|
| Parni Valjak | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Parni Valjak 08.04.10 20:01 | |
| Kada me dotakne
Zlatna slova, njeno ime budi rijeke zaspale svojim dahom pali vatre iz iskri sto su ostale
I tako kruzi u meni kao plima vjecita njezno plete moje niti i u toj igri uziva
A kada me dotakne ja protrnem i bogove i vragove zovem ako mogu vrijeme da zaustave
U mojoj dusi tisucu svijeca sja i sve do jedne, sve do jedne ona je upalila
Jer kada me dotakne ja protrnem i bogove i vragove zovem ako mogu vrijeme da zaustave |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Parni Valjak 08.04.10 20:01 | |
| Godine prolaze
Kapne dan, pa dodje noc prodje noc, pa kapne dan korak naprijed, natrag dva ode godina
Oko podne budim se ovako citam novine lose vijesti preskacem to mi ne treba
Ref. Godine prolaze proklete, neka idu bez mene
Upali svijetlo, mracno je kada lezis kraj mene hoce da vidim proljece u tvojim ocima
I korak naprijed, natrag dva valjda nam je takva sudbina e, da je barem ostalo vise dobrih bendova
Ref.
Kad je tako malo, malo vremena ja ga necu trositi kako ne treba |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Parni Valjak 08.04.10 20:01 | |
| Moja je pjesma lagana
Tuzna je nasa ulica od kada nisi tu jer tuznu pjesmu pjevaju oni sto ostaju
Iste smo snove sanjali istom se nadali drugi su igru vodili i snove ukrali
Nije mi zao sto si otisla znam da si morala jedino boli, malena sto se nisi javila
Ne bih ti rekao ostani ne bih ni probao ne bih ti rekao, volim te samo, cuvaj se
Ref. Moja je pjesma lagana, polagana i tiho se ispija sasvim lagana i bez pitanja sto si otisla
Kad krenes, srusis mostove izbrisi tragove meni pjesma ostaje da me smiruje
Iste smo snove sanjali istom se nadali ja nisam smogao hrabrosti da se odlucim |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Parni Valjak 08.04.10 20:02 | |
| Nemirno more
Oprosti mi molim te sto nisam to sto zelis ti znas da volim te na neki nacin svoj
Oprosti zbog patetike to je zbog romantike umjesto cvijeca i svijeca uz veceru
Znam da je tesko trajati sa mnom ima me, nema me pozelim nekad, stati na loptu al' bojim se
Ref. Ja sam ja, ne drzi me mjesto mojom dusom, pusu vjetrovi ja sam ja, k'o nemirno more mrzim luke, mrzim obale
Oprosti mi molim te sto nisam to sto zelis ti znas da volim te na neki nacin svoj
Oprosti ako zvucim kao da sam nesretan ti znas da sam oduvijek bio sa rijecima nespretan
Dani se slazu u godine duge zima je pred vratima nista nam dobro ne donosi sutra osim nadanja |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Parni Valjak 08.04.10 20:03 | |
| Jesen u meni
Ma sto da zelim sve je tako daleko i sad mi zao sve bi opet ponovo najljepsu pjesmu tebi bi' pjevao hej kamo srece da sam pjevat' mogao
Ptice u bijegu tisina gradi zidove zvoni zbogom rijeci kazne Bozije te tvoje usne opojne jos uvijek sanjam kako su me ljubile
Ref. Jesen u meni tuguje zasto sanjam cemprese moje ceste ne vode nikuda bez tebe Jesen u meni caruje a u tebi proljece ni sunce ne moze ne moze kroz oblake hej,rano moja, hej
S kime sada putujes ma sto da bilo nemoj da mi tugujes najljepsu pjesmu tebi bi' pjevao hej kamo srece da sam pjevat' mogao
Ref.
Jesen u meni tuguje zasto sanjam cemprese moje ceste ne vode nikuda bez tebe
Jesen u meni caruje a u tebi proljece ni sunce ne moze ne moze kroz oblake hej, rano moja, hej |
| | | Gost Gost
| Sve jos mirise na nju
Ne pitaj me nocas nista pusti me da sutim ja nocas trebam mir stare rane opet peku moje bitke dalje teku duso, ti nemas nista s tim
Sa tvojeg izvora moja se dusa napila zedna tvojih godina i sada mamurna pita gdje je utjeha gdje je mladost nestala
Idu dani, ja ih pratim ponekad do tebe svratim duso, trazim zaborav molim sate da se vrate tragovima njenim hodam tiho, kao da je tu
Sve jos mirise na nju i dan i jutro sto ce doci nakon ove noci, noci bez sna i dvjesta godina da ih brojim u samoci otkako je otisla
U mojim venama jos je njenog otrova jos je doza prejaka a tebe ljubim i da ne poludim da zaboravim |
| | | Gost Gost
| Samo sjecanja
Svejedno koji dan, ista je stvar vracam se kuci sa posla u dva spremam nesto da zavaram glad sjednem malo da procitam novine al' novine su jucerasnji broj
Dok je ona bila tu, opet mislim na nju samo sjecanja, samo sjecanja u ovom stanu ostala su uredna
Dusa praznih, dzepova praznih ne moze se reci da probali nismo al' uz malo dobre volje, moglo je i bolje
Ref. Poludjeli vjetrovi, svuda su me bacali al' na kraju price opet ista stvar godina vise i sjecanja
Boze kako duga, kako pusta noc
Gasim svjetlo i citati ne mogu i krevet je pust bez nje dusa praznih, dzepova praznih ne moze se reci da probali nismo al' uz malo dobre volje, moglo je i bolje |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Parni Valjak 08.04.10 20:04 | |
| U ljubav vjerujem
Stavi malo boje, malo crvene crvene ko ljubav sto ne prestaje pa onda malo zute za suncan dan a za vedro nebo boju znas i sam
Kazi da sam blesav, pjevam pjesme naivne al' ne mozes mi nista, smijem se nadji sretne misli kao Petar Pan letjeti je lako kad si bezbrizan ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan pogledaj u nebo, nisi vise sam
Ref. Kazi da sam blesav, pjevam pjesme naivne al' ne mozes mi nista, smijem se jer ja u ljubav vjerujem jer ja sam opet zaljubljen
Stavi malo boje, malo crvene crvene ko ljubav da ne prestane ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan ako isto mislis neces biti sam |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Parni Valjak 08.04.10 20:04 | |
| Kao ti
Ti mi cinis krasne stvari ti me cinis sretnim i kada mi lose krene, ti si tu uvijek kraj mene
Od kada su igre grube lijepo je znati da covjek ima nekog, kao ti na svojoj strani
Ref. Kao ti, kao ti kao ti
Ti znas da ja nisam od velikih rijeci ono sto osjecam, tesko je reci Ipak zelim da znas, volim vas
Ref.
Ja nisam od jucer imam dosta iza sebe al' ni jedna prije znacila mi nije
Ref.
Ja nisam od jucer imam dosta iza sebe al' ni jedna prije znacila mi nije |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Parni Valjak 08.04.10 20:05 | |
| Uhvati ritam
Ne govori nista, prepusti se, uhvati ritam nitko nam nista ne moze, uhvati ritam sanjas o lijepim stvarima zar ne znas da su one u nama
Igraj svoju igru, opusti se, uhvati ritam nitko nam nista ne moze, uhvati ritam prije ili kasnije bit ce svima jasnije
Ref. Slusaj ljubav kako dolazi ljubav ce nas jednog dana voditi iz daljine ponekad se cuje glas strpi se jos malo, doci ce red na nas
Ti i ja, suncan dan, eto razloga za smijeh mislit' svojom glavom ponekad, nije grijeh kad bi mene pitali svi bi stalno plesali |
| | | Gost Gost
| Stojim vec satima
Stojim vec satima pred njenim vratima zvono stiscem stoti put stojim vec satima pred njenim vratima ne otvara al znam da je tu
Lovu mi potrosila zivce mi istrosila sve sto zna sicapra od mene je naucila
Ref. Stojim vec satima pred njenim vratima ne otvara al znam da je tu
Lovu mi potrosila zivce mi istrosila sve sto zna sicapra od mene je naucila |
| | | Gost Gost
| Kada kola krenu nizbrdo
Ni kriv ni duzan premalo pruzam nedostaje mi goriva i vise manje po starom guram malo lebdim, malo propadam sudbinu nam drugi trose, a mi sutimo jos je gore to sto ne znam da l' se volimo
Ponekad ne znam sto da se radi za ponovo je prekasno a malo vrijedi to sto znamo da ce jutro biti mamurno sudbinu nam drugi trose, a mi sutimo jos je gore to sto ne znam da l'se volimo
Ref. Gdje ste sada, prijatelji moji netko je vec pjevao zasto uvijek ostajemo sami kada kola krenu nizbrdo
I sad na kraju u tisini smisljam rijeci obrane casni sude, ja jos volim ja jos sanjam pobjede sudbinu nam drugi kroje, konce povlace a mi lutke koje sutke sve to podnose |
| | | Gost Gost
| Mijenjam se
Spremam police praznim ladice bacam stare stvari u ove cipele nitko ne moze vrijeme dojam kvari
U mojoj glavi se svadja gomila ljudi nadam se da se ne cuje a dijete u meni jos uvijek se cudi kamo sve to putuje
Ref. Mijenjam se, mijenjam se mijenjam se, nije da me boli ali mijenjam se, mijenjam se i nije mi po volji
Stranice dnevnika samo sjecanja a Neda se udebljala u njene cipele nitko ne moze toliko je razloga
U mojoj glavi se svadja gomila ljudi nadam se da se ne cuje a dijete u meni jos uvijek se cudi kamo sve to putuje
Ref.
Iz ogledala me gleda netko drugi ne, to nisam ja jos sam uvijek isti klinac kakvog si upoznala |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Parni Valjak 08.04.10 20:06 | |
| Pusti nek traje
Pusti nek traje sve dok traje dobro je ne obecavaj nista, ja ti ne trazim nista lijepo je i to je sve
Ma pusti nek traje jos je daleko svitanje nisam ni prvi ni zadnji mozda tek nesto drazi ne pretvaraj se
Ref. Ja sam samo jedan u nizu ne znas im ni broj drag sam samo dok sam ti blizu tad sam tvoj, samo tvoj
A sutra, sutra je novi dan citav zivot do jutra cijeli roman do jutra pusti sad to
Jednom netko ce doci doci da ostane mozda bas ja, tko to sada zna ima jos vremena |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Parni Valjak 08.04.10 20:08 | |
| A gdje je ljubav
Danima vec kisi ja iz dura opet odlazim u mol i ne znam vise kako od srca se ne smijem predugo
Sasvim krivo vrijeme za mene prolazim bez potrebe nisu sanse svima jednake ne mozes od istine
Oprostite na smetnji i ja bih rado nesto veselo al' nema dobrih vijesti gorko valjda trazi lagano
Sasvim krivo vrijeme za mene prolazim bez potrebe sve su boje sivo srebrne cekas ljeto, a vec zima je
A gdje je ljubav o, a gdje je ljubav
Slazem dane, tugo ti si moja vjerna pratilja a nema tome dugo jos je bilo svjetla ispred nas
Trazim ljude, slabo pogadjam cuvaj ledja, svasta se dogadja sve su boje sivo srebrne cekas ljeto, a vec zima je
Ref. A gdje je ljubav o, a gdje je ljubav kazi, gdje je ljubav o, a gdje je ljubav
A gdje je ljubav kazi, gdje je ljubav o, a gdje je ljubav kazi, gdje je ljubav, o |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Parni Valjak 08.04.10 20:09 | |
| Dodji
Dodji, zaboravi, nudim ti noci carobne i budjenja u postelji punoj secera ispred mog prozora drvo divljeg kestena puno plodova koje nitko ne treba
Andjeli nek te cuvaju kada vrijeme oboli da li covjek sve, bas sve na kraju preboli
Ref. Zaspao bih sada ja na tvojim rukama budio se ne bih nikada neka vrijeme samo broji svoje godine meni je vec dosta cekanja
Dodji, zaboravi, nudim ti noci carobne i budjenja u postelji punoj secera dodji i ostani, nudim ti suze ko bisere moje namjere jos su uvijek iskrene |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Parni Valjak 08.04.10 20:09 | |
| Gledam je dok spava
Gledam je dok spava slusam kako dise gledam je dok spava da li negdje pise, koga sanja o, da li sam u snovima jos uvijek ja (2x)
Oprosti, ali ponekad me strah kad posumnjam
Ref. Nakon tako mnogo vremena jos uvijek se nasmijesi kad me pogleda
U ocima kao nekada vidim onaj stari sjaj i tada znam, ja sam taj i tada znam, ja sam taj |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Parni Valjak 08.04.10 20:10 | |
| Hvala ti
Pred vratima njenog stana ja sam ostavljao svoje brige i dileme i strahove odagnati ona je mogla
Pored nje bih nasao mir titrajem bi znala nikad nista trazila nije a toliko tog mi dala hvala ti, hvala ti hvala ti, hvala ti
Otkako je nema uvidjam koliko mi znaci nikad, nikad, nikad vise takvu zenu necu naci
Hvala ti, hvala ti, hvala ti sto si vjerovala kada nitko nije sto si pomogla da i dalje svoje snove snijem hvala, hvala ti
Pricao sam joj o ljubavi koju ne mogu naci a nikad nisam pomislio zasto je uvijek sama kakva sam ja budala |
| | | Gost Gost
| Lutka za bal
Sreo sam je prvi put u "Stopoteci" gore u Ljubljani dok trajao je "Bum festival"
Bacila je ruke oko moga vrata i rekla; Aki zar nismo dobar par
Hajde mala, dodji u moju sobu imat cemo privatan bal steta bi bila da propadne stvar kad kazes da smo tako dobar par
Stoj, sto ti mislis o meni da sam ja macka samo za jednu noc
Ne, ali ja sam samo jos danas ovdje i tko zna kada opet moci cu doci |
| | | Gost Gost
| Dosta
Dosta je bilo, dosta cekanja ma dosta je bilo, dosta cekanja zasto uvijek posljednji u redu stojim ja
Ove ruke mogu, ove ruke znaju ove ruke zele, da dobiju i dijele zasto uvijek posljednji u redu stojim ja
Ref. Zemaljski dani teku, nece stati dok ja molim Boga da mi nadu vrati zemaljski dani teku, a kraj mene nikoga
Zivot kada stisne, vise ne pusta jednom kada stisne, vise ne pusta posljednji u redu za srecu stojim ja
Dosta je bilo, dosta cekanja ma dosta je bilo, dosta cekanja zasto uvijek posljednji u redu stojim ja |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Parni Valjak 08.04.10 20:11 | |
| Ljubavna
Naoruzan samo smijeskom hodam ja kroz grad zvona zvone, nedjelja je gdje ja pripadam
Moje ime nije vazno jer je namjera to sto cini razliku od covjeka do covjeka
Nemam nikog da me vodi to mi ne treba jer jos uvijek moja glava meni pripada
Ref. Moras prvo puzati da bi znao hodati a kad te stvarno sve uza zid pritisne digni glavu, ne daj se pjevaj pjesme ljubavne zaplaci da te nitko ne vidi
Bole rijeci, boli vrijeme bole sudbine daj jos rundu, prijatelju kome je do istine |
| | | Gost Gost
| Suzama se vatre ne gase
Cemu sada tuzni pogledi kad znas da gotovo je sve cemu sad oprosti mi kad se natrag ne moze o kasno je, suzama se vatre ne gase
Zasto opet natrag dolazis kad znas da gotovo je sve mi smo ples otplesali nikad vise ja i ti o kasno je, suzama se vatre suzama se vatre ne gase
Ref. Jos me boli jos ziva je slika te usne koje volim ljubile su drugoga
La, la, la, la, la, la, la jos je jedina pjesma la, la, la, la, la, la, la jedna ostala
Cemu sada tuzni pogledi kad znas da gotovo je sve nema smisla plakati kad se natrag ne moze o kasno je, suzama se vatre suzama se vatre ne gase |
| | | Gost Gost
| Ona je tako prokleto mlada
Ref. Jer ona je tako prokleto mlada ona je tako prokleto mlada ona je tako, tako mlada boli je glava, zivi za sada
Iako ja nisam za odbacit' tek tako drzat' korak s njom nije mi lako pogledaj je kako plese, lijepa je ko san a ja sam lose volje jer me ceka gadan dan
Ono sto govorim malo joj vrijedi pristojno me slusa, al' me ne slijedi i sve mi se cini da ne igram kod nje ne disemo skupa i to je sve
Ref.
Uvijek je u kakvom dobrom filmu i ja bih sa njom, rado bih s njom al' suvise sam cesto prepun straha i briga a njoj je zivot jos uvijek samo igra |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Parni Valjak 08.04.10 20:12 | |
| Tko bi moje grijehe mjesto mene brojao kada nitko drugi ne zna gdje sam grijesio zivis dan za danom i mislis ima vremena al' odjednom iza ugla vrijeba nevolja
Ref. Jer godine su stisle i nisi vise nisi za sve al' tjesi te, kad pozvonis tebi ljubav vrata otvori u san
U najljepsu pjesmu, nosi me gdje je zaborav, zapjevaj nije vazno sto znaci kad iz srca pjevas pjesmu kad iz srca pjevas pjesma pobijedi
Stisne mi se grlo kad se vrate sjecanja izbor je bio moj nema kajanja malo dalje vidis i malo vise znas al' nisi, sasvim sretan kad se pogledas
Ref.
Mozda jednom netko uspije naci sveti gral al' mene to ne zanima jer znam, ljubav vrata otvara
U najljepsu pjesmu, nosi me gdje je zaborav, zapjevaj nije vazno sto znaci kad iz srca pjevas pjesmu kad iz srca pjevas pjesma pobijedi |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Parni Valjak 08.04.10 20:12 | |
| Prokleta nedjelja
Nedjelja, prokleta nedjelja nigdje nikog, pustinja u nasim snovima jos samo sjecanja
Cekamo, mi samo cekamo balerina, zar si zaspala zar stvarno ne vidis, na kakvom tankom ledu plesemo
Ref. Dolazi duga, duga noc al' i ona mora proc' i kada kise padaju tvoje mi usne trebaju da me smire svojim njeznim dodirom
Sutimo, mi samo sutimo kao da se vise ne volimo a nije istina ja znam da nije istina
Ref.
Jer ljubav nije nestala samo se je sakrila otvori oci, pogledaj sto je iza oblaka
I kada kise padaju tvoje mi usne trebaju da me smire svojim njeznim dodirom |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Parni Valjak | |
| |
| | | | Parni Valjak | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 238 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 238 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|