|
| Vas radni prostor | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
jaran Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 264 Godine : 29 Datum registracije : 07.12.2009
| Naslov: Vas radni prostor 17.01.10 13:26 | |
| Ako slucajno imate ovakvu temu molim administraciju da onda ovu moju izbrisu Naime, kakav je vas radni prostor, odakle nam se javljate Imate li sliku , da li je taj vas prostor odvojen od ostalih prostorija ili tu prostoriju koristite i za druge potrebe | |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Vas radni prostor 22.01.10 12:05 | |
| Hm moj radni prostor je po čitavoj kući... gdje god sam ja tu je i radni prostor | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Vas radni prostor 09.02.10 15:36 | |
| Nije moj od mog muža je i stol sve oko mene je njegov radni prostor..jedino što on najmanje u njem boravi.. Stol je staklen širok..na njemu po monitor dva viška uvijek i gdje koje razmontirano računalo..oko stola..kutije s razno raznim elektroničkim dijelovima.. a iza u drugoj kraju sobe.. okrugla klupa i trpezarijski stol. | |
| | | Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Vas radni prostor 14.02.10 17:45 | |
| moj radni prostor....ah..nekako uvijek zaboravim da mi ovdje ipak nešto radimo ..svugdje...kauć..krevet...plaža.... gdje i ja...tu i moj mali pratitelj | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vas radni prostor 14.02.10 18:34 | |
| Moj radni prostor je soba sa jednim ormarom i veeeeeelikim pisaćim stolom... to je moja soba, moja radna soba, koristim ju za sve, za rad sa staklom, za neke moje gluparije, za peglanje, čak i za sušenje veša... Ta soba je vječito razbacana, ovisno o tome šta radim trenutno, i nema tko da zucne ili da prigovori zbog toga... To je moja radna soba... Izgleda uvijek drugačije, no uvijek razbacano |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vas radni prostor | |
| |
| | | | Vas radni prostor | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 324 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 324 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|