|
| Jel je obavezno da se u nasim godinama izgubi mozak??? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Jel je obavezno da se u nasim godinama izgubi mozak??? 26.02.10 14:14 | |
| Zamislite vi...sedimo mi tako u ucionici, ekipica jedna, zezamo se nesto...i samo od jednom muski deo ekipe poce da se raspravlja oko velicine njihove "alatke"...i samo vidis par njih LADNO EEEEJ svukose se goli...i zagledaju.... ZNACI....mislim da sam bila ko ovaj smajli iznad.... Ej ladno tako...boli njih uvo sto smo mi tu....STO SU U SKOLI!!! Uzas.... Ja vristala....sta sam mogla drugo... Dal je moguce da postoje takvi debili??? To je isto ko da mi devojke pocnemo sad da tako ladno pokazujemo grudi jedna drugoj...da vidimo cije su vece..... bolesno Jel ste imali mozda neko slicno iskustvo.. ? Ako niste...zamislite da jeste.....kako biste reagovali? | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Jel je obavezno da se u nasim godinama izgubi mozak??? 26.02.10 19:46 | |
| Zamislila i ..pa.. Mislim ovo još nisam čula..znam da polude dečkići skroz na skroz..ali ovi tvoji su neki hibridi pravi.. ..vrištala, a jadna..strašno..užas. Ali je obavezno je da se mozak izgubi u vašim godinama..barem koliko se sječam dečikića iz moje mladosti..ali moji su bili ipak malo suzdržaniji... Iako doduše neki se mogu suzdržati od takvih konjiranja..a neki opet nemaju granica..ali stvano od 5-8 razreda tko to preživi bez previše sramote od tih vrelih hodajučih glava punih hormona..treba nam svakoj dati medalju za duranje.. I neke to prođe do srednje ...tj u srednjoj se malo ohlade..a neki nažalost ostanu takvi konji zauvijek.. | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Jel je obavezno da se u nasim godinama izgubi mozak??? 26.02.10 21:59 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | teaa Totalno relaxiran
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: Jel je obavezno da se u nasim godinama izgubi mozak??? 26.02.10 23:31 | |
| Aj...aj...sve je moguće.Ne znam kako bih reagirala.Možda bih vrištala...možda umrla od smjeha sa svojim prijama,pa bi se malo izrugali njihovoj gluposti.Samo mislim da bih samo pobjegla što dalje da ne gledam ihhh...stvarno ekstremna situacija za nevirovat | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Jel je obavezno da se u nasim godinama izgubi mozak??? 27.02.10 9:40 | |
| ma strasno.... Oni prvo vatali devojcice....sad kad smo pocele da ih bijemo, nemaju vise koga pa se vataju medjusobno...i tako svasta nesto rade... Al ovo je definitivno bilo nesto...sto je prevrsilo svaku meru Joj...mislim da taj prizor nikad necu da zaboravim - Citat :
Divna slicica...moram da naucim sve ove pokrete....kako se stvari odvijaju, cini mi se da ce mi trebati u zivotu | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Jel je obavezno da se u nasim godinama izgubi mozak??? 27.02.10 9:42 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Jel je obavezno da se u nasim godinama izgubi mozak??? 27.02.10 9:49 | |
| I to drpanje sami sebe i tog se sjećam..ne kužim što im je polude skroz na skroz..pa počnu jedni druge muške drpati... | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Jel je obavezno da se u nasim godinama izgubi mozak??? 27.02.10 9:57 | |
| da, stvarno.... Ko zna sta se zbiva u njihovim glavama... Ja zagrlim drugaricu, odma vicu "aaaa lezbos" a oni kad se tu ispipkaju i nagomilaju svi na jednoga..svi normalni | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Jel je obavezno da se u nasim godinama izgubi mozak??? | |
| |
| | | | Jel je obavezno da se u nasim godinama izgubi mozak??? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 77 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 77 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|