Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
Naslov: Prozirni laptop 09.01.10 21:14
First topic message reminder :
[table border=0 cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%"][tr][td class=tekst]Na ovogodišnjem potrošačkom sajmu elektroničke robe Samsung je po prvi put pokazao svoj koncept laptopa koji ima čak četrdeset posto prozirni OLED-ov ekran.
[/td][/tr][tr][td height=4][/td][/tr][tr][td]Informacije o novoj generaciji laptopa iz Koreje su šture, no očekivanja su velika jer tehnologija organskih svijetlećih dioda (OLED) ima veliku prednost nad LED kristalima.
Takvim ekranima nije potrebna stražnja svjetlost kako bi radili, pa je logično slijedeći korak bio razvoj prozirnih ekrana koji kao da su ispali iz Star Treka.
Kad je 14-inčni monitor ugašen, čak je 40 posto proziran, dok je prosjek kompjutorske industrije 25 posto. Uskoro se očekuje početak serijske proizvodnje.
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Autor/ica
Poruka
mihaela Ljubitelj foruma
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
Naslov: Re: Prozirni laptop 17.01.10 14:16
evo ti dell onda
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
Naslov: Re: Prozirni laptop 17.01.10 14:20
Gdje je, još ga ne vidim?!
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
mihaela Ljubitelj foruma
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
Naslov: Re: Prozirni laptop 17.01.10 14:27
PA onaj sa zubima na prvoj strani
Goran Administrator
Naslov: Re: Prozirni laptop 17.01.10 14:33
Nešto tipke slabo primaju...
Fallen_angel Totalno relaxiran
Broj postova : 1077 Godine : 37 Lokacija : Zgreb mali Datum registracije : 06.01.2010
Naslov: Re: Prozirni laptop 17.01.10 18:28
Kupiš si komp i bok Nemoraš se brinut jesi ga ponio na more. Znaš da nemre iz sobe XD
mihaela Ljubitelj foruma
Naslov: Re: Prozirni laptop 17.01.10 23:24
da , to je casa, pa ga mozes zaboraviti
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
Naslov: Re: Prozirni laptop 17.01.10 23:32
ja ne volim laptope...meni je moj komp zakon
Jest da su mi se leđa već iskrivila od sjedenja,al nebi ni valjalo da imam laptop...onda bi doslovno spavala na kompu... bolje mi je ovako...kad mi kičma otpada...odustanem od tipkanja
a ovaj prozirni...meni tak - tak ništa posebno
Broj postova : 1077 Godine : 37 Lokacija : Zgreb mali Datum registracije : 06.01.2010
Naslov: Re: Prozirni laptop 18.01.10 6:39
Ariela je napisao/la:
ja ne volim laptope...meni je moj komp zakon
Jest da su mi se leđa već iskrivila od sjedenja,al nebi ni valjalo da imam laptop...onda bi doslovno spavala na kompu... bolje mi je ovako...kad mi kičma otpada...odustanem od tipkanja
a ovaj prozirni...meni tak - tak ništa posebno
Evo pametn žene
Bravo KLAP KLAP
Naslov: Re: Prozirni laptop 18.01.10 6:40
mihaela je napisao/la:
da , to je casa, pa ga mozes zaboraviti
Bilo je i takvih slučajeva... Više nego bi čovjek pomislio...