|
| Čak 400 tisuća Amerikanaca sumnja da su očevi svoje djece | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Čak 400 tisuća Amerikanaca sumnja da su očevi svoje djece 02.12.09 21:56 | |
| Jeftini i jednostavni testovi ispitivanja očinstva, prema metodi DNK, unijeli su pomutnju, a i promijenili živote mnogim američkim obiteljima. Testovi, naime, otkrivaju tajnu o biološkom ocu djeteta, koja je, pokazalo se u nekim slučajevima, bila najstrože čuvana tajna nekih majki. Gotovo da nema muškarca, kažu psiholozi, koji u trenutku ljutnje nije pomislio da dijete možda nije njegovo. Statistike potvrđuju pretpostavku o čak dva posto sumnjičavih muževa koji nakon DNK analize dobiju i službenu potvrdu da dijete koje odgajaju nije njihovo. Genetska povezanost većini je roditelja najvažniji temelj za odgoj, pa spoznaja da dijete koje su godinama uspavljivali, kupali, mazili i pazili nije “njihove krvi“. Štoviše, plod je preljubničkog odnosa majke, što dodatno otvara fronte nepovjerenja u obitelji, emocionalnih kriza i odnosa s djetetom. Istraživanje Ruth Padawer, profesorice s Columbia sveučilišta, potvrđuje da su Amerikanci posljednjih deset godina čak 64 posto više koristili DNK ispitivanja očinstva. Čak 400 tisuća muškaraca provjeravalo je biološku povezanost s djecom. Ljubav se ne briše– U supruginu ormaru našao sam pisma njena ljubavnika u kojem se spominje naša djevojčica. Napravio sam test i, doznavši istinu, plakao satima. Bio sam uništen i izgubio volju za životom. Nisam patio zato što me supruga prevarila nego zbog naše petogodišnje djevojčice za koju nisam mogao reći da nije moja. Nisam mogao nastaviti živjeti sa spoznajom da sam odgajao tuđe dijete - ispričao je svoje iskustvo Mike L.iz Pennsylvanije koji je napustivši obitelj, zbog emocionalne veze, plaćao alimentaciju za djevojčicu koja sada živi s majkom i biološkim ocem. Izvor _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Bonnie Ljubitelj foruma
Broj postova : 3003 Godine : 38 Datum registracije : 25.11.2008
| Naslov: Re: Čak 400 tisuća Amerikanaca sumnja da su očevi svoje djece 02.12.09 22:09 | |
| shvaćam da takvo što može povrijediti više ljudi, ali ne razumijem kako partneru prešutjeti prevaru i još da je iz svega toga nastao novi život | |
| | | | Čak 400 tisuća Amerikanaca sumnja da su očevi svoje djece | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 518 korisnika/ca online; 1 registriran/a, 0 skrivenih i 517 gostiju. :: 2 Bots GerillaNajviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59. |
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|