|
| Lepa Brena | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Lepa Brena 06.04.10 11:12 | |
| First topic message reminder :
Kralj
Uzalud ostavljas mi svetlo u stanu jer vraticu se sutra, sutra po danu kad bude ti jasno, vec bice prekasno
Ja ove noci gadjam pravo u metu pa nek i promasim, al' na svoju stetu sad jasno je sve, jasno da prekasno je
Ref. Bicu ja dobro kao nikad e, moj kralju priznaj da te pogadja od cega strepis na pocetku to na kraju ti se dogadja
Bicu ja dobro kao nikad e, moj kralju ne plasim se jutra tog a da si samo jednom sa mnom covek bio bio bi moj Bog
Uzalud otvorena ostavljas vrata jer kada dodjem zvonicu iz inata kad bude ti jasno, vec bice prekasno
Ref.
Pogledaj u ogledalo, tu vise nema te kroz tvoje odaje sad samo hoda mrak i taj cudni zvuk sto rusi zidove to nije pesma, to tvoja luda tebi smeje se |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Lepa Brena 06.04.10 11:23 | |
| Bosanac
Samo da sam uvek uz topla nedra tvoja pola bih sveta dala hej Bosno, Bosno moja
Ref. Ljubio me jedan Englez ljubio me jedan Spanac ali niko ko Bosanac
Uvek da su uz mene zelena polja tvoja dala bih svo bogastvo hej Bosno, Bosno moja
Ref.
Dusu da mi greje vecna dobrota tvoja dala bih sve sto imam hej Bosno, Bosno moja |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Lepa Brena 06.04.10 11:23 | |
| Beli se golubovi vracaju
Zlatno sunce zalazi tuga moja ne prolazi i ova pesma sto pevam je zbog tebe tuzna je
Ref. Beli se golubovi vracaju na moje prozore slecu a tebe nema, nema te o, Boze, umrecu
Svaka mi zora osvane s imenom tvojim na usnama svaka mi noc pocinje s bolom i suzama |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Lepa Brena 06.04.10 11:24 | |
| Bol za bol
dosta je cekanja bilo i laznog nadanja odlazim, znam da te volim jos al nema vracanja
cekala sam tebe a ti drugu uze zelim da ti vratim ja suze za suze
imala sam tebe a ti zivot svoj hocu da ti vratim samo bol za bol
dosta je ljubavi lazne i dugog mastanja odlazim, i nije mi lako znaj al nema prastanja |
| | | Gost Gost
| Cacak
Oj Moravo, oj Moravo
Ref. Cacak, Cacak Sumadijski rock' roll to je zivot moj i tvoj oj Moravo, oj
Grdi mene dragi moj sto je ne znam rock'n roll hoce rock a ja jok volim samo Cacak
Ref.
Kaze meni dilber moj da ja nisam njegov broj hoce cmok a ja jok volim samo Cacak
Ref.
Igram kolo sve u sest mog Dragana hvata bes mani rock, moze cmok ako igras Cacak |
| | | Gost Gost
| Brani me, brani
Sparno vece, sparno vece, komaraca roj, tek se usne dotakle, prekide se spoj bezdusnici kirisu, hoce da me urnisu
Ref. O, brani me, brani, napao me roj sakrij, me sakrij, u zagrljaj tvoj brani me, brani, dusman duse nema sakrij me sakrij, on zaoku sprema
Krv mi slatka, krv mi slatka ote' mi se krik negde iznad kolena skocio mi plik bezdusnici kinisu, hoce da me urnisu
Ref.
Gola ledja, gola ledja, napao me roj prigrni me, prigrni me daj mi dzemper tvoj bezdusnici kidisu, hoce da me urnisu |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Lepa Brena 06.04.10 11:25 | |
| Boli me uvo za sve
Svi se nesto foliraju svoj fazon mi serviraju a ja nisam njihov broj furam fazon svoj (2x)
Ref. 2x Ma boli me uvo za sve ja imam svoje sne moj vokmen je pod jastukom zaludjujem se muzikom
Stari me sikaniraju profe iritiraju svi me redom prozivaju mozak mi ispiraju (2x)
Ref. 2x
Gospodjice Breno da li to vas neko nervira e ovaj glupo fefe stalno nesto utrpava pusti je sta smetas
Breno mene ustvari nervira ova patka nisam ja patka glupsone ja sam patak sva ti je pamet u usima
Hej sefe, ma boli me uvo za sve jao opasno me zivciras
Ref.
Ma boli me uvo za sve glupson jedan si ti |
| | | Gost Gost
| Cetiri godine
Cetiri proleca cetiri leta isla sam s tobom na kraj sveta (2x)
Ref. 2x Cetiri godine godine duge godine bola godine tuge
Cetiri jeseni cetiri zime u dusi nosim tvoje ime (2x)
Ref. 2x
Cetiri godine godine srece srce ti prasta a suze nece |
| | | Gost Gost
| Cik pogodi
Cik, cik cik pogodi sta mi treba sta mi godi (2x)
Brdo para brdo zlata dijamanti oko vrata (2x)
Ref. Aj, nisam, nisam takva ja aj, bogatstvo mi ne treba meni sreco trebas ti dukati su prokleti
Bela ladja bela vila da te krasi skupa svila (2x)
Ref.
Svako jutro svako vece med i mleko da ti tece (2x)
Ref.
Cik, cik, cik pogodi |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Lepa Brena 06.04.10 11:26 | |
| Danas placem ja, a sutra ces ti
Obec'o si na rastanku pisaces mi svakog dana zvao si me slatka mala a ja sam ti verovala
Ref. Nema pisma dugo, dugo ne javljas se, moja ljubavi nema pisma, moja tugo danas placem ja, a sutra ces ti
Zbog ljubavi prema tebi moju dusu tuga svlada dok ti drugoj usne ljubis moje srce jos se nada
Ref.
Jedna suza na mom licu a u srcu ljubav vene bolece te jednog dana suze zene ostavljene |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Lepa Brena 06.04.10 11:26 | |
| Dama iz Londona
Kaze meni lane moje opanci ti lepo stoje haljine ti tanke ko u varosanke
Ref. Da mi kupis, Mile suknjicu od svile da mi kupis, Mile suknjicu od svile
Pa da stanem na stiklice da nacrtam obrvice da zanjisem sa bedrima plavom kosom i njedrima bila bi ko ona dama iz Londona
Opanke mi dala nana haljine sam sila sama imal cure sladje negde da se nadje
Ref.
Il' me voli ili ostavi varosanke zaboravi Nece prava dama takvog vragolana |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Lepa Brena 06.04.10 11:27 | |
| Dobra gresnica
Srce mi je cisto kao sneg ali savest grize me sto pozelim nekad promenu kada mesec blize je
Onaj koga tajno zelim ja nema ime, nema lice to je samo iluzija, sjaj moje male nesanice ne bih tebe nikad ja
Ref. Hej, meni, meni drugi ne treba, drugi ne treba hej, ono sto mi treba sve to imas ti kad mi zatreba
Hej, kada drugog sanjam tebe zelim ja, tebe zelim ja hej, samo tebe voli tvoja zauvek dobra gresnica
Dusa mi je providna ko led samo ti se vidis tu pa ponekad savest grize me kad pozelim promenu
Ref.
Kad me slatke misli posete i kad moju slabost osete predam se na minut, za duze nisam jer znam cija sam |
| | | Gost Gost
| Dva asa
Pada noc, svako na svoju stranu gasimo zadnje svetlosti sjaj a sutra kad vidimo se po danu cutimo, niko da kaze kraj jer sutra sve, bice sve kao pre
Ref. Jer ti i ja, ja i ti ko dva asa takvi se nikad ne rastaju i kada nam stane pesma iz srca asa dva uz nju jos igraju
Jer sutra sve, bice sve kao pre
Pada noc, nasa soba je sama na krevetu, tu pidzama je par na stolu stos za bolji zivot reklama u pepelu skoro ugasen zar jer sutra sve, bice sve kao pre |
| | | Gost Gost
| Evo zima ce
Evo zima ce, ti se ne javljas nit' mi dolazis, nit' me pozdravljas pisala sam ti, tiho patila pisma su se sva, moja vratila
Ref. Sto me nisi duze cekao sto mi nisi nista rekao zar si zivot svoj promenio nekom drugom ti ozenio jedini moj, najdrazi moj
Evo zima ce, svuda trazim te sneg je prekrio, tvoje tragove suza ledi se, snaga izdaje srce slomljeno, tuzno ostaje |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Lepa Brena 06.04.10 11:28 | |
| Grad
Sa moje leve strane
Videla ga nisam ja ne pamtim otkad ali jos mu nosim sliku kad je bio mlad da me seti sta je bilo a sta mi se ucinilo
S kim je i sta radi to me se ne tice al' zaborav ko cvet za noc ne nice i mnogo vode ce proteci dok prebolim al' to mu nemoj reci, nemoj reci
Ref. Znam da neke ljubavi umiru jer rode se daleke znam, za njima ostace dve suze na dnu reke
Znam da to je jedan grad sto zivece i onda kad sve stane znam da zauvek je tu sa moje leve strane
Poznala ga ne bih da ga sretnem sad ali jos mu nosim sliku kad je bio mlad da me seti sta je bilo a sta mi se ucinilo
Mogu sva mesta na svetu da mi postanu dom a srce ce ici uvek ulicom tom gde na kraju pod svetlom cekas me ti u gradu izgubljenih ljubavi
Ref.
Znam da to jedan grad da to je jedna noc znam, kad moje srce dam to bice zauvek
Znam da to je jedan grad sto zivece i onda kad sve stane znam da zauvek je tu sa moje leve strane |
| | | Gost Gost
| Gde si ti
Gde si ti, jeli, jeli gde si ti jeli, jeli gde si, jer sama ti se budim gde si ti, jeli, jeli gde si ti jeli, jeli gde si, zar trebam da poludim (2x)
Ref. 2x Ni da se javis niti da mi dodjes ni da se javis niti da mi dodjes makar malo dodjes
Gde si ti, jeli, jeli gde si ti jeli, jeli gde si, da sva se tebi predam gde si ti, jeli, jeli gde si ti jeli, jeli gde si, zar sliku da ti gledam (2x) |
| | | Gost Gost
| Ja nemam drugi dom
Ja nemam drugi dom osim doma u srcu tvom osim tebe nikoga na svetu nemam ja
Ko ce ruku da ti da kad vremena dodju zla ko ce ako necu ako necu ja
Ja nemam drugog sna osim s tobom da sam ja osim doma u srcu tvom ja nemam drugi dom |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Lepa Brena 06.04.10 11:29 | |
| Ja pripadam samo tebi
Da mi zlato suvo nude da mi sunce sestra bude
Ref. 2x Nikog sreco htela nebi ja pripadam uvek tebi
Da me slavuj zorom budi da mi srebrom kite grudi
Ref. 2x
Da mi beru rajske ruze da mi celo carstvo pruze |
| | | nitapita Ljubitelj foruma
Broj postova : 4647 Godine : 40 Datum registracije : 25.10.2009
| Naslov: Re: Lepa Brena 06.04.10 13:28 | |
| Robinja
Noci moje noci tamne, besane secaju me slike davne na tebe, samo na tebe
Ref. Nek mi stave okove neka me zarobe robinja sam tvoja ubi me robinja sam tvoja volim te
Oci neke oci tuge zovu te srce moje puno tuge voli te, ludo voli te
Ref.
Ljubav tvoja ljubav lazna boli me cujes li me sreco moja vrati se, meni vrati se
Ref.
Nek mi stave okove nek me zarobe nek joj stave okove nek je zarobe nek me zarobe nek me zarobe | |
| Naslov: Re: Lepa Brena 06.04.10 13:29 | |
| Pozeli srecu drugima
Znam zasto me vredjas i znam kako to boli a ne znam i necu saznati dal' cu ikad ikog tako ljubiti
Ref. 2x Pozeli srecu drugima kad nemamo je ti i ja i nek se nikom ne desi ono sto je tebi i meni
Znam sta je to ponos i znam zasto ga nemam a ne znam i necu saznati dal' cu ikad ikog tako ljubiti
Ref. 2x | |
| Naslov: Re: Lepa Brena 06.04.10 13:30 | |
| Zrno tuge
Zrno tuge pod nogama tvojim zrno tuge pod nogama tvojim
Da, idem sad da se okupam u zlatu da, to sam ja sa problemima na vratu
Hej, da, uvek sam imala sve kao na dlanu ljubav terala u stranu to sam ja
Al' kako stoje stvari zna onaj sto mi srecu kvari
Ref. Da pozovem bilo koga u sred pola noci da nas dele okeani taj ce mi doci
Znam da ceo svet je sada pod nogama mojim samo ja sam to zrno tuge maleno pod nogama tvojim
Da, idem sad da se istopim od srece da, to sam ja tuga pobeci mi nece
Hej, da, naizgled sigurna i tako jaka hrabra kao zena svaka to sam ja
Al' kako stoje stvari zna onaj sto mi srecu kvari
Ref.
Zrno tuge pod nogama tvojim zrno tuge pod nogama tvojim
Ref. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Lepa Brena | |
| |
| | | | Lepa Brena | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 221 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 221 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|