|
| Duhovi u bocama na aukciji | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Duhovi u bocama na aukciji 03.03.10 19:41 | |
| Dvije posudice za koje se vjeruje da sadrže duhove prodaju se na web stranici TradeMe.com. Kako je navedeno, aukcija se odnosi na dvije male boce koje sadrže "zarobljene duhove iz kuće" u Novom Zelandu. Duhove je navodno zarobio egzorcist iz spiritualističke crkve. Prodavač vjeruje kako je jedan od duhova bio Les Graham, čovjek koji je umro 1920. godine. Također, vjeruje kako je u drugoj boci duh djevojčice pozvane tokom seanse. Njen duh može "pomjerati, te uključivati i isključivati stvari.“ Egzorcist kaže da je vrlo jaka, a ako izađe, bit će još jača. "Nismo imali nikakve paranormalne djelatnosti, budući da su duhovi bili u bocama od 15. jula 2009.", rekao je prodavač. Aukcionar je rekao: "Kako bi oživio duh, kupac bi trebao sipati sadržaj u posudu i pustiti da 'ispari u kući'. Ja ih se samo želim riješiti jer me plaše". (Sarajevo-x.com) _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Duhovi u bocama na aukciji 03.03.10 20:34 | |
| Moram da kazem tati da mi kupi jednog | |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Duhovi u bocama na aukciji 03.03.10 22:44 | |
| a ma da...kak da nebi e dugo me već nešto nije ovako nasmijalo | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Duhovi u bocama na aukciji | |
| |
| | | | Duhovi u bocama na aukciji | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 355 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 355 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|