|
| Lepa Brena | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Lepa Brena 06.04.10 11:12 | |
| Kralj
Uzalud ostavljas mi svetlo u stanu jer vraticu se sutra, sutra po danu kad bude ti jasno, vec bice prekasno
Ja ove noci gadjam pravo u metu pa nek i promasim, al' na svoju stetu sad jasno je sve, jasno da prekasno je
Ref. Bicu ja dobro kao nikad e, moj kralju priznaj da te pogadja od cega strepis na pocetku to na kraju ti se dogadja
Bicu ja dobro kao nikad e, moj kralju ne plasim se jutra tog a da si samo jednom sa mnom covek bio bio bi moj Bog
Uzalud otvorena ostavljas vrata jer kada dodjem zvonicu iz inata kad bude ti jasno, vec bice prekasno
Ref.
Pogledaj u ogledalo, tu vise nema te kroz tvoje odaje sad samo hoda mrak i taj cudni zvuk sto rusi zidove to nije pesma, to tvoja luda tebi smeje se |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Lepa Brena 06.04.10 11:13 | |
| Golube
Golube
Nisi mi sudjen to znam vecno ces biti moj san zivot me ranio, zivot me kaznio sve mi zabranio
Ref. 2x Ja ljubim drugog jer tebe ne mogu srce mi place volim te sve jace i dok mu ljubav priznajem u dusi tvoja ostajem, golube
Nisi mi sudjen to znam tuzan je svaki moj dan jednom sam planula sreca me zanela pa me obmanula |
| | | Gost Gost
| I da odem iza ledja Bogu
Uzalud me samo tese dani da ce ljubav proci al iz moga srca nigde nikad nece moci
I da odem i da odem iza ledja Bogu ja od sebe ja od sebe pobeci ne mogu
Uzalud se samo trudi vetar da mi suze brise kad me boli nista kao reci nikad vise
I da odem i da odem iza ledja Bogu ja od sebe ja od sebe pobeci ne mogu
Uzalud me samo tese ljudi sve su reci prazne od zivota bez ljubavi nema vece kazne
I da odem i da odem iza ledja Bogu ja od sebe ja od sebe pobeci ne mogu |
| | | Gost Gost
| Imam pesmu da vam pevam
Jedno srce imam a dva bola krijem oba su mi teska gorke suze lijem
Aman
Ref. 2x Imam pesmu da vam pevam imam srce da vas volim ali nemam kome pesmu da poklonim
Jedan zivot imam a dve tajne krijem obe sama cuvam sama suze lijem
Aman |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Lepa Brena 06.04.10 11:14 | |
| Pazi kome zavidis
Stajala sam tamo srecna i sama slobodna, nikome kriva ni duzna a ona se ljubila sa tobom i ne znam zasto cinila se tuzna
I cega sam bila tako zeljna ni sada ne vidim a poceh na tebi da joj da joj zavidim
Ref. Znala sam o tebi, znala sve pala ti na grudi ledene tamo samo kamen kuca tu gde ljubis, koza puca
Znala sve i na sve pristala samo jednom sam zablistala nije ljubav sve sto vidis zato pazi kome zavidis
Stajala sam tamo srecna i sama i mogla sam tako bar jos pola veka a kada sreca dosadi coveku iza ugla nevolja te ceka
Ref.
Oko moje, znali smo dobro sta radimo da uzalud trazimo ono sto vec imamo
I da cu sutra opet biti sama i da jutro menja sve sve sam to znala, al' srce kuca i kada slomljeno je |
| | | Gost Gost
| On ne voli me
On pije, ne ljubi me zora svice, ne budi me Noc pada, ne grli me on ne voli me
On spava ne sanja me sneg veje ne greje me Ja placem ne cuje me on ne voli me
On ide ne zali me ja volim ne gleda me Bol boli ne leci me on ne voli me |
| | | Gost Gost
| Udji slobodno
O, kako uzimas mi dah kad korake ti cujem i ko da nije noc, san me ne hvata ma, dodji ovde sam, iza zatvorenih vrata
O, kako ulivas mi strah da gubim te polako da s nase sudbine pada pozlata ma, budi opet moj, iza zatvorenih vrata
Ref. Udji slobodno, vidi da li disem hiljadu sam ti ja zivota dala dodji, uzmi mi jos i ovaj jedan sto sam s tobom imala
Udji slobodno, to je samo ljubav kada vidim te, srce svoje cujem znam da nikad mi nista nisi dao a ipak sve ti dugujem
Mozda je ovo samo san jos jedna nocna mora al' tvoja dusa je meni poznata i sama ostajem, iza zatvorenih vrata
O, kako ulivas mi strah da gubim te polako da s nase sudbine pada pozlata ma, budi opet moj, iza zatvorenih vrata
Ref.
Samo je jedna zvezda nocas plava sa neba sisla je sija tamo gde nasa ljubav spava do mene vodi te, do mene vodi te |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Lepa Brena 06.04.10 11:15 | |
| Ti si moj greh
Za tebe ja sam poslednja i nikad ona jedina a srcu mom si svetinja i robija
Samo za korak ili dva opet mi bezis kao pre moja te suza ne stize i ne brise
Ref. Ti si moj greh i sto me manje volis, vise bolis ti si moj greh koji mi krade uzdahe
Ti si moj greh samo zbog tebe hocu, u samocu prastam ti sve jednom se voli, jednom umire
I zadnji voz ne prolazi a talas bez tebe dolazi uvek u gluvi nocni sat ja gubim rat
Samo za korak ili dva opet mi bezis kao pre moja te suza ne stize i ne brise |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Lepa Brena 06.04.10 11:15 | |
| Zrno tuge
Zrno tuge pod nogama tvojim zrno tuge pod nogama tvojim
Da, idem sad da se okupam u zlatu da, to sam ja sa problemima na vratu
Hej, da, uvek sam imala sve kao na dlanu ljubav terala u stranu to sam ja
Al' kako stoje stvari zna onaj sto mi srecu kvari
Ref. Da pozovem bilo koga u sred pola noci da nas dele okeani taj ce mi doci
Znam da ceo svet je sada pod nogama mojim samo ja sam to zrno tuge maleno pod nogama tvojim
Da, idem sad da se istopim od srece da, to sam ja tuga pobeci mi nece
Hej, da, naizgled sigurna i tako jaka hrabra kao zena svaka to sam ja
Al' kako stoje stvari zna onaj sto mi srecu kvari
Ref.
Zrno tuge pod nogama tvojim zrno tuge pod nogama tvojim |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Lepa Brena 06.04.10 11:17 | |
| Voleo ne voleo
Noc je pala zovem te zovem te na jastuke zovem te na jastuke da ti kazem sta mi je da ti tajne poverim s' tobom noc da podelim
Isplescu na jastuku toplu ruzu crvenu nikom nemoj reci to sto si meni rekao nikom nemoj reci to da si mene ljubio
Ref. Voleo ne voleo ljubio ne ljubio voleo ti zivot svoj sad si samo moj
A kad svane ostani sve dok ima ljubavi nikom necu reci to sto si meni rekao dodji da te opijem da sve tajne otkrijem |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Lepa Brena 06.04.10 11:17 | |
| Udri, Mujo (duet Gidra Bojanic)
Udri, udri, udri Mujo udri Mujo u tarabe 2x
Ni poljubac nije vise kao nekad dzabe 2x
Kazi, mala, u sta treba udaracu sve do neba kazi mala, matere ti ja cu vazda udarati
Udri, udri, udri Mujo udri Mujo u sargije 2x
Zivot bolan kao nekad nije vise nije 2x
Kazi, mala, u sta treba udarati udaracu sve do neba kazi, mala, nema mucke udaracu oberucke
Udri, udri, udri Mujo udri Mujo u tepsiju 2x
Ja u srcu tebe cuvam Bosanskog deliju 2x
Slusaj, mala, frke nema s tobom je prava sema slusaj, mala, matere ti ja cu vazda udarati joj
Udri, Mujo joj, joj, hocu, bona kazi u sta treba udarati jos |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Lepa Brena 06.04.10 11:18 | |
| Sitnije, Cile sitnije
Si, Cile, si u svako doba vazi ma znam sta je strast si, Cile, si al' dobro mi pokazi da znam gde je slast
Pa me odvedi na pejzaze u budzake, u vrbake, seno seno, da se milujemo, je-mo
Bum, Cile, bum ma gricni me za uvce tu grm, ovde zbun bum, Cile, bum ma nek mi srce kucne u sas pa na drum
Jer prosto zudim da izludim da me pipnes, da me stipnes Cile, Cile, zagrljaju moj
Ref. 2x Sitnije, Cile, sitnije nauci me najhitnije sitnije, Cile, sitnije pokazi mi najbitnije
Bum, Cile, bum ma gricni me za uvce tu grm, ovde zbun bum, Cile, bum ma nek mi srce kucne u sas pa na drum |
| | | Gost Gost
| Sokole
Ostala sam sama ostao si sam ni slutili nismo nasoj sreci kraj
Gde si, gde si, sokole da l' me volis kao pre sta da kazem devojkama zasto zivim sama
Ostala sam sama zivim zivot svoj na ulici cesto trazim pogled tvoj
Ref.
Ostala sam sama ptica ranjena, sokolica mlada bez svog sokola
Ref.
Gde si, gde si, sokole da l' me volis, ili ne |
| | | Gost Gost
| Seceru, seceru
Dok kazes jedan, dva vec prodje godina, pa zurim da prozivim ja, stani malo, razmisli neku caku izmisli, od secera budi sladji, slabu tacku mi pronadji
Ref. Seceru, seceru, da li imas nameru, da nam dani budu ludi, muski, muski, muski se potrudi
Kad stavim nozice u male cizmice, pa s tobom ispod rucice cim na zemlju padne mrak, a mi vec u izlazak, posle toga sve je draze, poljupci se vise traze
Ref.
U zivot krenimo, sto daje uzmimo, jer svakog casa starimo, pesma nek ne umire, nek se tresu daire, gudalo nek mazi zice, vino neka greje lice |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Lepa Brena 06.04.10 11:19 | |
| Sanjam
Sve do kraja sveta dalekih planeta sa tobom bih isla ja
Prejahala polja preplivala mora pobegla od vremena
Pa preko brda asik planina tebi na jastuk sletela
Pa preko neba ko ptica bela pa sve do sunca masala
Ref. Sanjam, sanjam da sam s tobom sanjam, rusim sve pred sobom
Sanjam, u hiljadu boja sanjam, da sam opet zaljubljena i tvoja
Sanjam, kako imam krila sanjam, da sam tvoja vila sanjam, poljupce u nizu
Sanjam, da smo sa svim sa svim blizu mi i kad sam budna sanjam |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Lepa Brena 06.04.10 11:19 | |
| Oj, Dragana, Dragana (duet Lepi Bora)
Oj, Dragana, Dragana slusaj svoga Rada zagralja nema bez lipova lada 2x
Ref. 2x Hej, Rade, Radule dodji malo do mene obraduj me poljupcima u dugim nocima 2x
Oj, Dragana, Dragana imam zelju jaku da te ljubim, duso u malom sokaku 2x
Ref. 2x
Oj, Dragana, Dragana znas li sta se prica da od mene nema zgodnijeg mladica |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Lepa Brena 06.04.10 11:20 | |
| Nekoj drugoj decu pravi
Prevara za tebe obicna je stvar, u lazi si bio i ostao car
Ref. Nekoj drugoj decu pravi, drugoj kidaj san, prevara za tebe je kao 'dobar dan'
Pijana ti jutra, na usnama smeh, ti nastavljas hladno iz greha u greh
Ref.
Sve sto nisi meni, idi budi njoj, shvatila sam igru promasaj si moj |
| | | Gost Gost
| Ljubi me Omere
Zaljubih se, zaljubih se sve zbog Omera nit' me pusta, nit' me ljubi sta da radim ja
Ref. 2x Ljubi me Omere ljubi me dilbere, tugo mladost mi prolazi sreca ne dolazi, dugo
Od mehane do mehane noci provodis a kad rujna zora svane meni dolazis
Ref.
Zar su lepse noci duge uz te bekrije ili usne ceznje pune tvoje Hajrije |
| | | Gost Gost
| Luda za tobom
Dolaze divlji dani u tisini a ti treperis negde u daljini k'o sjajna zvezda, hladna i daleka jos si mi preka potreba
Vec dugo slusam neke prazne price i sve mi lazi bas na tebe lice ruku na srce razloga je malo da bi se s tobom ostalo
Ref. Luda za tobom, sta se tu moze kad jos te cuvam ispod koze luda za tobom, a tebi smeta sto bi zbog tebe i na kraj sveta
Luda za tobom, sta se tu moze kad jos te cuvam ispod koze luda za tobom, a tebe briga tebi je ljubav samo igra
U ovoj sobi previse je mraka hocu da bezim ali nisam jaka jer tebe volim cak i kad se svetim pa zelim da ti doletim |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Lepa Brena 06.04.10 11:21 | |
| Kuca lazi
Da li spreman si sad da napustis sve da se odreknes svih samo zbog nje da te izjeda greh, da te prezire svet i da kajanje tvoj isprati let
Ref. Ne vazi se, ne vazi se sto tvoje reci bole sto vise me ne ljubis i zato maske dole
Sto samu me ostavljas u ovoj kuci lazi ne vazi se sto volim te al' to sa njom, e, to se vazi
Sta je bilo tu, jedino ti to znas u oci ne smes ni da je pogledas jednom desilo se, ne ponovilo se kazes, nevazno, i ne secas se |
| | | Gost Gost
| Jablane
Jablane, sto su ti crne grane kazi, zasto, moje lane kraj tebe ne spavam jablane, vise ne brojim dane kada rec u grlu stane i dusa ne sanja
Hiljade suza nijedna za me kanut' nece hiljade vozova nijedan za me krenut' nece
Ref. Samo je jedan put gde sretni putuju mi nismo krenuli tim mi smo zalutali
Samo je jedna bol zbog koje boluju zauvek ostaces ti zauvek na licu mom zauvek na srcu mom
Jablane, zauvek ostacu sama to sto je bilo s nama to nema u knjigama to zivot pise, to su Bozije reci to zivot pise, to niko ne moze da spreci |
| | | Gost Gost
| Duge noge
Momci vele, sta ce tebi, sele grlo belo a zanosno telo noge duge, oci pune tuge uvek sama ili s devojkama
Ref. 2x Duge noge za igranje vito telo za gledanje belo grlo za pevanje samo oci za plakanje
Moj se dragi odavno ne javlja ljubav nasu brzo zaboravlja kosa plava, raspletena duga prosla ljubav a ostala tuga
Ref. 2x
Volesmo se tri godine dana ode dragi a ja ostah sama otima se uzdisaj na grudi sto ja nemam za cim srce zudi |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Lepa Brena 06.04.10 11:22 | |
| Cuvala me mama
Cuvala me mama za velike stvari cuvala me mama za lepi svet a ti bi sada da me kvaris svasta ti pada na pamet
Cuvala me mama od obecanja cuvala me mama od loseg sveta a sada mi je zbog toga drago a tebi to mnogo smeta
Ref. 2x Ti bi me hteo za jednu noc a onda mala cao ti bi me hteo za jednu noc mama je imala pravo |
| | | Gost Gost
| Bato, bato
Zlato, zlacano slatko luce, slatko, sladjano mnogu vredis, zlatni decko moj nase usne u poljubac spoj
Cmokni me, cmokni me, cmokni u obrazic rumeno beli stavi mi, stavi mi, stavi na usne poljubac vreli
Ref Bato, bato, bato, ti si moje zlato na ruci ti spavam, ja te obozavam
Ti bi hteo njoj al' ne vredi, ti si uspeh moj moj si, bato, jesi, da znas drugoj ne smes ni osmeh da das |
| | | Gost Gost
| Biseru beli
Ako sam ikad tebe lagala nek mi to bude laz poslednja ni ovu suzu, beli biser moj i to mi uzmi, i daj zeni toj
Ref. 2x Beli se beli, moj beli biseru reci mu reci da sam na umoru
Ako te nisam stvarno volela svaka me sreca tri put proklela i ovu suzu, beli biser moj i to mi uzmi, i daj zeni toj
Ref. 2x
Ako te moja ljubav bolela da Bog da nikad ja ne volela i ovu suzu, beli biser moj i to mi uzmi, i daj zeni toj |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Lepa Brena | |
| |
| | | | Lepa Brena | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 228 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 228 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|