| A najseksi muškarac je - Johnny Depp! | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: A najseksi muškarac je - Johnny Depp! 20.11.09 7:32 | |
| Prema izboru časopisa People, američki glumac je drugi put zasjeo na tron najseksi muškarca na svijetu. Time je zasjenio holivudske ljepotane Hugha Jackmana, Brad Pitta i George Clooneya. Johnny Depp je u srijedu ponio titulu najseksi muškarca na svijetu po izboru magazina People. Deep je laskavu titulu preuzeo od prošlogodišnjeg dobitnika, glumca Hugha Jackmana. Američki glumac, poznat po svojim ulogama u filmovima Pirati s Kariba, Ed Wood i Strah i prijezir u Las Vegasu, već je proglašen "najseksi muškarcem" 2003. godine. Urednica Peoplea Kate Coyne rekla je da je Depp dosegnuo "status ikone". "Johnny Depp bio je seksi prije deset godina i bit će seksi za deset godina. Privlačan je svim generacijama žena", kzala je. Depp se ovogodišnjim naslovom pridružio dosadašnjim dvostrukim dobitnicima Bradu Pittu, Georgeu Clooneyu i Richardu Gereu. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| Naslov: Re: A najseksi muškarac je - Johnny Depp! 20.11.09 7:50 | |
| Johnny Depp otkrio tajnu vječne mladosti Johnny Depp je na otvorenju izložbe o Timu Burtonu još jednom pokazao kako njemu godine kao da ne prolaze. Johnny Depp se na otvorenju izložbe o redatelju Timu Burtonu u Muzeju suvremene umjetnosti u New Yorku pojavio gotovo bez ijedne bore na licu. Iako ima 46 godina. Depp se u posljednjih 20 godina, otkad je megapopularan, nije nimalo promijenio. I mnogi bi htjeli saznati recept za tako svjež, mladolik, a prirodan izgled. Njegovo ćemo lijepo lice gledati još jednom u nastavku Pirata s Kariba, za što je navodno dobio 33 milijuna dolara. Johnny bi, šuška se, trebao zaigrati i u trećom nastavku Sin Cityja, ali i u trileru The Tourist s Angelinom Jolie. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Tea Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 758 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 01.11.2009
| Naslov: Re: A najseksi muškarac je - Johnny Depp! 20.11.09 11:17 | |
| Obožavam ga baš.Ne samo zbog izgleda...već i zbog samog njegovog životnog puta koji je zanimljiv.Spoznao je prave vrijednosti u životu nakon mnogih krahova.I na kraju...izvrstan glumac.Meni najbolji.Nekako ne volim onog vječnog neženju Georgea Clooneya.Dabome da je i taj zgodan.Samo volim taj unutrašnji momenat, cjelokupnu osobu. | |
|
| |
gadafi Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 138 Godine : 42 Lokacija : zagreb the city Datum registracije : 23.11.2009
| Naslov: Re: A najseksi muškarac je - Johnny Depp! 27.11.09 8:06 | |
| to je čista laže za deppaa ............. đonija ..... bio sam i ja u toj utrci , izboru navedenog časopisa ali sam se bio povukao iz nje jel mi je đoni bio rekao da mu ta titula puno znači ..... počeoo je plakati ko malo dijete ...... pa rekoh ajde nek ti bude ............ da sam ostao ja bih bio na naslovnici ..... kao najzgodiji i svašta nešto ....... pa je on taako bio izglasan ali samo zatko jas sam ja molio tam urednicu te rubrike da me izbaci .... jebiga | |
|
| |
| Naslov: Re: A najseksi muškarac je - Johnny Depp! 27.11.09 8:23 | |
| kako si ti ljubazan ...svaka ti cast....koliko je samo osjecaja u tebi...kad te muske suze diraju ja se ne bih dobrovoljno uklonila ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
gadafi Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 138 Godine : 42 Lokacija : zagreb the city Datum registracije : 23.11.2009
| Naslov: Re: A najseksi muškarac je - Johnny Depp! 27.11.09 9:00 | |
| ma jesam šta ču .......... počeo tam plakati , moliti da se svojevoljno povučem ...... da zamolim da me maknu iz izbora ....... i jebiga kaj ču ........... | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: A najseksi muškarac je - Johnny Depp! 28.11.09 18:54 | |
| ja se slažem.. baš je sexxxxxxxxxy |
|
| |
| Naslov: Re: A najseksi muškarac je - Johnny Depp! 22.01.10 17:59 | |
| Depp o tituli naj seksana: Mislio sam da me sprdaju Američki glumac Johnny Depp prilikom gostovanja u Srbiji kod prijatelja, redatelja Emira Kusturice u jednom od intervjua priznao je kako se nikako ne može naviknuti na titulu najseksi muškarca. Glumac Johnny Depp prošloga je tjedna gostovao u Mokroj Gori na Kustendorfu, trodnevnom festivalu redatelja Emira Kusturice, gdje je dočekan kao specijalni gost festivala. Osim što se ta tri dana gušio u ćevapima, teletini, janjetini i kuhanom vinu, Depp se u jednom od intervjua osvrnuo i na svoj status seks-simbola te prošlogodišnje titule najseksi muškarca prema izboru čitatelja časopisa People. "To je trebao biti netko drugi, ne ja. To me zbunilo do krajnjih granica. Nisam znao kako bih reagirao", rekao je Depp dodajući: "Mislio sam da se radi o nečijoj šali." _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: A najseksi muškarac je - Johnny Depp! 22.01.10 20:38 | |
| Ma nisu u pravu najsexi je moj Collinček... kakav Đoni Dep | |
|
| |
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: A najseksi muškarac je - Johnny Depp! 29.01.10 7:12 | |
| E a stvarno je covek lep...da nema dalje... | |
|
| |
| Naslov: Re: A najseksi muškarac je - Johnny Depp! 29.01.10 8:00 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Kikica VIP član
| Naslov: Re: A najseksi muškarac je - Johnny Depp! 29.01.10 9:19 | |
| Ma baš običan..pravi metrosexualac..fol zapušten, a sva gladak i zašminkan...niš mi se ne sviđa.. kao kakva ženskica je.. | |
|
| |
| |
| |
Kikica VIP član
| Naslov: Re: A najseksi muškarac je - Johnny Depp! 06.02.10 15:05 | |
| ..ma dajj..baš je pederast... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: A najseksi muškarac je - Johnny Depp! 06.02.10 15:31 | |
| Čak mu i bradica raste rijetko, ko nekom tinejđeru |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: A najseksi muškarac je - Johnny Depp! 06.02.10 17:04 | |
| Meni bas nije nest, previse mi je metroseksualan |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: A najseksi muškarac je - Johnny Depp! 06.02.10 18:02 | |
| Aha, slažem se, i meni su draži "muški" muškarci... Deep mi se svidio kad je glumio Pirata s Kariba, zato što je bio onako opičen i vragoljast, i to je to. |
|
| |
| Naslov: Re: A najseksi muškarac je - Johnny Depp! 06.02.10 18:14 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
nitapita Ljubitelj foruma
Broj postova : 4647 Godine : 40 Datum registracije : 25.10.2009
| Naslov: Re: A najseksi muškarac je - Johnny Depp! 06.02.10 18:44 | |
| e bome nije nego Rebal moj prijatelj uff,uff.... | |
|
| |
| Naslov: Re: A najseksi muškarac je - Johnny Depp! 01.03.10 11:12 | |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: A najseksi muškarac je - Johnny Depp! 01.03.10 11:55 | |
| Meni je grozan....uopće mi se ne sviđa...priznajem dobar je glumac...al to je sve... izgled...jao meni ....ne sviđa mi se ništa | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: A najseksi muškarac je - Johnny Depp! | |
| |
|
| |
| A najseksi muškarac je - Johnny Depp! | |
|