|
| Parni Valjak | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Parni Valjak 08.04.10 20:01 | |
| First topic message reminder :
Kada me dotakne
Zlatna slova, njeno ime budi rijeke zaspale svojim dahom pali vatre iz iskri sto su ostale
I tako kruzi u meni kao plima vjecita njezno plete moje niti i u toj igri uziva
A kada me dotakne ja protrnem i bogove i vragove zovem ako mogu vrijeme da zaustave
U mojoj dusi tisucu svijeca sja i sve do jedne, sve do jedne ona je upalila
Jer kada me dotakne ja protrnem i bogove i vragove zovem ako mogu vrijeme da zaustave |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Parni Valjak 08.04.10 20:12 | |
| Zagreb ima isti pozivni
Sjeti se, okreni list pod slovo A ponekad sjeti se i biraj broj kraj mojeg imena
Ref. Nazovi da ti cujem glas nazovi, kazi mi kako si Zagreb ima isti pozivni
Pricaj mi sto se kod tebe nocu desava pricaj mi dal' jos puse vjetar s istoka
I jesi li primjetila da se klinci mijenjaju da se nakon vojske kuci vracaju
Sjeti se, ima nas sto isto mislimo sjeti se, istim stvarima se smijemo
Ref.
Jos se sjecam onog vremena tvojih ruku oko moga ramena u usima mi zvoni tvoj smijeh
Da li ti brige miruju i kakav novi fol u Bosni prodaju prije 2-3-2-8-8-7 okreni, 0-4-1 |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Parni Valjak 08.04.10 20:14 | |
| Prazno tijelo
Ne treba, prazno tijelo meni ne treba u tvojim ocima nema mjesta gdje sam bio ja nema vise onih pogleda kao nekada nema vise onih dodira sto lijece
Reci mi, do kada mislis sutjeti hajde, reci mi, zar stvarno nemas vise hrabrosti smisli neku sitnu laz, smisli bilo sto zelio bi da ti vjerujem bar malo
Ref. Kada legnes kraj mene meni je hladno kad ti usne dotaknem meni je hladno znam da vise nikada vise nikad ti i ja kao nekada
Gdje si ti, da l' se ikad mislis vratiti pricaj mi, tisina ce me ubiti nedostaju mi tvoji pogledi kao nekada nedostaju mi dodiri sto lijece |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Parni Valjak 08.04.10 20:14 | |
| U prolazu
Ja samog sebe nebi nikad cekao jos bi manje samom sebi vjerovao i nikad ti necu reci istinu jer volim tvoju ruku na svom ramenu
Kad kazem da te volim, pazi prevara ja sam samo zeljan tvojih dodira i nikad ti necu reci istinu jer ja sam tu u prolazu
Ref. U prolazu, u prolazu jednom nogom tu drugom prema izlazu
Svidja mi se kako nocas izgledas svidja mi se to sto mi pripadas i nikad ti necu reci istinu jer ima nesto lijepo u tvom pogledu
A ja, ja, ja, ja sam samo klaun i nikome ne govorim sta osjecam al' jednom cu ti ipak reci istinu jer ja sam tu u prolazu |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Parni Valjak 08.04.10 20:15 | |
| Ugasi me (duet Nina Badric)
Ugasi me zar ne vidis da gorim smiri me zar ne znas da se bojim
Povedi me sa tobom cu do kraja povedi me za tobom cu do kraja
Kako je dobro da te imam kako je dobro da te imam smiri me, onaku kako znas
Imas ruke, koje govore ruke koje, smire sve tvojim ocima ja verujem povedi me, povedi me
Povedi me sa tobom cu do kraja povedi me za tobom cu do kraja
Smiri me onako kako znas ugasi me samo ti to znas |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Parni Valjak 08.04.10 20:16 | |
| Vrijeme ljubavi
Tko te salje da me probudis tko te salje da me podsjetis sto je bilo vise nije, vrijeme prolazi sto da radim kada zelim da zaboravim
Jezik zmije, u ruci jabuka cije grijehe covjek ispasta ajde reci svoje ime, Kazna ili Nagrada dio kriza koji nosim tebi pripada
Ref. Ako si od crnog vraga sto je tako, tako slatko ako si od samog Boga zasto traje tako kratko zasto prolazi vrijeme ljubavi
Tko te salje da me probudis tko te salje da me podsjetis sto je bilo vise nije, vrijeme prolazi sto da radim kada zelim da zaboravim |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Parni Valjak 08.04.10 20:17 | |
| Mala laz
Na usnama tvojim moja presuda u rukama tvojim nasa sudbina probrane rijeci, kao molitva lazljivo klize, kapi otrova
Ref. Mala laz vec me ubija veliku ja ne zelim cuti mala laz vec je dovoljna veliku molim te presuti
Gledam te nijemo, sve je nestvarno nastavljas dalje tako sigurno i tones sve dublje u svojim lazima istina je uvijek jedna jedina
Ref.
A mogli smo bolje, mogli smo sve pusti sad rijeci, poljubi me poljubi za zbogom, poljubi za kraj ne zelim cuti ono sto slutim ono sto znam
Ref.
Ne reci ni rijeci, molim te daj lazljivo suti i tako uzalud je sve |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Parni Valjak 08.04.10 20:18 | |
| Malena
Zasto pitas kako si znas da cu ti lagati covjek tesko priznaje svoje poraze
Ne, nisi dobro vidjela to nisu suze u ocima samo vjetar, samo vjetar
Ref. Malena, znam da nisi tako naivna malena, znam da pamtis sto si mi ucinila valjda ne ocekujes da ti priznam sve koliko boli kad te vidim koliko mi nedostajes idi s mirom, svojim putem pusti me
Nije da mi cvatu ruze ne mogu rec' da uzivam ipak trajem, guram sam |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Parni Valjak 08.04.10 20:19 | |
| Dok je tebe
Dotakni mi usne, probudi mi tijelo jos je vatre ostalo dodirni mi dusu, srce je vrelo za tebe je gorjelo
Ref. I samo ne daj nikada da nam ljubav bude navika i samo ne daj, ne daj nikada da nam ljubav bude navika
Slusam, cujem, gledam i vidim otvaras se kao cvijet tvoje mi oci kazu sto zelim u njima lezi sav moj svijet
Ref.
Probudi me strah ne bih da te izgubim samo ne znam kakve veze imaju godine sa tim idem dalje ja sa tobom zajedno dok je tebe nista drugo nije potrebno |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Parni Valjak 08.04.10 20:20 | |
| Autoput
Ja sam covjek obican radim svojim rukama i nosim obraz koji traje prokleta nam sudbina samo udara samo trazi trazi, trazi, a malo daje
Ja gradim autoput u glavi da se vozim slobodno i ne dam nikom da me gnjavi kada vozim prebrzo
Ja sam covjek obican radim svojim rukama al' ovim putem necu dalje vlakovi nam prolaze sreca prati podobne nek' racun plati tko ga salje
Jer ja samo sklopim oci gdje god zelim ja cu doci snovi teku uzvodno nista novo, nista dobro
Pod neonom ovog grada nama gori crveno |
| | | Gost Gost
| Romansa (sada bih drugacije)
E, da knjigu pisem ponovo sad bih znao gdje sam grijesio sad bih znao kojim putem krenuti sad bih znao sve
E, da knjigu pisem ponovo kada bi se vrijeme vratilo ti bi tu kraj mene sanjala ispod svile mjeseca
Ref. Molim te, ne stavljaj mi sol na ranu molim te, i bez toga dosta boli sada mi je jasno, sada kad je kasno trebao sam ostati, trebalo je hrabrosti
Trebalo je znati dijeliti a ja mlad pa nisam znao davati prerano je bilo, duso, prerano a sad se bojim da je prekasno
Molim te, ne stavljaj mi sol na ranu molim te, i bez toga dosta boli sada mi je jasno, sada kad je kasno trebao sam ostati
E, da mogu sada ponovo ja bih samo srce slusao
Molim te, ne stavljaj mi sol na ranu molim te, i bez toga dosta boli sada mi je jasno, sada kad je kasno sada bih drugacije |
| | | Gost Gost
| Srcekrad
Kao pauk pletem mrezu tiho vrebam nocima moje zelje tebi sezu pa te vode zvijezdama
Ref. Ja srcekrad ispod mjeseca zlatoust kad zapjeva volim te i kad zelim te nista me sprijecit ne moze
Medju zvijezdama letimo ti i ja Medju zvijezdama noc je tek pocela
Kada tvoje vatre gore a u njima goris ti znam da nema smisla da se borim nema smisla vjeruj mi, kao pauk pletes mrezu kao lovac pratis trag tvoje niti njezno stezu pa me vode na tvoj prag
Ref.
Medju zvijezdama letimo ti i ja Medju zvijezdama noc je tek pocela
Kao pauk pletem mrezu kao lovac pratim trag moje niti njezno stezu pa te voze na moj prag |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Parni Valjak 08.04.10 20:21 | |
| Ivana
Nista tako ugodno nije kao kad se smije Ivana i niceg ljepseg oku nema od bljeska njenih bisera
Ref. Ona, ona drugog ljubi drugom pripada ona drugog ljubi mene ne gleda
Ni samo more duboko nije kao njena oka dva e sto bi dao da u nekom kutku tog pogleda budem ja |
| | | Gost Gost
| Ma hajde (gledaj stvari mojim ocima)
Sarene djevojcice leprsaju, proljece je pocelo i ovoj smijesnoj kugli nista novo nije donijelo ja se smijem, a ti si opet ozbiljna vjecno trazis odgovor na svoja pitanja
Ucini kao ja, za drugo nema vremena ma hajde, gledaj stvari mojim ocima nema vremena za svadjanja pjesma kratko traje
Za ruzne stvari nismo krivi ni ti ni ja samo zato sto ti hoces nece biti promjena pogledaj kroz prozor, gomila je bezbrizna otkud ti ideja da imas izbora
Ucini kao i ja, za drugo nema vremena ma hajde, gledaj stvari mojim ocima nema razloga za svadjanja sve je jednostavno hajde, gledaj stvari mojim ocima nema vremena za svadjanja pjesma kratko traje |
| | | Gost Gost
| Neda
Neki dan u "Pasazu" na popodnevoj kavi naletjeh na Nedu, ljubav skolskih dana zarila i palila ona je tada dosta se promijenila nakon tolikih godina
Prica mi da rinta u nekoj lijevoj firmi da pomalo posustaje, na smrt se dosadjuje i da je jos uvijek sama i ako nemam nista protiv da svratimo na pice do njenog stana
Ref. Neda, nije vise tako ohola Neda, mnogo lakse sada kaze "Da"
Gledam je dok se svlaci, kako to sada strucno radi i pitam je da l' se sjeca onih dana kako nas je redom odbijala tada ona se smije i kaze "pusti, bila sam mlada" |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Parni Valjak | |
| |
| | | | Parni Valjak | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 360 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 360 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|