|
| Hrana koja će vam grudi učiniti većima | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Hrana koja će vam grudi učiniti većima 12.01.10 19:35 | |
| Estrogen je odgovoran za formiranje linije i rast grudi tijekom puberteta, pa žene koje prerano izađu iz tog razvojnog razdoblja obično imaju manje grudi. Milijuni žena na ovom svijetu pate za malo većim grudima, solidnom trojkom kojom bi se ponosile i lijepo popunile svoj dekolte. No, stvarnost je takva kakva je, pa je, ukoliko vam to predstavlja neki veći problem, jedini način za dobivanje većih grudi estetska operacija, odnosno ugrađivanje silikona. No, postoji i drugi način, a to je pojačani unos estrogena u tijelo putem hrane. Estrogen je vrlo utjecajan hormon koji je zaslužan za razvijanje ženskih oblina u pubertetu, ali i pojavu menstrualnog ciklusa. Na veliku žalost mnogih žena, njihov pubertet završava prije nego im se do kraja razviju grudi, pa iz njega izađete s malim poprsjem. No, ako povećate unos ovog hormona u tijelo, neće vam biti potrebna operacija za povećanje grudi – tijelo će taj zadatak obaviti samo. Kako je estrogen prirodna supstanca, možete ga dobiti iz mnogih različitih biljaka. U "divljini" se on naziva fitoestrogen (doslovan prijevod bi bio "biljni estrogen"), a njega možete dobiti iz soje, tofua i sjemenki lana. Sjemenke lana One možda nisu dio vaše UN dijete, ali sadrže najveću količinu estrogena koju možete dobiti iz neke biljke. Ove sjemenke možete staviti u salatu ili neko drugo lagano jelo, a one će pomoći pri povećanju vaših grudi. Soja Ova je namirnica prisutna u mnogim jelima koje možete spraviti kod kuće i lako je dostupna u običnim ili trgovinama zdrave hrane. Iako u soji količinski nema toliko estrogena koliko u sjemenkama lana, ovo je jedan od praktičnijih i lakših načina da u tijelo unesete dovoljne količine ovog hormona. Tofu Neki ga mrze, neki obožavaju, ali tofu je treća po redu namirnica koja u sebi sadrži najveće količine estrogena od svih namirnica na svijetu. Baš kao i soja, tofu je relativno čest u kuhinjama, što ga čini odličnim u misiji povećanja grudi. Idealna dnevna količina ovih namirnica bi bila 100 do 200 miligrama, odnosno onoliko koliko sadrži 350 grama sojinog mlijeka ili 75 grama sojinog sira. Ova hrana učinkovita je i u smanjivanju menstrualnih tegoba, ali i navala vrućina. Ostale namirnice bogate fitoestrogenom su indijski oraščić, kikiriki, zobene pahuljice, kukuruz, pšenica, jabuke i bademi. E sad, vjerujete li u ovu teoriju ili ne, nebitno je, unošenje navedenih namirnica nikako vam ne može štetiti, pa samo navalite. (net) _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | nitapita Ljubitelj foruma
Broj postova : 4647 Godine : 40 Datum registracije : 25.10.2009
| Naslov: Re: Hrana koja će vam grudi učiniti većima 12.01.10 19:36 | |
| hahaha ima li koja harana koja ce smanjiti grudi | |
| | | Gost Gost
| | | | Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Hrana koja će vam grudi učiniti većima 12.01.10 19:49 | |
| Čula sam da kao piva povečava grudi..ali za ovo nikad ....ali eto i meni treba smanjivanje ...šalim se....dobro i ovako...osim....traženja grudnjaka .. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hrana koja će vam grudi učiniti većima 12.01.10 20:04 | |
| Meni je moja baka uvijek govorila da djevojčice nesmiju fućkati... nikako i ni u kom slučaju nesmiju fućkati... Kad sam ju pitala zašto, rekla je da fućkanjem cice narastu velike... Od kad sam to čula, bježala sam po poljima i fućkala najglasnije što sam mogla... Nikad nisam bila sasvim sigurna ima li nešto u toj teoriji... Dakle, djevojke, možda čak i fućkanje pomogne |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hrana koja će vam grudi učiniti većima 12.01.10 20:22 | |
| , fuckala sam i ja |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hrana koja će vam grudi učiniti većima 12.01.10 20:35 | |
| - Passion je napisao/la:
- , fuckala sam i ja
jel pomoglo? : : A jesi li jela nešto od spomenute hrane? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hrana koja će vam grudi učiniti većima 12.01.10 20:39 | |
| |
| | | Tanja Početnik
Broj postova : 25 Godine : 37 Datum registracije : 19.01.2010
| Naslov: Re: Hrana koja će vam grudi učiniti većima 19.01.10 10:13 | |
| | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Hrana koja će vam grudi učiniti većima 14.04.10 15:45 | |
| E ovo mi je bas trebalo | |
| | | tajana88 Početnik
Broj postova : 1 Godine : 36 Datum registracije : 16.05.2010
| Naslov: Re: Hrana koja će vam grudi učiniti većima 16.05.10 17:43 | |
| zna li tko šta o hormonskim tabletama za rast grudi?? nešto sam kontala pa kako oni pederi piju hormonske tablete za rast grudi, i ne moraju pod nož??? sad mene zanima znali tko od vas dali se te tablete mogu primjenjivati na ženama i koliko koštaju??? a sad opet kontam da je to tako moguće nitko nebi išao na operacije grudi i pretrpio tolike bolove... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hrana koja će vam grudi učiniti većima 24.12.10 17:07 | |
| |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Hrana koja će vam grudi učiniti većima 09.10.11 21:50 | |
| Ovo su bajke za one malo naivnije ..... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hrana koja će vam grudi učiniti većima 14.06.13 23:40 | |
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Hrana koja će vam grudi učiniti većima | |
| |
| | | | Hrana koja će vam grudi učiniti većima | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 60 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 60 gostiju. :: 3 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|