|
| Tabu tema : Analni sex | |
|
+15black-devil ajmeivana Niky Blizanka mihaela DjBjelovarcanin Zlatko Lux Ary Kizo Kikica vanja D_DoLL Goran Slavonac 19 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Slavonac Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 201 Godine : 37 Lokacija : Pleternica Datum registracije : 11.11.2008
| Naslov: Tabu tema : Analni sex 25.12.08 21:33 | |
| Cura mi voli da je ševim u guzu, često tako svrši, seru oni koji kažu da cura tako rjetko svršava. Koristimo pseći stil jer joj tako dublje mogu ući. Jel vi to volite? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tabu tema : Analni sex 25.12.08 23:05 | |
| |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Tabu tema : Analni sex 25.12.08 23:08 | |
| - minchy89 je napisao/la:
- ja ne... :shock:
To ti se ne ćini ugodno i nisi to nikad probala? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tabu tema : Analni sex 25.12.08 23:55 | |
| - Goran je napisao/la:
- minchy89 je napisao/la:
- ja ne... :shock:
To ti se ne ćini ugodno i nisi to nikad probala? jednom pokušala i ne sviđa mi se.. i tak da to ne bi više nikada uradila.... |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Tabu tema : Analni sex 26.12.08 0:04 | |
| Ukusi i anatomija su različiti od osobe do osobe... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tabu tema : Analni sex 26.12.08 0:07 | |
| |
| Naslov: Re: Tabu tema : Analni sex 26.12.08 0:11 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tabu tema : Analni sex 26.12.08 0:16 | |
| |
| Naslov: Re: Tabu tema : Analni sex 26.12.08 0:17 | |
| Ovisi o alatki, nekima je kao glista pa vas samo škaklja po guzama, nekima su neke garažice tijesne pa je parkiranje bolno i nije neki gušt curama pa to treba izbjegavati... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Tabu tema : Analni sex 26.12.08 0:18 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tabu tema : Analni sex 26.12.08 0:22 | |
| |
| Naslov: Re: Tabu tema : Analni sex 26.12.08 0:25 | |
| Pa mogu reći da mi je veći gušt ševiti u picu, a ne u guzu, nije mi neka fora ševiti u guzu. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tabu tema : Analni sex 26.12.08 0:30 | |
| Većina dečki koje ja znam kažu obrnuto. |
| Naslov: Re: Tabu tema : Analni sex 26.12.08 0:40 | |
| Ponekad da, ali da mi je općenito ševa u guzu najbolja nema šanse, neke cure to gotovo nikad ni ne žele. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tabu tema : Analni sex 26.12.08 14:38 | |
| |
| | | D_DoLL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 356 Godine : 35 Datum registracije : 18.11.2008
| | | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Tabu tema : Analni sex 26.12.08 19:11 | |
| Izgleda da svi imamo isto mišljenje, većina cura s kojima sam do sad bio to ne voli, prema tome ni ja nisam vidio neki extra užitak u tome da curu ševim u guzu niti sam o tome previše maštao. Svašta probaš, ali se ipak zadržiš na onome što je tebi i partnerici najugodnije. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tabu tema : Analni sex 26.12.08 19:51 | |
| |
| Naslov: Re: Tabu tema : Analni sex 26.12.08 19:53 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tabu tema : Analni sex 26.12.08 19:55 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tabu tema : Analni sex 26.12.08 19:56 | |
| Dečko je napisao da cura tako svršava ...očito je užitak zajednički |
| Naslov: Re: Tabu tema : Analni sex 26.12.08 19:58 | |
| |
| | | | Tabu tema : Analni sex | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 262 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 262 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|