Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Zmija duga kao autobus!

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

Zmija duga kao autobus! Empty
PostajNaslov: Zmija duga kao autobus!   Zmija duga kao autobus! I_icon_minitime05.02.09 19:00

Zmija duga kao autobus! Zmija-zanim
U Južnoj Americi istraživači su pronašli fosilne ostatke najveće zmije na svijetu.
Zmija Titanoboa datira od prije 60 milijuna godina, a vjerojatno je živjela u prašumama i hranila se krokodilima. Bila je duga oko 13 metara, a teška oko 1150 kilograma.

Radi bolje usporedbe, zelena anakonda, najteža zmija na svijetu teži 250 kilograma, a najduža zmija doseže i do deset metara dužine.

- Teža je od bizona i duža od autobusa. Mogla je bez problema pojesti nešto veličine krave. Čovjek bi bio tek užina - rekao je stručnjak za zmije Jack Conrad. Koliko zadivljuje veličina pronađenog fosila najbolje je opisao paleontolog Jason Head koji je šaljivo rekao "da je to stvorenje pokušalo ući u moj ured da me pojede, teško bi prošlo kroz vrata".

Detalji čudesnog otkrića objavljeni su u časopisu Nature u četvrtak.

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
Lux
Totalno relaxiran
Lux

Female
Aquarius Dragon
Broj postova : 1417
Godine : 59
Datum registracije : 03.02.2009

PostajNaslov: Re: Zmija duga kao autobus!   Zmija duga kao autobus! I_icon_minitime05.02.09 19:02

Kad te dohvati, nema ti spasa. Jadni mali dinosauri :rida:
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Zmija duga kao autobus!   Zmija duga kao autobus! I_icon_minitime05.02.09 19:22

big smile
Tko zna koliko su takve malih dinosaura pojele!
Ne volim baš susrete sa zmijama, a zbilja da takve
još postoje i da je susretnem, mislim da ne bi imala
puno muke sa mnom. Doživio bi momentalni infarkt,
a ona bi uskliknula ovo je pravi fast food! Laughing

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zmija duga kao autobus!   Zmija duga kao autobus! I_icon_minitime05.02.09 20:15

affraid mrzim zmije ! kauč
[Vrh] Go down
Lux
Totalno relaxiran
Lux

Female
Aquarius Dragon

PostajNaslov: Re: Zmija duga kao autobus!   Zmija duga kao autobus! I_icon_minitime05.02.09 20:19

Ja ih ne mrzim, samo se bojim da nisu otrovne, ali to se uglavnom može vidjeti - naše poskoke je lako prepoznati. Ali ovo nije zmija, to je supermegahiperzmijetinurina
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zmija duga kao autobus!   Zmija duga kao autobus! I_icon_minitime05.02.09 20:22

ma meni su i gliste već sumnjive (klonim ih se), da se s ovim sretnem momentalno bi bilo "pa pa tana" affraid
[Vrh] Go down
Lux
Totalno relaxiran
Lux

Female
Aquarius Dragon

PostajNaslov: Re: Zmija duga kao autobus!   Zmija duga kao autobus! I_icon_minitime05.02.09 20:26

Kužim, upoznala sam ljude koji ne mogu ni sliku zmije vidjeti, to može biti prava fobija - ima je moj muž, a znam i druge.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zmija duga kao autobus!   Zmija duga kao autobus! I_icon_minitime05.02.09 20:28

sva sreća pa živim u okruženju gdje su zmije rijetka pojava Smile
[Vrh] Go down
Lux
Totalno relaxiran
Lux

Female
Aquarius Dragon

PostajNaslov: Re: Zmija duga kao autobus!   Zmija duga kao autobus! I_icon_minitime05.02.09 20:30

Mislim da je u Zagrebu još manja šansa da na koju naiđeš - osim u zoološkom vrtu. A te su ipak iza stakla Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zmija duga kao autobus!   Zmija duga kao autobus! I_icon_minitime05.02.09 20:31

tamo ima drugih vrsta "zmija" lol! a i ovdje bogme Laughing
[Vrh] Go down
Lux
Totalno relaxiran
Lux

Female
Aquarius Dragon

PostajNaslov: Re: Zmija duga kao autobus!   Zmija duga kao autobus! I_icon_minitime05.02.09 20:32

Pa - bilo kuda, zmije svuda Laughing
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zmija duga kao autobus!   Zmija duga kao autobus! I_icon_minitime05.02.09 20:34

lol! lol!
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Zmija duga kao autobus!   Zmija duga kao autobus! I_icon_minitime05.02.09 20:36

Znao sam u kojem će pravcu Tani misli odlutati! cerekalo:

[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zmija duga kao autobus!   Zmija duga kao autobus! I_icon_minitime05.02.09 20:39

Goran je napisao/la:
Znao sam u kojem će pravcu Tani misli odlutati! cerekalo:

a u kojem? work ma ti sve znaš :;): hug2
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zmija duga kao autobus!   Zmija duga kao autobus! I_icon_minitime05.02.09 21:26

to je sigurno ona zmija koja je zavela Adama i Evu lol!
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zmija duga kao autobus!   Zmija duga kao autobus! I_icon_minitime05.02.09 21:27

affraid gibam
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Zmija duga kao autobus!   Zmija duga kao autobus! I_icon_minitime06.02.09 12:23

Ma to je fosil Kate, ne boj se! big smile

[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zmija duga kao autobus!   Zmija duga kao autobus! I_icon_minitime23.01.10 17:56

Ova me slika posebno fascinirala...

Zmija duga kao autobus! 2a641sx
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Zmija duga kao autobus!   Zmija duga kao autobus! I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Zmija duga kao autobus!
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Duga
» Autobus pao u provaliju, 14 poginulih
» Izgoreo autobus u Kaluđerici
» Šimunović - DUGA
» AutoZubak predstavio prvi hrvatski autobus