|
| PMS | |
|
+22californiamen Rokerka nitapita sanjich Staša Niky Arwen Yo Magnum ivanaa Ary provinceza slave_six ajmeivana Kikica Blizanka Goran MM Bonnie D_DoLL king_in_crimson Lajka 26 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: PMS 24.11.08 11:11 | |
| Patite li od PMS-a? Jeli vam uvijek isti simptom u pitanju? Najčešće se spominju promjene raspoloženja, razdražljivost, pretjerana osjetljivost (fizička i psihička), sklonost prejedanju ... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: PMS 24.11.08 11:13 | |
| Ja pms podnosim čisto ok,nikakvi pretjerani bedovi me ne snađu. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: PMS 24.11.08 11:15 | |
| Jao, mene opiči neki put full osjetljivost na sve, prežderavam se, čokolada is my best friend .... i emocije mi počmu izlazit na vidjelo. Bem ti PMS! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: PMS 24.11.08 11:16 | |
| nemam stvarno nemam bedova... |
| | | Lajka Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 719 Datum registracije : 02.11.2008
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: PMS 24.11.08 14:07 | |
| Upravo se gušim u čipsu ...grrrr |
| | | Lajka Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 719 Datum registracije : 02.11.2008
| Naslov: Re: PMS 24.11.08 14:14 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: PMS 24.11.08 22:05 | |
| mene inače boli stomak, umirem od bolova i nepodnošljiva sam u ponašanju; u jednom trenutku bi ubila sve oko sebe, a u drugom tražim zagrljaj... čudna sam ja biljka... :ha?: |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: PMS 24.11.08 22:06 | |
| Nisi minchy ...join the club. Neki put sam i svjesna kolike su mi promjene raspoloženja, a ne mogu ih kontrolirat. Presmješno |
| | | king_in_crimson Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 395 Godine : 66 Lokacija : Hrvatska Datum registracije : 21.10.2008
| Naslov: Re: PMS 24.11.08 22:09 | |
| Ma PMS je zakon, pogotovo u sexu pa kad mal krvce procuri... So sick, me like! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: PMS 24.11.08 22:10 | |
| Kad sam vidjela da si postao u ovoj temi već sam pomislila da i ti patiš od PMS-a. To bi objasnilo puno toga ... Šalim se kic ... muška perspektiva je dobrodošla uvijek. : : |
| | | D_DoLL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 356 Godine : 35 Datum registracije : 18.11.2008
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: PMS 25.11.08 23:49 | |
| |
| | | Bonnie Ljubitelj foruma
Broj postova : 3003 Godine : 38 Datum registracije : 25.11.2008
| Naslov: Re: PMS 26.11.08 0:33 | |
| a što je to pms??? :eh,da: uglavnom, na sebi ne primjećujem da se promijenim, čokolada mi je pri ruci svakodnevno tako da mi to nije nikakvo mjerilo, a okolini čini se ništa po pitanju pms-a ne smeta kod mene | |
| | | MM Početnik
Broj postova : 93 Lokacija : Rijeka Datum registracije : 01.10.2008
| Naslov: Re: PMS 26.11.08 13:28 | |
| - Bonnie je napisao/la:
- a što je to pms??? :eh,da:
uglavnom, na sebi ne primjećujem da se promijenim, čokolada mi je pri ruci svakodnevno tako da mi to nije nikakvo mjerilo, a okolini čini se ništa po pitanju pms-a ne smeta kod mene Udaš se za mene? | |
| | | | MM Početnik
| Naslov: Re: PMS 26.11.08 23:27 | |
| :kavica: Nisam ni očekivao. I drugi put budeš dobila cvjetić. | |
| Naslov: Re: PMS 26.11.08 23:31 | |
| - MM je napisao/la:
- :kavica: Nisam ni očekivao. I drugi put budeš dobila cvjetić.
a stvarno si brz s tim pitanjem, nema šta : : | |
| | | MM Početnik
| Naslov: Re: PMS 26.11.08 23:40 | |
| Nakon takvih izjava nema puno vremena. Odmah treba provjerit. | |
| Naslov: Re: PMS 26.11.08 23:44 | |
| ajde, to ti je plus, prvi si koji me je to pitao | |
| | | MM Početnik
| Naslov: Re: PMS 26.11.08 23:46 | |
| I ja se nadam da ćeš se jednog dana sjetiti toga... I doći ovdje, kontaktirati me i sredit sve kako treba :fart: | |
| | | Gost Gost
| | | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: PMS 21.03.09 10:55 | |
| To je lijepo Adry! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: PMS 21.03.09 10:59 | |
| Glava me boli 3 dana prije i to je to,već sam na to navikla tako da ništa strašno.... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: PMS 21.03.09 22:12 | |
| oko samog raspolozenja u tim danima.. zna se da je strahoviti pad razine estrogena i progesterona.(hormonski poremecaj) ako padnu ili narastu ovi slatkisi... povuku i mnoge stvari za sobom.. uveliko smanjuju minerale u tijelu.. to je prvo sto ce uciniti.. magnezij,kalcij..to smanjuju na minimum... glavobolja.stres,grcevi,promijena raspolozenja... sigurni pokazatelji da ste sa njima u tijelu na minimumu.. vracajte ih sto prije...spinat,banane,ribe(osobitosardele),ne previse masni mlijecni proizvodi, gljive,razen kruh,articok,bijeli grah i dr.ne uzimajte..meso,slatkise,cokoladu, kolace,kavu,ne pusiti,ne mnogo bijelog kruha i dr. jer vrlo snazno pospijesuje inzulin(njegovo prebrzo lucenje) sto opet ima za nuspojavu pad glukoze u krvi sto opet daljnjim procesom dovodi do toga da znatno uspori progesterona i osigurava nadmoc estrogena a rezultat je vece pomankanje samih vitamina u organizmu.. sto opet dovodi do jos vecih komplikacija uz vec spomenute...nekoliko vjezbi da si olaksate bol...Legnite na ledja. Ruke stavite ispod zatiljka. Izdisite polagano..glavu potiskujuci prema naprijed sve dok ne osjetite zatezanje u vratu zadrzite taj polozaj nekoliko sekundi. ponavljajte vise puta dok ne osjetite.. da su vam misici vrata i ledja poprimili opustajucu funkciju..
sjednite na stolac stopala polozite na pod i lagano rasirite noge u koljenima... istegnite kraljeznicu(onako kao da vas netko vuce za glavu prema gore) ponovite to dok ne osjetite da su vam ledjni misici dobili opustajuce stanje..
legnite na ledja... savinite noge u koljenima zatim glavu i noge okrenite udesno a ruke ulijevo Ostanite u tom položaju 15 sekundi... polako prebacite glavu i noge na lijevu stranu a ruke na desnu... ostanite u tom položaju 15 sekundi...to su uglavnom relax vjezbe koje imaju i funkciju smanjenja bolova..(glavobolja,ledjni bolovii sl) TO MOGU KORISTITI OBA SPOLA KOD TAKVIH TEGOBA..Bolovi u jajnicima..(inace slatkog naziva"Kraljica boli u zena") moze se ublaziti jednom vjezbicom koja nije pre zahtijevna znaci..potrebno je trbusne i ledjne misice istovremeno postaviti u stanje opustenosti.. kleknite i oslonite se rukama o pod zakrivite ledja i potisnite bradu prema prsnoj kosti(sto vise) kada Izdisite istodobno pokusajte sto vise potisnuti ledja prema dolje a glavu zabaciti sto vise unatrag..a kad smo kod snazne i uvijek prisutne glavobolje.. sto kazat.. legnite na krevet.. stavite hladnu oblogu na glavu glavobolja bi trebala poceti popustati u vecini slucajeva..ono sto znam... ukoliko koristite neke od hormonskih kontracepcija(pilule,flasteri...) a glavobolje su snazne i teze popustaju...(osobito u najjacoj fazi) vjerujte ..nesto tada nije u redu... jer centri u mozgu(neuroprijenosnici)vrlo su osijetljivi i na najmanju oscilaciju hormona... sto jasno daje do znanja da nesto nije u redu.... ili nesto traze ili odbijaju... daju Vam signale da posjetite strucnjaka za to.. SIGURNO IM NESTO SMETA... nemojte cekati... otidjite kod svog ginekologa i posavjetujte se...eto..malo sam skratila sto sam vise mogla..ha ha |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: PMS | |
| |
| | | | PMS | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 424 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 424 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|