|
| Zmija i žaba | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Zmija i žaba 12.01.10 13:59 | |
| Neobičan obrat u hranidbenom lancu: žaba je progutala zmiju! Nepodnošljivi pjesmuljak Oskara i Slavice Cukretaš "Zmija i žaba" dobio demanti u samoj prirodi, u vrtu obiteljske kuće u sjevernoj Australiji. Nema novina u Australiji koje nisu objavile ove fotografije: žaba je pojela zmiju! Snimio ih je Ian Hamilton na travnjaku svoje okućnice u Mackayu, na krajnjem sjeveru Queenslanda. Golema zelena žaba nije rijetkost u vrtovima tropskih dijelova Australije, ali je nesvakidašnja neobičnost, ali se ipak događa, da će žaba, pa i po cijenu da se uguši, pokušati progutati zmiju! - Na neobičan prizor upozorio me 18-godišnji unuk Brendan Helay, a ja sam pojurio po kameru. Prizor koji je prilično mučan trajao je punih 15 minuta. Žaba ju je uspjela progutati cijelu s repom - govori Ian Hamilton. Bizaran obrat da žaba pojede zmiju i nije velika rijetkost. Veterinari su žabu identificirali u kao običnu australsku zelenu gatalinku (Litoria aurea) koja naraste i do 11 cm, a u gmazu su prepoznali neotrovnu smeđu penjačicu (Boiga irregularis). Ta vrsta se obično hrani mladuncima ptica ili njihovim jajima. Izvor _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zmija i žaba 23.01.10 17:51 | |
| Aha, pa samo nek pjevaju tko je zmija a tko žaba, dok se ne nađe netko tko će progutati i zmiju i žabu Mislim na ovu našu novokomponiranu žabu i zmiju |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Zmija i žaba 02.03.10 16:28 | |
| - Citat :
- Prizor koji je prilično mučan trajao je punih 15 minuta.
pa cudi me da nije i duze ...hebo te pa gdje sve stade jadna koliko se namucila ali nisu naveli da li je poslije jela odskakutala radosna i sita ili je samo legla spavati _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zmija i žaba | |
| |
| | | | Zmija i žaba | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 451 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 451 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|