|
| Slikaj svoj Desktop!!!! | |
|
+12bodomiere mentalistica FireWalker* Rokerka tutnplock Ary Kikica Blizanka Teioo king_in_crimson Lux Goran 16 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Slikaj svoj Desktop!!!! 27.11.08 18:56 | |
| Evo da se malo angažramo molio bih vas da slikate vaš desktop na vašim ljubimcima Ukoliko nezna kako se to radi evo jednostavnog rješenja na tipkovnici ćete naći tipku PrtSc -Print Screen , koja se nalazi iznad Insert-a Nju stisnete zatim otvorite Paint te damo samo pastirate sliku Paste. te Save. zatim sliku uplodate na http://imageshack.us i to bi bilo to . Možete birati na iamgeshacku thumbails for forums ili baš zadnji link te ga onda stvljate između ovoga |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Slikaj svoj Desktop!!!! 28.11.08 15:24 | |
| |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Slikaj svoj Desktop!!!! 02.12.08 17:59 | |
| |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Slikaj svoj Desktop!!!! 03.12.08 21:42 | |
| čim kupim digitalni fotoaparat i ja ću fotku svog staviti |
| | | Gost Gost
| | | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Slikaj svoj Desktop!!!! 27.02.09 23:20 | |
| Što vaš desktop govori o vama? Radna površina vašeg osobnog računala u uredu šalje razne poruke vašim kolegama i šefovima, a možda čak i otkriva onaj dio vaše osobnosti koji želite sakriti.
Zaposlenici koji personaliziraju radnu površinu na svom poslovnom računalu otkrivaju tako mnogo o sebi.
Studije koju je proveo Windows Vista tvrdi da se analizom desktopa mogu otkriti mnoge stvari o osobi koja se tim računalom koristi, kao što su osobnost, navike i ambicije.
Donna Dawson, psihologinja koja je specijalizirala osobnost i ponašanje, pregledala je niz radnih površina uredskih djelatnika i identificirala par faktora koji otkivaju neke strane ličnosti.
Kaže da se ličnosti mogu podijeliti na par kategorija: općenitost, specificiranost, orijentiranost prema cilju, trofejnost, eskapizam, umjetnost i društvenost.
''Naše radne površine su osobni prostor i kao takve daju poprilično točan opis glavnih osobina neke ličnosti''.
''Vjerujem da sve naše osobne stvari govore nešto o tome kakvi smo. Ne morate biti svjesni toga, no jednom kad saznate možete poraditi na tome da vaša radna površina šalje pozitivnu poruku o tome tko ste i što ste''.
Tako na primjer previše ikona na desktopu upućuje na to da je osoba neorganizirana i moguće nesigurna u sebe.
Ljudi koji na radnoj površini imaju fotografiju koja podsjeća na njihov prijašnji uspjeh svojim kolegama otkrivaju svoju egocentričnu stranu.
Ikone razbacane po radnoj površini – osoba je neorganizirana i lako gubi fokus
Jednak broj ikona s obje strane – osoba cijeni ravnotežu i proporcije i u napetim situacijama zna zadržati hladnu glavu. Voli biti organizirana i ne voli nered.
Mnogo redova ikona – osoba koja želi imati sve u svojim rukama, voli osjećaj kontrole, no s jedne strane je pomalo neorganizirana.
Osobne fotografije kao wallpaper – govore o tome koji ste tip osobe i koji su vam prioriteti u životu. Tako će roditelj najčešće imati fotografiju svoje djece, dok će ljubitelj putovanja imati fotografiju neke daleke destinacije. Fotografije prijatelja.
Net.hr _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Slikaj svoj Desktop!!!! 28.02.09 0:32 | |
| Ja najviše volim fotografije s putovanja ili šetnji koje sam sama slikala, mada možda nisu tako lijepe. Ovu iz Napulja imam sad već stvarno dugo | |
| | | king_in_crimson Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 395 Godine : 66 Lokacija : Hrvatska Datum registracije : 21.10.2008
| Naslov: Re: Slikaj svoj Desktop!!!! 28.02.09 1:09 | |
| - Goran je napisao/la:
- Jednak broj ikona s obje strane – osoba cijeni ravnotežu i proporcije i u napetim situacijama zna zadržati hladnu glavu. Voli biti organizirana i ne voli nered.
Slikano pred par dana... | |
| | | Teioo Totalno relaxiran
Broj postova : 1670 Godine : 30 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 15.04.2009
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Slikaj svoj Desktop!!!! 21.06.09 21:07 | |
| Bemti,moram i ja svoj fotkati... |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Slikaj svoj Desktop!!!! 21.06.09 21:10 | |
| ma kako do sad nisam vidjela ovu temu... dopada mi se _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| moj je malo preosoban... kad promijenim sliku, postam tu.... |
| | | Blizanka Administratorica
| ma sta li si ti stavio .... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Slikaj svoj Desktop!!!! 21.06.09 21:11 | |
| svoju dječicu... |
| | | Gost Gost
| | | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Slikaj svoj Desktop!!!! 22.06.09 20:34 | |
| | |
| | | Gost Gost
| | | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Slikaj svoj Desktop!!!! 23.06.09 11:31 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| | | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Slikaj svoj Desktop!!!! 23.06.09 13:22 | |
| Nije mi jasno kak slikate taj desktop... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Slikaj svoj Desktop!!!! 23.06.09 13:27 | |
| - Ariela je napisao/la:
- Nije mi jasno kak slikate taj desktop...
Evo piše u uvodnom postu ... - Citat :
- na tipkovnici ćete naći tipku PrtSc -Print Screen , koja se nalazi iznad Insert-a
Nju stisnete zatim otvorite Paint te damo samo pastirate sliku Paste. te Save. zatim sliku uplodate na http://imageshack.us i to bi bilo to . Možete birati na iamgeshacku thumbails for forums ili baš zadnji link te ga onda stvljate između ovoga |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Slikaj svoj Desktop!!!! 23.06.09 13:31 | |
| A baš sam koza...nemam pojima kak nisam vidjela taj post....malo sam zbunjemna zadnjih dana ...ustvari uvijek... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Slikaj svoj Desktop!!!! 23.06.09 13:33 | |
| Ma to je normalno, meni masu toga promakne : : |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Slikaj svoj Desktop!!!! | |
| |
| | | | Slikaj svoj Desktop!!!! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 455 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 455 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|