Naslov: Laptop ili Desktop računari?? 25.04.10 16:37
Koji računar imate od ove dve vrste 'mašina' i zašto baš njega preferirate koristiti? --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
Naslov: Re: Laptop ili Desktop računari?? 28.05.10 14:42
Trenutno je desktop..i istini za volju oni su meni zakon. Laptop ako je malo lošiji peće pod prstima kao je upaljen par sati..pa ga gasi da se ohladi.. Ako je dobar i kvalitetan nije loše ..tihi su i nečujeni dok tipkaš..ali opet de pazi da ne proliješ nešto po njemu...ako nešto rikne nema puno ljudi koji se kuže u njih niti ih tko hoće rastavljati...u servisu kada te ošinu za popravak.....jao mene..ako ga zaliješ ode mast u propast... A ako ovdje nešto zaliješ po stolu odkopčaš tip baciš uzmeš drugu..i sve super Znaći ja sam za obična računala.
mihaela Ljubitelj foruma
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
Naslov: Re: Laptop ili Desktop računari?? 28.05.10 21:58
Ja imam i desktop i laptop...meni je svejedno skroz...mada mi je laptop zgodniji kad kuckam iz kreveta.
mexx Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 396 Godine : 39 Lokacija : tu i tamo Datum registracije : 21.02.2011
Naslov: Re: Laptop ili Desktop računari?? 01.03.11 12:26
desktop Ako bih kupila lap,mislim da bih non-stop bila za racunarom.Ovako,na jednom mestu i ne pomeram ga.Probala sam i lap kod drugarice i iskreno meni tipke ne odgovaraju,nekako mi sve preblizu pa sam gresila u kucanju.Ali ne kazem da nekad necu kupiti i lap.Nikad ne reci nikad
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
Naslov: Re: Laptop ili Desktop računari?? 15.05.11 22:39
pa sta vi mislite desk top i nije nesto a lap top je nesto sta znaci lap top
lap sto znaci krilo a top vrh znaci lap top je majka