.12 11:53 | |
| da me dira tvoja ruka bjela tvoja ruka preko moga tjela Sanjam da se opet volimo u sasju u tom sasju sto lezi tu pod nama
Vjeruj... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! | |
| |
| | | | Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 407 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 407 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|