|
| Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! | |
|
+11Davor Blonde Gracija... Dusan Ketica Zollina Oleg520 len scorpio57 Blizanka Slatka tajna 15 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Slatka tajna Totalno relaxiran
Broj postova : 1523 Godine : 40 Lokacija : Osijek Datum registracije : 14.04.2010
| Naslov: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 14.04.10 14:43 | |
| Potrebno je na zadanu riječ sjetiti se neke pjesme ili stihova u kojima se ta riječ spominje... Ako je baš teška zadana riječ... izmislite stih! Primjer:Riječ: ljubav "...tamo gdje ljubav počinje..." Pa krenimo Riječ: laž | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 14.04.10 14:55 | |
| "Lazi, lazi, lazi me ti me lazes najbolje ljubi, ljubi, ljubi me ti to radis najbolje"
Riječ.sunce |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 14.04.10 15:00 | |
| Sunce se radja u tvojim ocima zivot se budi na tvojim usnama kako da zivim sa svojom sudbinom kada zauvek umirem u srcu tvom smeh |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 14.04.10 15:02 | |
| !"mijehom strah pokrijem uvijek kad otkrijem da si sretna daleko od mene na kraju svijeta gdje svako za sebe tugu tka"
snovi |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 14.04.10 15:07 | |
| Sve što sam drugom dala tebi sam obećala još mislim na tebe Sve što sam drugoj dao tebi sam dugovao još živim za tebe Zar ljubav nisu snovi zar sreća tako boli Zar ljubav nije za vjek časna rječ Zar ljubav nisu snovi zar sreća tako boli
dodir |
| | | Slatka tajna Totalno relaxiran
Broj postova : 1523 Godine : 40 Lokacija : Osijek Datum registracije : 14.04.2010
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 14.04.10 17:31 | |
| Na stolu kafa jutarnja jos jedna noc bez dodira reci se ruse, padaju kao kula od karata
Zbog tvoje bolesne sujete i tvojih losih navika ne da mi mira nikada tvoje lice andjela
izdaja | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 14.04.10 17:34 | |
| Ne vidis to sigurna u sebe spremam ti izdaju sve one izdale bi tebe samo da jednu noc me imaju
ljubav |
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 14.04.10 17:37 | |
| Znas li da nisam mogla disati jedva sam misli stigla sabrati kad sam te tada vidjela srce mi je moglo zastati Htjela sam istog trena otici tvoj pogled mogao me ubiti ko da je bilo sudjeno sve moje tad je tvoje postalo Ref. Nije me sram ti si mi uvijek bio drag nisam ti mogla ni znala reci da moje srce od prvog trena ti pripada Nije me sram neka zagrme gromovi neka se kisa kroz oblak prolomi da cuju svi da moja ljubav si ti slatko | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 15.04.10 8:21 | |
| Ja nisam nesto slatko sto ce se istopiti u tvojim rukama za pet minuta Zar mislis da ti verujem kad kazes da si moj i da cu biti tvoja nova ljubav
nemir |
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 15.04.10 18:42 | |
| Tamo kud ides Beskrajem plove Jata belih zdralova
Zamisli svetlo Kako te nosi Kao da si prasina
Poleti i pevaj Dok letis Neka zvoni tvoj glas
I nek svemir cuje nemir Nebo peva sa nama
naježiti
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 16.04.10 8:15 | |
| I jos zazeli srce na minut il' dva Da se naježi k'o nekada Od dodira i tople struje sto je tekla S druge strane mjeseca
voljeti |
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 16.04.10 9:26 | |
| Nemoj bože nemoj ne noću zimu tjerat' na mene jer odavno plaćen je i moj i njen grijeh
Sve je možda moglo bit' i drugačije kad bi čovjek mog'o 'ej još jednom rodit' se
Ref.: Lutati, tražiti može se i umrijeti voljeti, voljeti ne može se prestati
ljubiti | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 16.04.10 12:02 | |
| Idemo se ljubiti nemamo sto izgubiti vjetar nosi rijeci te sto posto zelim te
nada |
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 16.04.10 12:08 | |
| Ponovo ti govorim da volim te Po ko zna koji put ja ti priznajem Da svaki ovaj tren sa tobom radost je I hvala Bogu sto mogu biti kraj tebe
Nije me sram jer to osjecam I da si zadnji, ja to dobro znam Nakon svih ovih godina Trazenja, nadanja
spavati | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 16.04.10 12:09 | |
| Nisu ovo, nisu ovo noći za spavanje najlipše je, najlipše je sada milovanje.
Srce moje, srce moje, neće mirovati krv bećarska, krv bećarska, oće ludovati.
znam |
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 16.04.10 12:30 | |
| Jos jedan dosadan dan budim se, podne je u mojoj sobi nema te sve bih dala da znam zasto kisa ne prestaje zasto ne volim osmjehe
suditi | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 16.04.10 12:32 | |
| Neka prica ko sta hoce nek se cude ljudi za sve sto si ucinila Bog ce da ti sudi
Ref. Sta je ljubav ako nema suza sta je zivot ako nema srece ko volio nikad nije nikad znati nece
samoća |
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 16.04.10 13:15 | |
| ona vuce moje niti ona cini moje sne dok ja listam stare novine ona bjezi od dosade uspjela je da se smiri odlazi nekud nasamo a ja mastam zatvorenih ociju u mislima je pratim ona vuce moje niti ona je hladna i daleka kao gospodar samoce igra se osjecajima ona zna da je gledam odlazi nekud nasamo a ja mastam zatvorenih ociju u mislima je pratim
čaj | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 17.04.10 17:03 | |
| Sipaj mi taj otrov u caj nocas cu sve popiti rado zbog tebe eto i nju izdrzacu
Pokazi prst zacutacu mnoge se zene lepe za tebe, o da, a ja rado bih se odlepila
ruke |
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 17.04.10 22:19 | |
| Jutros Si zaboravio sve Što te držalo skupa Ovaj dan što na prozor lupa Nije tvoj Nije tvoj Oko tebe šute stvari Tvoj krevet i stol te nijemo Gledaju Sa zida vise trice Tek da te grubo Sjeæaju U sjenama tih vremenama tih vremena Slutiš prevaru Izdaju u u u u Izdaju u u u u Pa pusti da ti sviram Duša gine od tišine I ne boj se buke To što svira to su ruke prst | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 18.04.10 16:06 | |
| Zašto zašto Prst i ruka žive zajedno A ti i ja svaki posebno
Sreća, tuga dijele istinu A ti i ja svak' na kraju svom
Prst i ruka žive zajedno A ti i ja svaki posebno
tuga |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 18.04.10 16:27 | |
| Opet mi se budi tuga, tuga najveca. Koju nosi snijeg s planina, vjetar ravnica. Koga sad joj srce voli, kazi nek jos jace voli. Idemo do dna, tuga ti i ja.
Pozdravljam te noci, Stara prijateljice. I ovaj krug ce proci, Nece stic' me kajanje. Sta je ovo proljece, Spram njeznih godina. Poziv njen me pokrece, Cak i sa dna, isto izgleda.
ruza _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 18.04.10 16:29 | |
| Ružo moja crvena, neubrana ljubavi, ti si bol jedina, suza moje mladosti.
Recite joj da bez nje nestale su sve nade ljubavi, sve tuge radosti, da je volim još i ne mogu bez nje, bez ruže crvene.
ona |
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 18.04.10 20:03 | |
| Tad sam bio lijep i mlad. I sebi se mnogo sviđah, ali tebi ne jer te s drugim viđah.
Bilo je to vrijeme mira. Bio sam u svome folu, a sve su gledale u Čolu.
Krali su se novčanici, čitao se "Lorka". Jednostavno, sarajevska furka.
A gdje je sada, gdje je ona, sreća moja, slatka k'o bombona? A gdje je sada, gdje je ona, slatka k'o bombona?
tajna | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! 18.04.10 22:08 | |
| Ti si moja tajna najveca ti si moja ljubav jedina niko nikog nije volio k'o sto duso tebe volim ja
Daj reci mi moja ljubavi 'oces li me uvik voljeti 'ocu duso, 'ocu duse mi bez tebe mi nije zivjeti
ime |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! | |
| |
| | | | Ja tebi riječ, ti meni pjesmu! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 317 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 317 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|